Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Duits en Engels
Releasedatum: 4 augustus 2005
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Perfect Man
"Is it all too good to be true?"
Tiener Holly Hamilton (Hillary Duff) is het zat om steeds te verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man...een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Als de virtuele relatie echter begint, moet Holly een geschikte minnaar vinden. Ze vraagt of de charmante en knappe oom (Chris Noth) van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes wil zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen... maar wat als intussen de echte perfecte man voorbij komt?
Holly Hamilton
Dolores
Zoe Hamilton
Amber
Quatro
aardige romantische film met een poging tot humor. Heather blijft lekker, en is dan ook het hoogtepunt van de film.
't was een verplicht nummertje voor me, maar heb me niet verveeld.
Locutus
Wat was dit een slechte film. Tenenkrommend uitgekeken. Alle cliché's uit de kast gehaald. 1* voor de moeite (heb getijfeld om 0,5 tegeven).
Hilarious
slappe film, hillary duff moet eens ophouden die tiener comedies te doen, of zelfs liever, gewoon te stoppen met acteren. Haar histerische stem, daar krijg ik oorpijn van

verder snap ik niet dat zo een mooie moeder geen goede vriend kan krijgen. verder is het einde nogal vaag, hoe loopt het nou af met die moeder en oom Ben?
trouwens, die jurk die Hillary op het einde aan had is verschrikkelijk.
een matige 1.5
Daar ben ik dus echt niet mee eens. Hilary Duff is een fantastische actrice en zangeres, en knap is ze ook. Hilary doet het toch goed in tiener komedies?
Als er een van haar nieuwe films uitkomt sta ik alijd met plezier in de rij van de bioscoop te wachten.
kneuckeretto
Aiii....! Van deze film viel gewoon het glazuur van mijn tanden. Heel erg voorspelbaar verder en ook niet echt komisch.
~Burner~
Kijkt wel lekker weg, maar eigenlijk ook niet meer dan dat. 3*
En Hilary ziet er weer oogverblindend uit!
Rianneke_Dan
Ja wel een lekkere film om te kijken, ik hou soms wel van dat gezwijmel.
En Hilary Duff blijft wel leuk om naar te kijken, het is een knap meisje.
Beter dan Lindsay Lohan (vind Ik)
queenie
leuke film die lekker wegkijkt voor je weet is het afgelopen. Goede spelers Hilary en Heather die passen goed bij elkaar. 3,5*
my_is_my
Hilary duff is een hele goeie actrice en zangeres. Ik zou het haar zelf niet zomaar 1, 2, 3 nadoen. Ik vind het knap dat ze al zo jong al zo beroemd is.
otherfool
Er is het nodige mis met deze film (het suffige gedrag van de moeder, het acteerwerk van Duff's vriendin), maar The Perfect Man viel me verder alleszins mee. Duff is al lang niet meer zo irritant als in eerdere films en doet het hier erg leuk. Ondanks alle flaws is The Perfect Man hierdoor ook te doen voor mensen buiten de gebruikelijke chick-flick fan groep.
2,5*.
Margreet
Een echte 15-in-een-dozijn film. We hadden moeite om 'm tot het einde uit te kijken. Misschien wel leuk als je niet ouder bent dan 13 jaar. 1*
janhero
Leuke film voor mijn dochter van 15 en meer niet. Weer een bekend en voorspelbaar verhaaltje. Lekker makkelijk. Maar ik denk ook niet dat deze film voor mij gemaakt is.
2.1/2*
Doom
Een heerlijke wegkijker, zeer vermakelijk en het verveelt geen moment. Grappig (cliche) verhaal, redelijke acteurs met uiteraard Hilary Duff die er boven uitsteekt. Blijf toch een beetje een zwak hebben voor Hilary. Ze is gewoon een goede actrice voor in tienerfilms.
