• 9.374.006 stemmen

Geregisseerd door: Peter Segal

Met onder meer: Adam Sandler, Burt Reynolds en Chris Rock

Releasedatum: 8 september 2005

Plot The Longest Yard

"If you can't get out, get even."

Een quarterback met pensioen belandt door omstandigheden in de gevangenis. De gevangenisleiding daar organiseert een footballwedstrijd tussen de gevangenen en de bewakers. Helaas verloopt deze niet bepaald eerlijk, zeker niet nu er zich een ster tussen de gevangenen bevindt.

Paul Crewe

Switowski

avatar van blabla

blabla

• 2070 berichten

Hè fijn, weer een remake

Wel leuk dat Burt Reynolds erin mag meedoen.

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

maar ook Adam bbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrr Sandler.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Sandler is best goed hoor Er lopen heel wat slechtere acteurs rond dan hem.

avatar van Mister_Pink

Mister_Pink

Punch Drunk Love zeker niet gezien?

avatar van braambes

braambes

deze lijkt me wel leuk, peter segal leverde met anger management en my fellow americans al zeker twee leuke film op in mijn ogen

burt reynolds samen met chris rock en adam sandler -> :d

avatar van morpheus

morpheus

De trailer. Het lijkt op een komische versie van de film Mean Machine.

avatar van neo

neo

Lijkt mij niet Link

avatar van morpheus

morpheus

neo schreef:

Lijkt mij niet Link

Aha opeens wordt het me allemaal duidelijk

avatar van BS

BS

precies neo, die kwam ik ook tegen in de search, verklaard ook gelijk wat Burt daar doet.

Burt en Sandler in 1 film ....

Nou ja, in een wat serieuzere film en gelukkig zit Rock er nog bij.Als de film niet weer zo'n flauw en dom gebeuren wordt, kan het best leuk worden.

De trailer is wel ok.

avatar van moviemike

moviemike

Deze film kan goed worden want:

- Adam Sandler is heel soms best wel genietbaar

- Het vorige werk van Segal en Sandler was het onderhoudende "fifty first dates".

- deze film heeft een interessant gegeven.

- Burt Reynolds is een veteraan die al heel lang meegaat.

beter mijden want:

- Adam Sandler is heel vaak erg irriterend.

- Segal, is dat niet de regisseur van film als "Nutty Professor 2", "Anger Management" en "Tommy boy"?

- interessante gegevens worden veel te vaak verknoeid in het filmwereldje.

- Eigenlijk is Reynolds versleten.

- Erg origineel is het allemaal niet, zelfs de titel bevat weinig inspiratie.

avatar van bianca

bianca

Wat een ongelooflijk slechte acteur is die Sandler zeg. Zijn stem alleen al... Waarom hij nog gecast wordt is mij een raadsel. Hij zal wel flink hebben moeten betalen om mee te mogen doen. Wel leuk dat deze film - voor de derde keer - wordt ge-remaked. Ik ga hem zeker zien als fan van de andere Longest Yard's, maar - vooral door Sandler - stel ik me er maar niet te veel van voor!

avatar van stan

stan

zijn er dan 3>?

avatar van savi_7

savi_7

Vinnie Jones heeft ook z'n soort film gemaakt (the mean machine)

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

denk dat deze film mijn nog best wel zal bevallen. Maar denk dat mean machine iets donkerder en minder komische is als deze.

avatar van AHWA

AHWA

AMSTERDAM - Acteur Burt Reynolds heeft tijdens de première van zijn film 'The longest yard' een televisieproducent die hem wilde interviewen in het gezicht geslagen. Volgens de manager van Reynolds gaf de acteur niet meer dan 'een speels klapje op de wang'. Het incident is op camera opgenomen, meldt The National Post.

