Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Duits en Engels
Releasedatum: 4 augustus 2005
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Perfect Man
"Is it all too good to be true?"
Tiener Holly Hamilton (Hillary Duff) is het zat om steeds te verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man...een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Als de virtuele relatie echter begint, moet Holly een geschikte minnaar vinden. Ze vraagt of de charmante en knappe oom (Chris Noth) van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes wil zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen... maar wat als intussen de echte perfecte man voorbij komt?
Holly Hamilton
Dolores
Zoe Hamilton
Amber
elainelover
Onbegrijpelijk: er wordt hier meer geluld over Hilary dan Heather!!!!!!!!!!!
Sorry hoor, maar zelfs als 40-plusser is Heather nog knapper dan Hilary. En toen ze dezelfde leeftijd hadden, mocht Duffke nog niet in haar schaduw staan.
Trouwens, Duff is dik. Voila.
ze is echt niet dik!!
De film is best wel saai.., maar iedereen zijn eigen mening
Chulaa
Dik?? zijn jullie jaloers op dr ofzo .. ze is écht niet dik. Niet dun maar gewoon normaal...
OT: Ik vond het een leuke film 3.5
Dianaa`
Leuke film
Gewoon lekker voor als je niks te doen hebt. Van zo'n film moet je natuurlijk niet teveel verwachten.
Verder weet je natuurlijk al gauw hoe zo'n film afloopt, maar dat maakt bij zo'n film niks uit. Ik heb deze film al velen malen gezien en hij blijft leuk.
Het verhaal & acteerprestaties zijn voor deze film wel goed.
Btw: De discussie over dat ze dik is, is gewoon onzin. Hier moet je je mening geven over de film, niet over of iemand dik is of niet..
nightbreed
Weer zo'n standaard clichefilmpje die ze beter niet hadden kunnen maken.
Zo voorspelbaar als het weer van gisteren.
Lavigne
Ik vind dit echt een leuke meidenfilm!
Natuurlijk is hij wel voorspelbaar, maar vind het wel leuk bedacht!
Wat ik alleen jammer vind is dat het einde er ineens is en dan zo abrupt wordt afgebroken, dat is jammer.
Heb deze film thuisliggen dus bekijk hem niet vanaaf, maar geef hem zeker 4 sterren!
J.Bell
Bleh... Na een half uur had ik het wel gezien. Niet aan mij besteed. 2*
B100!
Aardige film, idd voorspelbaar. Leuk voor als er niets anders is.
tommykonijn
Ik ben het eens met mijn voorganger. Niet een supergeweldige Film ofzo maar wel leuk om eens te bekijken als er niets anders op TV is wel waren Goede acteerprestaties aanwezig van o.a Hillary Duff en daarom is de Film nog wel te reden.
***
Lady_Movie
een hele grappige/leuke/spannende/romantische film.
G0ed geacteerd door hilary en heather.
Wel voorspelbaar.. maar ik heb toch genoten.
een 3.5
kimmieyy
Wel leuk om te kijken, niet echt bijzonder en de humor is wat flauwtjes..
*2.5
Vrij standaard Duff filmpje in de lijn van Olsson Sisters en Lohan, wat een soort romantische tienerkomedie oplevert. Het verhaal klopt maar is verre van origineel. De film is in elk geval niet hyperkinetisch, wat tegenwoordig bij komedies soms wel voorvalt. Ik kan me voorstellen dat dit bij tieners wel moet aanslaan (ken genoeg tienermeiden die de film al 3-4 keer gezien hebben) maar voor mij is hij te saai om als film te kunnen boeien. Duff is in elk geval aangenamer om naar te kijken dan Lohan.
Pfff..
Ik vind Hillary Duff wel een mooie meid, maar acteren kan ze niet. En als je haar dan in een film als deze zet waar het verhaal echt waardeloos is, dan krijg je al snel een matig product.
Mlis
Ok voorspelbare film maar maakt dat uit? De humor van styx en die ober in het restaurant was geweldig. Om die heb ik echt hard op moeten lachen. Gewoon een leuke film om eens te zien.
Woutrr
pfffff, ik stoorde me hard aan de ambetante acteer"prestaties" van Hillary... in hoevere je het prestaties kunt noemen dan toch!
90 minuten lang slaagt Hillary erin om alles te verpesten en iedereen ongelukkig te maken en de laatste 6 min komt het natuurlijk allemaal terug goed ...
en als die nonkel dan toch de perfecte man is, waarom issie dan vrijgezel? hahah
Niet echt goed dus...
Aapje81
weinig bijzondere meidenfilm die wordt gered door een incidentele glimlach en twee mooie blondines
m1701
vermakelijke en leuke comedy
Wel een beetje een standaard verhaal
Hillary Duff kan leuk acteren!
3* voor haar
Misery :3
Met deze film kun je nogal kort zijn: Saai. Soms wel grappig, maar niet dat je geweldig hard zit te lachen.
Nelusje
Ach ja, ontroerende momenten, maar welke romantische film heeft dat niet. Verzin eens wat originelers. Wel aardig, alleen een laag IQ gehalte, ik bedoel, kleine kinderen kunnen zonder Engels deze film ook volgen.
The Goss
Man, ik heb recent een wortelkanaalonsteking gehad en daarna door de tandarts verlost van de pijn, maar door het zuurstokzoete verhaal kreeg ik weer spontaan last van de ontstoken zenuw.
Toch nog 2* vanwege Heather Locklear (ben ik al fan van sinds Dynasty).
gerrit019
Het verhaal is nix leuk.
De moraal is ronduit vervelend.
Zijn zeker betere comedies in dit genre.
Maar die Heather Locklear ziet er toch weer fantastisch uit...
Dat maakt 1* voor het filmpje en 1* voor Heather en 1* omdat mijn vrouw het wel erg leuk vond (maakt mijn avond toch ook weer plezieriger).
ILDIB
Heerlijk om Duff als een van de weinige dames niet broodmager door het beeld te zien springen (itt locklear). Verhaal is wel grappig maar niet meer dan dat. Gelukkig wordt het bijna nergens mierzoet of overmushy. Loclear heeft dezelfde neuslifter als linda de mol..
ILDIB
Onbegrijpelijk: er wordt hier meer geluld over Hilary dan Heather!!!!!!!!!!!
Trouwens, Duff is dik. Voila.
Locklear ziet eruit als een opgelifte en opgevulde 40-plusser. Duff is naturel. Dat locklear 15 jaar terug er goed uitzag is leuk, maar in deze film is de ouderdom (voor hollywoodbegrippen let wel) bijzonder zichtbaar. Duff is tenminste niet zon uitgemergelde nitwit ala de olson twins, Lohan en nog ontelbare anderen die na er eerst goed uit te hebben gezien zichzelf vermageren tot huopeloze skeletten. Oudere afslank generatie: neve campbell, Jenniffer Connolly, denise richards, elizabeth shue etc..
rox91
Ik vond deze film erg tegenvallen, had er veel meer van verwacht. Deze film heeft mij niet weten te boeien. Ook weinig variatie in de film.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Griffin & Phoenix
Drama / Romantiek, 2006