• 9.376.876 stemmen

Met onder meer: Justin Timberlake, Kevin Spacey en Morgan Freeman

Releasedatum: 9 maart 2006

• meJane Bekijk via meJane

Plot Edison

"In this city, only the cops are above the law."

Joshua Pollack is een jonge journalist die achter het reilen en zeilen van een corrupte politie-eenheid komt. Hij vindt hulp in zijn mentor, een toponderzoeker van justitie en een integere politieman die hem helpen de onderste steen boven te krijgen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Phoenix

Phoenix

Ik mag niet bevooroordeeld zijn... Ik mag niet bevooroordeeld zijn...

...

Fuck it...

JUSTIN TIMBERLAKE!! MWOEARG!

avatar van Diesel

Diesel

Justin Timberlake als acteur?

Wat een schande man.

avatar van starbright boy

Viel te verwachten toch? Ik las nog iets veel gekkers:

Hij schijnt ook Johnny Rotten te gaan spelen in een film over The Sex Pistols.

En het leukste komt nog: Hij is door Johnny Rotten zelf gekozen voor die rol!

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Justin Timberlake schijnt volgens collega Spacey meer dan aardig acteer talent te hebben. Ik ben benieuwd.

avatar van Moviestar

Moviestar

Wat een verschrikkelijke poster!

avatar van PatrickL

PatrickL

De poster, de tagline "In this city, only the cops are above the law.", Justin Timberlake en LL Cool J voorspellen weer weinig goeds.

avatar van J.S.

J.S.

Vreselijk, Timberlake als acteur ,kutHollywood...

avatar van jassonn

jassonn

Ik zeg niet dat ik op een film met Timberlake zat te wachten, maar wie zegt dat hij niet zou kunnen acteren?

avatar van Teskuh17

Teskuh17

Misschien is JT wel erg goed ik wil hem wel eens zien.. wellicht zal Kevin Spacey weer ontzettend goed zijn, dus toch wel een filmpje om naar uit te kijken! *dacht eerst dat ie film over Edison ging.. hmz *

avatar van PatrickL

PatrickL

jassonn schreef:

Volgens wat mensen op het IMDB-board schijnt hij wel een grappig rolletje te hebben gespeeld in Saturday Night Live. Maar dat is wel andere koek dan een serieuze rol. En al zou hij prima kunnen acteren verwacht ik nog vrij weinig van deze film. Lijkt me weer een dertien-in-een-dozijn politiethriller te gaan worden.

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Ben ook wel wat benieuwd maar wel 2 zeer goeie acteurs wel hier e.

Enkel timberlake dat word seireus afwachten

Er staat alleen een Griekse releasedate op IMDB. Juli 2005 .

avatar van rondh

rondh

Lijkt me niet echt een origineel verhaal. Maar dat moet niet uit maken of het een goede film word, natuurlijk. Maar eh, Justin Timberlake in een film. Ik weet niet wat ik daar van moet denken. Kevin Spacey en Morgan Freeman spelen natuurlijk wel mee. Dat zijn in iedere geval wel goede acteurs.

avatar van KevinKline

KevinKline

Justin Timberlake?? JUGH

Wat doet Kevin Spacey daar in vredesnaam tussen Die kan toch beter krijgen, lijkt mij...

avatar van ECiftci

ECiftci

Iemand enig idee wanneer deze film in NL te zien is?? Ik ben namelijk een grote van Kevin Spacey en wil de film dus graag gaan zien.

avatar van hosternokke

hosternokke

Middelmatige film ondanks het goede acteer werk van ll cool j , morgan freeman & kevin spacey.

Jammer dat justin timberlake meespeeld want echt serieus neem je hem niet als acteur.

Verhaal lijn is redelijk voorspelbaar

2,5.