Marki_san
ik vond dit Hilary's beste film van de laatste tijd; leuk verhaal, Hilary is leuk, leuke acteurs, net niet te cliche, Hilary is leuk, mooie taarten en heb ik het al gezegt, Hilary IS LEUK!!!
pampie
ja wat lul je nou? alle films met dat duff wijf erin worden slecht beoordeeld, kan denk ik niet acteren
pampie
geile beren ja daar moet ze het van hebben, wat is dat wijf duff zeg. hahaha
-Jennifer-
Ik ben het helemaal met je eens!
soom
Hilary Duff speelt een prima rol als Holly: Ook Chris Noth, Heather Locklear en Ben Feldman zijn op hun plaats. Een superzoete tiener-dramafilm, vond ik. Ik vond het eerder een dramafilm dan een komedie, eerlijk gezegd..
Een dramatisch begin, een tranentrekkend middenstuk en een 'nu is alles weer goed en we leven nog lang en gelukkig' einde. Ik heb de indruk dat Hilary haar beste tijd al heeft gehad, en ze staat eigenlijk zo'n beetje pas aan het begin van haar carriere.. Ik heb het niet zo op dit soort zoetsappigheid: Het ligt er echt veel te dik bovenop.
Wel is het een redelijk genietbare film, en dit komt ook wel door de prettige Chris Noth, die van het personage Ben een echte gentleman maakt. Hij is eigenlijk de enige reden dat de film uit te zitten is.
moviefreak1984
Lekkere wegkijk film... Soms wel beetje puberfilm, maar heb me niet verveeld!
Fetcha
Ik vond deze film met hilary duff ook weer erg leuk! Lekker simpel en ik heb me geen minuut verveeld. Meestal wel voorspelbare eindes maar daar houd ik wel van omdat het gewoon van die zoet-sappige verhalen zijn. Waar je aan het eind zit van "aahh" net als bij a cinderella story, ik houd er wel van. Deze ga ik zeker nog keer kijken,,
*4.5
BlueSword
aardig filmpje, vond raice your voice toch wel iets beter denk ik, hilary duff is leuk om te zien en ik vind haar wel kunnen acteren maar de films zijn te...ja...girly achtig.
kreeg wel af en toe een glimlach en het is aardig vermakelijk, maar wel zo voorspelbaar.
moeder theresa
hij viel wel mee
hilary duff acteert goed
a cinderella story is beter
Ronnievb
Wat een verschrikkelijk excuus voor een film dit, ik kon wel janken. Met heel veel moeite afgekeken.
1 ster voor dit wanstaltig product
Ziggy007
Stom van mezelf om dit soort films te gaan kijken
hendrik119
ik heb welleens betere films van Duff gezien maar deze was nou ook weer niet zo erg als jullie zeggen. hij is enigzins voorspelbaar ja maar jullie overdrijven het
nachtvlinder
Script was soms wel erg zwak, bijna te onrealistisch soms, diverse personages niet uitgediept en de uitkomst is voorspelbaar, maar toch een heerlijke romantische film die zeker de moeite waard is.
Blij dat dit er ook waarin liefde benadrukt wordt (diverse kijkers / schrijvers hier kunnen daar vreemd genoeg niet tegen) , naast alle geweldadige en ruwe jeugdfilms, al mag dit wel iets pittiger (realistischer).
ERG zonde dat ze de goede scenes (de beste zelfs) eruit gelaten hebben, die waren veel pittiger. Nu ik die gezien heb zou ik de uncut versie willen zien als die bestond.
Fashionista
Ik vond het een matige film. Er zaten leuke stukken tussen, maar ik had bijna geen zin meer om de film uit te kijken, hij is soms nogal voorspellend.
unholylove
lekker voorspellend... goed voor een saaie middag alleen thuis... 2*
trebor
Gister gezien en was wel aardig. Ok, het is een zoete film zonder schokkende gebeurtenissen maar best wel aardig om te bekijken.
**,5

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Griffin & Phoenix
Drama / Romantiek, 2006