Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Peter Segal
Met onder meer: Adam Sandler, Burt Reynolds en Chris Rock
Releasedatum: 8 september 2005
Plot The Longest Yard
"If you can't get out, get even."
Een quarterback met pensioen belandt door omstandigheden in de gevangenis. De gevangenisleiding daar organiseert een footballwedstrijd tussen de gevangenen en de bewakers. Helaas verloopt deze niet bepaald eerlijk, zeker niet nu er zich een ster tussen de gevangenen bevindt.
Paul Crewe
Lynette
Switowski
blabla
- 2070 berichten
Hè fijn, weer een remake
Wel leuk dat Burt Reynolds erin mag meedoen.
sn@ke
- 2077 berichten
Sandler is best goed hoor Er lopen heel wat slechtere acteurs rond dan hem.
braambes
deze lijkt me wel leuk, peter segal leverde met anger management en my fellow americans al zeker twee leuke film op in mijn ogen
burt reynolds samen met chris rock en adam sandler -> :d
morpheus
Lijkt mij niet
Link
BS
precies neo, die kwam ik ook tegen in de search, verklaard ook gelijk wat Burt daar doet.
Burt en Sandler in 1 film ....
Nou ja, in een wat serieuzere film en gelukkig zit Rock er nog bij.Als de film niet weer zo'n flauw en dom gebeuren wordt, kan het best leuk worden.
De trailer is wel ok.
moviemike
Deze film kan goed worden want:
- Adam Sandler is heel soms best wel genietbaar
- Het vorige werk van Segal en Sandler was het onderhoudende "fifty first dates".
- deze film heeft een interessant gegeven.
- Burt Reynolds is een veteraan die al heel lang meegaat.
beter mijden want:
- Adam Sandler is heel vaak erg irriterend.
- Segal, is dat niet de regisseur van film als "Nutty Professor 2", "Anger Management" en "Tommy boy"?
- interessante gegevens worden veel te vaak verknoeid in het filmwereldje.
- Eigenlijk is Reynolds versleten.
- Erg origineel is het allemaal niet, zelfs de titel bevat weinig inspiratie.
bianca
Wat een ongelooflijk slechte acteur is die Sandler zeg. Zijn stem alleen al... Waarom hij nog gecast wordt is mij een raadsel. Hij zal wel flink hebben moeten betalen om mee te mogen doen. Wel leuk dat deze film - voor de derde keer - wordt ge-remaked. Ik ga hem zeker zien als fan van de andere Longest Yard's, maar - vooral door Sandler - stel ik me er maar niet te veel van voor!
kras van zwienen
denk dat deze film mijn nog best wel zal bevallen. Maar denk dat mean machine iets donkerder en minder komische is als deze.
AHWA
Volgens Reynolds wist de CBS-producent 'helemaal niets' over de film omdat hij noch de nieuwe versie, noch het origineel uit 1974 had gezien. De 69-jarige acteur raakte daardoor zo geïrriteerd dat hij de producent een klap in het gezicht gaf.
buiten beeld
Het Amerikaans tv-station WCBS heeft het incident woensdag uitgezonden. De producent stond weliswaar buiten beeld, maar Reynolds was goed zichtbaar en de klap duidelijk hoorbaar. Of de producent Reynolds gaat aanklagen is niet bekend. Wel liet CBS weten dat Reynolds er niet zomaar mee weg komt.
'The longest yard' is een komedie met Adam Sandler en Chris Rock in de hoofdrollen. In het origineel speelde Reynolds de rol van Sandler. De film wordt in september in de Nederlandse bioscopen verwacht.
AHWA
Film is trouwens met Bill Goldberg en Stone Cold Steve Austin. Twee zeer bekende worstelaars.
Pieter Montana
Adam Sandler
Chris Rock
Hollywood kan maar niet stoppen met de remakes
lazaroni_86
Dit lijkt mij echt lachen man... Adam sandler en Chris rock in 1 film is altijd wel lachen...
KingConan
Heb the longest yard net gezien, is in VS al vanaf mei te bewonderen.
Heb het origineel uit 1974 niet gezien, maar vond deze versie wel grappig.
Vind adam sandler alleen geen goede acteur.
DuthKoRner
Pieter Montana
......
Ik zie amper een echt goeie film.
*kuch*....[megafoonaan]PUNCH DRUNK LOVE!!![/megafoon uit]*ahum*...
kras van zwienen
snap niet dat hij op een zo'n hoog gemiddelde staat, maar dat zal sterk veranderen als meerderen hem hebben gekeken. Ik vond het zeer matig. Mean machine was veel beter. Alles maar ook alles is gekopieerd, de moord, de aanvoeders, tegenstanders, oorzaak echt. Ik zit sterk te twijfelen tussen een 3 en 2.5 maar geef hem toch maar een 3*.
DEZE FILM IS HET NIET WAARD OM IN DE BIOS TE BEKIJKEN.
morreke
in het begin dacht ik, oh neen, Sandler als stoere ex-MVP football player, dat staat gewoon niet, maar naar mate de film vorderde vond ik hem beter en beter worden. er zitten af en toe een paar goeie grapjes in bvb waar sandler 2 keer de bal keihard in de scheids ballen gooit en heb me echt geen seconde verveeld. leuke wegkijkfilm, 3.5 *
wel een opmerking in verband met het spel: De stand is 35 - 27 en reynolds scoort een touchdown op enkele seconden van het einde. De stand wordt 35 - 34 ... de stadionoproeper zegt "they are one point away from overtime". Normaal gezien dan kunnen ze voor een extra punt "shotten" op doel, maar waarom mogen ze dan nog een play doen voor een touchdown en zo 7 punten scoren ?
moviefreak#1
Het blijft een moeilijk gegeven. Een bijna exacte remake waarderen als je het origineel gezien hebt. Er blijft hier en daar toch nog wel een beetje plaats voor iets origineels maar toch is het ondanks een wederopstanding van Burt Reynolds niet genoeg om aan het origineel te tippen. Toch blijft het een aardig verhaal en is het meer dan een beetje vermakelijk. 3,5 *
moviefreak#1
Met zo weinig seconden op de klok is het vrij gewoon dat een team gewoon voor de trap kiest en het punt pakt. Als coaches voor de strategie kiezen die in de film de voorkeur krijgt zullen ze zich heel erg hard moeten verantwoorden aan de fans en het bestuur als ze de play niet maken en met één punt verschil verliezen.
Aardig maar voegt verder niets aan het orgineel toe.

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Hooligans

Animal Farm
Animatie / Drama, 1954

Glory Road
Drama / Sport, 2006
gevangeniscorruptieamerikaans voetbaltexasgevangenesan diego, californiachantagesupervisor american football coachprison wardensportsmokkelremakeprison guardinmatebased on moviequarterback prisoner abusepolitical aspirationpublic disgraceamerican football playerprobation violationfederal penitentiaryshaving pointshotboxfootball game