• 9.374.678 stemmen

The Powerpuff Girls (2002)

Animatie / Avontuur | 73 minuten

Genre: Animatie / Avontuur

Alternatieve titel: The Powerpuff Girls Movie

Geregisseerd door: Craig McCracken

Met onder meer: Cathy Cavadini, Tara Strong en E. G. Daily

Plot The Powerpuff Girls

"Saving the world before bedtime!"

De film vertelt het verhaal van Blossom, Bubbles en Buttercup, drie jonge meiden die speciale krachten krijgen, superhelden worden en samenwerken om de slechtaardige gemuteerde aap Mojo te stoppen in zijn plan om de wereld te veroveren. Gebaseerd op de populaire gelijknamige televisie-serie.

Blossom (stemrol)

Bubbles (stemrol)

Buttercup (stemrol)

Mojo Jojo (stemrol)

Professor Utonium (stemrol)

Mayor / Narrator / Ka-Ching Ka-Ching (stemrol)

Ms. Keane (stemrol)

Miss Bellum (stemrol)

Ace / Big Billy / Grubber (stemrol)

Linda / Woman at Zoo (stemrol)

avatar van NERD

NERD

Oh God!!! Ik wist niet dat ze zo populair waren!

Wat nu? Cow & Chicken: The Movie???

avatar van IamBernie

IamBernie

LMFAO

avatar van jeroentje125

jeroentje125

Ik ben echt helemaal fan van de Power Puf Girls

Ik weet nu niet waar ik naar toemoet gaan!

De Powerpufgirls of Peter Pan 2

NAAR GEEN VAN BEIDE!!!!

avatar van Wer-Al Zwowe

Wer-Al Zwowe

Oh God!!! Ik wist niet dat ze zo populair waren!

Wat nu? Cow & Chicken: The Movie???

Cow & Chicken: The Movie lijkt me veel leuker dan The Powerpuffgirls.

Maar Johny Bravo the movie zou idiaal zijn. Die serie is de grappigste serie op Cartoon Network.

avatar van NERD

NERD

zeker!! daarom ben ik ook zo verbaast dat ze een PPgirls film maken.....

avatar van Indybart

Indybart

johnny bravo was zo goed ja! maar ja dan gaan ze ^$@#*&^@$@!#%! een nederlandse stem achter die hunk gaan zetten en een nieuwe tekenaar is er geen $@(*@$ meer aan!!!!

Yak

oh my GAWD! de serie is afschuwelijk leuk, maar een full length bioscoopfilm kan dat alleen maar verpesten. BOE-OE-OEEEH!!!

avatar van You_bastard

You_bastard

Zeker als hij in het Nederlands uitkomt.

avatar van visje1991

visje1991

ik vind die drie meiden wel leuk dus ik geef een hoog cijver

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Graag deze stem verwijderen!

avatar van visje1991

visje1991

ik ben er achtergekomen dat je de film heb moeten gezien hebben

Yak

enigszins offtopic: heeft iemand enig idee of er ook divx'jes van de ppg-afleveringen in de omloop zijn?

avatar van Hobbes

Hobbes

aleen maar hele slechte TV-Grabs. zijn niet om aan te zien

avatar van lorelei

lorelei

zijn ze helemaal gek! Een cow en Xhicken movie zou veel leuker zijn! de pp-girls! Hoe kom je erop! Nee niet echt mijn ding!

Yak

ach kom, de powerpuff girls zijn cool!

LauraPalmer

Nou ik heb hem net gezien (import dvd). Zeer goed geanimeerd!! De film heeft wel dezelfde stijl als de serie, maar de film is veeel beter uitgewerkt. De achtergronden zijn echt te gek.

Volgens mij gaat ie niet in nederland draaien.. tenminste dat is wat ik gehoord heb

Yak

Het lijdt niet aan het 'leuke grappen in series oprekken tot bioscooplengte is eigenlijk nooit echt leuk'-syndroom?

LauraPalmer

Nee, het vertelt gewoon het verhaal van hoe het allemaal begon. En ik vond de personages gewoon heel grappig.

Yak

Nouja, ik ben groot Powerpuff Girls-liefhebber, maar ik ben wel nogal huiverig dat concentrated powerpuff in 10 minuten veel effectiever is dan een obligate bioscoopfilm van anderhalf uur, met waarschijnlijk weer een hele plotontwikkeling en een kop en een staart en zo.

LauraPalmer

Als je de kans krijgt moetje hem toch maar gaan kijken! Ik vond de film zelf leuker dan de serie. En hij is gewoon super mooi getekend, dus dat is ook al reden genoeg om hem te gaan zien.

Yak

Ik vond de film zelf leuker dan de serie.

In welk opzicht? Want juist al die totaal flauwe grappen die in razend tempo in zo'n aflevering van 10 minuten voorbij komen, maken de serie zo geweldig.

En hij is gewoon super mooi getekend

Dat geldt voor de serie ook

Jordy

Ben niet echt bekend met de serie. Deze film vond ik op zich wel enigzins vermakelijk, een paar erg stoere scenes... maar de humor lag mij gewoon niet zo... niet serieus te nemen, maar niet overdreven genoeg om echt komisch te zijn

Yak

Waar heb je 'm gezien, Jordy?

thuis

avatar van sydney

sydney

Ik vind uit deze koker, Cow and chicken veel leuker. Maar daar is geen film van he?

Yak

Nou, ik heb 'm dan toch ook maar even van het net gesleurd. Bagger-kwaliteit, maar op een klein tv-scherm valt dat toch niet zo op.

I'm impressed. De afleveringen van de PPG kenmerken zich door een (over het algemeen) gigantisch hoog tempo, maar wat je bij deze film over je uitgestort krijgt gaat nog een stap verder. Wàt een rollercoaster! De scene waarin als die apen de stad willen veroveren moet voor een bioscoopbezoeker serieus fysiek vermoeiend zijn. Zoveel cuts in zo'n korte tijd heb je volgens mij nog nooit gezien.

Van de animaties viel regelmatig mijn bek open: de animatie van de serie was al uniek, maar bleef redelijk vlak. Dat heeft in deze film plaats gemaakt voor een schitterende ruimtelijkheid. Ook de 'elementen' (rook, water) waren ongelooflijk goed.

Hoewel de grapdichtheid van de film wel lager ligt dan in een gemiddelde aflevering (het werd nergens zo hilarisch als bijvoorbeeld "The Powerpuff Girls' best rainy day adventure ever"), heeft de film toch wel dezelfde weirde humor als de serie.

Naja, mijn grote angst dat de PPG niet geschikt zouden zijn om anderhalf uur non-stop te kijken was zeer onterecht. Voorlopig 4,0*, maar ik hoop dat hij hier in de bioscoop terechtkomt zodat ik 'm ècht kan ervaren. Dan zou het aantal sterren best nog wel wat naar boven kunnen gaan.

Bagger-kwaliteit

dan had je wat beter moeten zoeken..

avatar van Vyvre

Vyvre

Nope .

Yak

dan had je wat beter moeten zoeken..

Ik haat zoeken. Ik gebruik programma's als Kazaa dan ook bijna nooit, mij te frustrerend

avatar van Biosguru

Biosguru

Flex your head!

mensen doe toch niet zo moeilijk, als er een film van een serie gemaakt wordt!

Power Puff girls the movie is ontzettend tof!en veel beter uitgewerkt dan een gemiddelde ppg serie. Als je van de ppg houdt zeer de moeite waard.

Spiderman dat was pas knudde!