• 9.376.921 stemmen

Gesproken taal: Duits en Engels

Releasedatum: 4 augustus 2005

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot The Perfect Man

"Is it all too good to be true?"

Tiener Holly Hamilton (Hillary Duff) is het zat om steeds te verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man...een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Als de virtuele relatie echter begint, moet Holly een geschikte minnaar vinden. Ze vraagt of de charmante en knappe oom (Chris Noth) van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes wil zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen... maar wat als intussen de echte perfecte man voorbij komt?

avatar van otherfool

otherfool

unholylove schreef:

lekker voorspellend...

Wat voorspelt 'ie dan?

avatar van Hilary_Duff

Hilary_Duff

Quatro schreef:

aardige romantische film met een poging tot humor. Heather blijft lekker, en is dan ook het hoogtepunt van de film.

't was een verplicht nummertje voor me, maar heb me niet verveeld.

het is een hele leuke film en heather is niet het hoogtepunt HILARY DUFF is het hoogtepunt

avatar van didootje9

didootje9

sorry maar je ziet de film en je zou zo weten hoe het gaat aflopen en das een beetje saai voor de rest ook een neppe flim

avatar van Mug

Mug

Ik voelde me officiëel 'oud' toen bleek dat 'hot girl' Heather Locklear in deze film de moeder speelt van 'hot (?) girl' Hilary Duff...time flies...

Zoals was te verwachten is 'The Perfect Man' weer een dertien in een dozijn film. Hilary Duff is op haar irritantst in de film, maar gelukkig heeft dit Duff-vehikel bij-acteurs en -actrices die wel wat meer in petto hebben. En dat redt de film enigszins. Het is tevens de eerste Duff film waar ik ongegeneerd hardop heb gelachen [ja, ik geef het toe]. Te danken aan de Styx-grappen. Tot mijn grote verbazing (aldus imdb) is de zanger van de Styx-coverband in werkelijkheid de originele zanger van de band die hij reeds had verlaten. Opmerkelijk. 1,5* te danken dus aan Styx...

avatar van g_unitboy

g_unitboy

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai een half puntje voor de moeite

dream555

Onbegrijpelijk: er wordt hier meer geluld over Hilary dan Heather!!!!!!!!!!!

Sorry hoor, maar zelfs als 40-plusser is Heather nog knapper dan Hilary. En toen ze dezelfde leeftijd hadden, mocht Duffke nog niet in haar schaduw staan.

Trouwens, Duff is dik. Voila.

avatar van nummervlinder

nummervlinder

dream555 schreef:

Onbegrijpelijk: er wordt hier meer geluld over Hilary dan Heather!!!!!!!!!!!

Trouwens, Duff is dik. Voila.

Dik??? Ik dacht juist het tegenovergestelde... En Hilary is toch niet lelijk en je kan haar ook niet met Heather vergelijken, hoor! En sorry maar ik vind haar er toch beter uit zien dan Heather, hoor.

avatar van Hilarious

Hilarious

Duff is dik. Voila.

Jij onrespectvol iemand!

Hilary Duff dik?! Nee joh! Jij bent niet goed wijs. Je hebt al die Hollywoodactrices die zo dun zijn als een platte lat omdat ze denken dat ze dan knap zijn. Nee iemand die juist een normale bouw heeft die is pas knap, kijk naar Lindsay Lohan en Nicole Richie wat van hun overschiet, niet veel meer. En door al die stomme vooroordelen die mensen hebben denken mensen dan dat ze moeten vermageren!

Hilary is perfect zoals ze is en nu is ze zelf ook al vermagert maar nog lang niet over the top, gelukkig maar, Hilary straalt van nature schoonheid uit en ze is perfect zoals ze is, een prachtige knappe actrice zowel innerlijk als uiterlijk, die zeker niet dik is! Koop jezelf een sterke bril en als je nog van die domme opmerkingen hebt hou ze dan voor jezelf, niemand anders heeft er behoefte aan.

avatar van BlueSword

BlueSword

precies!

dream555

Hilary heeft duidelijk fans hier.

avatar van BlueSword

BlueSword

nou ik ben absoluut geen fan van haar, alleen dat ze dik is? nee.

dream555

Heb beetje overdreven, beetje mollig is beter.

avatar van moviegirl2

moviegirl2

dees vond ik echt weinig tot niks

gewoon triest

2* voor de moeite

avatar van MIsStenVelde

MIsStenVelde

ik vond het een leuk filmpje om naar te kijken.

zeker geschikt voor een avondje amuseren

avatar van *eef

*eef

Hele leuke film van Hillary Duff. Vooral als ze gaan dansen in de woonkamer!!

avatar van Hilarious

Hilarious

dream555 schreef:

Heb beetje overdreven, beetje mollig is beter.