Volgens Reynolds wist de CBS-producent 'helemaal niets' over de film omdat hij noch de nieuwe versie, noch het origineel uit 1974 had gezien. De 69-jarige acteur raakte daardoor zo geïrriteerd dat hij de producent een klap in het gezicht gaf.

buiten beeld

Het Amerikaans tv-station WCBS heeft het incident woensdag uitgezonden. De producent stond weliswaar buiten beeld, maar Reynolds was goed zichtbaar en de klap duidelijk hoorbaar. Of de producent Reynolds gaat aanklagen is niet bekend. Wel liet CBS weten dat Reynolds er niet zomaar mee weg komt.

'The longest yard' is een komedie met Adam Sandler en Chris Rock in de hoofdrollen. In het origineel speelde Reynolds de rol van Sandler. De film wordt in september in de Nederlandse bioscopen verwacht.

avatar van AHWA

AHWA

Film is trouwens met Bill Goldberg en Stone Cold Steve Austin. Twee zeer bekende worstelaars.

Adam Sandler

Chris Rock

Hollywood kan maar niet stoppen met de remakes

avatar van lazaroni_86

lazaroni_86

Dit lijkt mij echt lachen man... Adam sandler en Chris rock in 1 film is altijd wel lachen...

avatar van KingConan

KingConan

Heb the longest yard net gezien, is in VS al vanaf mei te bewonderen.

Heb het origineel uit 1974 niet gezien, maar vond deze versie wel grappig.

Vind adam sandler alleen geen goede acteur.

avatar van DuthKoRner

DuthKoRner

bianca schreef:

Sandler is geen slechte acteur moet zijn cv eens bekijken

DuthKoRner schreef:

Sandler is geen slechte acteur moet zijn cv eens bekijken

......

Ik zie amper een echt goeie film.

avatar van Doom

Doom

Pieter Montana schreef:

......

Ik zie amper een echt goeie film.

Idd, amper goede films, zie er zelfs geen....

avatar van gotti

*kuch*....[megafoonaan]PUNCH DRUNK LOVE!!![/megafoon uit]*ahum*...

oké

eentje dan

avatar van gotti

En wat voor één...

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

snap niet dat hij op een zo'n hoog gemiddelde staat, maar dat zal sterk veranderen als meerderen hem hebben gekeken. Ik vond het zeer matig. Mean machine was veel beter. Alles maar ook alles is gekopieerd, de moord, de aanvoeders, tegenstanders, oorzaak echt. Ik zit sterk te twijfelen tussen een 3 en 2.5 maar geef hem toch maar een 3*.

DEZE FILM IS HET NIET WAARD OM IN DE BIOS TE BEKIJKEN.

avatar van morreke

morreke

in het begin dacht ik, oh neen, Sandler als stoere ex-MVP football player, dat staat gewoon niet, maar naar mate de film vorderde vond ik hem beter en beter worden. er zitten af en toe een paar goeie grapjes in bvb waar sandler 2 keer de bal keihard in de scheids ballen gooit en heb me echt geen seconde verveeld. leuke wegkijkfilm, 3.5 *

wel een opmerking in verband met het spel: De stand is 35 - 27 en reynolds scoort een touchdown op enkele seconden van het einde. De stand wordt 35 - 34 ... de stadionoproeper zegt "they are one point away from overtime". Normaal gezien dan kunnen ze voor een extra punt "shotten" op doel, maar waarom mogen ze dan nog een play doen voor een touchdown en zo 7 punten scoren ?

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Het blijft een moeilijk gegeven. Een bijna exacte remake waarderen als je het origineel gezien hebt. Er blijft hier en daar toch nog wel een beetje plaats voor iets origineels maar toch is het ondanks een wederopstanding van Burt Reynolds niet genoeg om aan het origineel te tippen. Toch blijft het een aardig verhaal en is het meer dan een beetje vermakelijk. 3,5 *

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

morreke schreef:

Met zo weinig seconden op de klok is het vrij gewoon dat een team gewoon voor de trap kiest en het punt pakt. Als coaches voor de strategie kiezen die in de film de voorkeur krijgt zullen ze zich heel erg hard moeten verantwoorden aan de fans en het bestuur als ze de play niet maken en met één punt verschil verliezen.

avatar van stinissen

Aardig maar voegt verder niets aan het orgineel toe.