Nee ook niet mollig!

avatar van Lavigne

Lavigne

nee indd!! Hillary is helemaal niet mollig of dik..?! mensen zijn echt blind..

echt een leuke film dit!! ik heb de versie met het nieuwe einde.. tenminste, heb bij de extra's het orginele einde gezien. Echt een leuke meidenfilm dit!! Heb erg moeten lachen!!!

4 *

Deze film is echt super leuk!

Deze film kan ik je aanraden!

avatar van cocolamar

cocolamar

Wie Hillary dik noemt is zelf niet van het juiste formaat, en verre van de perfecte man.

Helaas was de film wel blubber..

avatar van hinie

hinie

Ach, ze ziet er gewoon goed uit.

Bijna een echte gezonde hollandse meid....

avatar van Flooorx

Flooorx

Duff is een prachtige meid! En dit is een lekkere zwijmelfilm

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Leuke film, lekker feel good gevoel.

avatar van Sophiee..

Sophiee..

Hilarious schreef:

Nee ook niet mollig!

Hilary Duff is zelfs graatmager momenteel, dus misschien kun je erop terugkomen? Zwartgeverft haar, geen rondingen meer, en ze straalt zelfs magerheid uit.. Nee, er is niks meer over van de 'gezonduitziende' tiener die we eerst kenden.

Erg irritante film trouwens, maar lang niet Hilary's slechtste (zie; Material girls) Geen wonder dat die in de top 100 van slechtste films staat!

Puntje of 2?

avatar van gerrit019

gerrit019

Omdat Heather er nog zo goed uitziet... 2*

avatar van mariekjuh1982

mariekjuh1982

Leuke film, echte feel-good movie. Ik vind Hillary een aardige rol hebben, vind haar absoluut niet dik, ook niet dun, niet lelijk maar ook zeker niet bloedmooi. Ze heeft iets van 'het zou zomaar je buurmeisje kunnen zijn' in deze film, een heel alledaags meisje. Dat is juist haar sterke kant in deze film. Locklear straalt zoals gewoonlijk weer en ik vind haar erg knap in deze film. Zelfs al is ze bóven de 40.

avatar van Zidaan

Zidaan

Sprong bij de rest van jullie je tandglazuur er ook af na het zien van deze film?

avatar van doggygirly13

doggygirly13

vond het wel een redelijke film

zeker met hilary erin meespeelt

dik of mollig???

nee, zeker niet!!

een 3*

avatar van Riiann

Riiann

Hij was wel leuk, maar naar een paar keer de film gekeken te hebben, was het ook wel weer genoeg.

*3,5

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Ben mijn tienerperiode al weer even voorbij (in jaren dan), maar kan zo nu en dan zulk soort films nog wel met plezier kijken.

Tuurlijk weet je 9,9 keer van de 10 keer dat het allemaal wel op zijn pootjes terecht komt en dat ze nog lang en gelukkig leven, maar ach, willen we dat allemaal niet eigenlijk?! Ik heb er niet zo'n probleem mee.

De dames en heren spelen hun rol met plezier en weten dit over te brengen op het scherm. Zoals al gezegd weet je ongeveer wel hoe het verhaal zal lopen en worden er geen cliches ontweken, maar Duff én ook Locklear spelen hun rollen met veel lol en overtuiging.

Ook een aantal bijrolletjes voegden soms (niet al teveel...) wel eens iets toe. Ik had persoonlijk Dolores (donkere dame in de taartenzaak) wat meer dialoog gegeven, omdat zij mij wel een persoon leek die wat vaker grappig uit de hoek kon komen. Helaas was dit niet het geval.

Ondanks alle cliches en de voorspelbaarheid waren het toch aangename en vermakelijke 90 minuten.

3,5 ster

avatar van Bluebell

Bluebell

Al heel veel keer gezien en de film blijft leuk!!

totally Hilary Fan!!