Jeetje bespeur ik hier enige jaloezie, voor de mensen die

de film nog niet gezien hebben vind ik het onredelijk om meteen af te geven op j.T omdat hij geen acteur zou zijn.

beoordeel iemand op z'n prestaties nadat je de film gezien hebt.

ga hem zeker ook nog zien en zal mijn mening geven op basis van wat ik zie.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Niet erg verrassend, maar zeker wel een aardige film. LL Cool J acteert steeds beter, Morgan Freeman speelt zijn beste rol van de laatste tijd, en Kevin Spacey was niet zo heel veel in beeld helaas. Alhoewel hij wederom een typisch Spacey rolletje heeft, laat die man eens een totaal ander typetje spelen. Die berekende, grijnzende kop, die lijzige stem. Sinds The Usual Suspects niet meer veranderd. Erg veelzijdig kan je hem niet noemen.

De hamvraag is natuurlijk, hoe komt Timberlake er vanaf. Antwoord: niet slecht. Hij is alleen wel een acteurtje a la DiCaprio of Michael J. Fox. Een te hoge stem en gewoon te jongensachtig. Na een kwartiertje ben je er wel aan gewend en doet hij het best goed. Ik ben niet bevooroordeeld over die jongen, want ik ken zijn muziek eigenlijk niet. Ik weet alleen dat hij graag Michael Jackson imiteert, aan de tieten van Janet Jackson zit en recent een nummer heeft opgenomen met superneger Snoop Hond. Zo erg is hij dan ook weer niet, lijkt me.

De verhaallijn lijkt wat op L.A. Confidential maar niet echt verrassend, regie is in orde, muziek oké, acteerwerk goed. Prima entertainment met vooral een goede LL Cool J. Zeker wel 3.5 sterren waard.

avatar van teudal

teudal

perfect

avatar van DonVito

DonVito

Geen superfilm maar ook niet slecht. JT speelt nog best redelijk, ik denk dat we hem vaker gaan zien. Veel indruk heeft de film niet op mij gemaakt.

avatar van hosternokke

hosternokke

met een 3,5 ben'k het echt niet eens maar das is u mening..

Ik vind JT. gewoon geen persoon voor het acteer werk en dat is ook te merken in de film.

Sommige zangers doen het juist heel goed in een film zoals die van outkast, andre benjamin.

Blijf erbij dat JT. geen goede acteur is.

Ben het wel totaal eens dat LL Cool J steeds beter acteert

grtn.

avatar van s_amoraal87

s_amoraal87

heb em ff gekeken...

was geen spectaculaire film maar wel leuk.

in het begin vond ik Justin wel leuk spelen maar op het laatst ging het wat minder toen het moeilijkere acteer werk gepresenteerd moest worden. LL vond ik beter spelen dan dan dat ik had gedacht na het lezen van het commentaar over deze film op deze site. Morgan vond ik ook weer goed spelen! Kevin heb ik inderdaad weinig in beeld gezien en die man moet inderdaad een andere soort rol krijgen een keer... kijken hoe dat gaat. al met al was het een best wel goede film:)

mzzls simon

avatar van JustMe

JustMe

Ik vond hem wel ok...hij duurt kort, maar leek langer, langer hoefde die voor mij eerlijk gezegd niet te duren...

Justin Timberlake deed het ok vond ik wel, ben niet zo kapot als zangers ineens gaan acteren en acteurs ineens gaan zingen hoor, maar hij is ok, eenvan de weinige

Ik heb hem 3 punten gegeven, mocht wel iets meer actie en spanning

xxx

JustMe

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

starbright boy schreef:

Viel te verwachten toch? Ik las nog iets veel gekkers:

Hij schijnt ook Johnny Rotten te gaan spelen in een film over The Sex Pistols.

En het leukste komt nog: Hij is door Johnny Rotten zelf gekozen voor die rol!

dit is best wel shockerend...

helemaal dat Johnny hem zelf heeft uitgekozen.

ik durf te wedden dat ie ten tijde van die keuze zwaar onder invloed van een of ander goedje was...

avatar van grid8400

grid8400

grote namen...

middelmatige film

niet ech super.. leuk voor doordeweekse avond..meer niet..

avatar van doeze

doeze

Gisteren de film gezien. Was wel een vermakelijk filmpje, maar zeker geen hoogstandje. Door de "grote"namen van de acteurs zal het zeker wel wat publiek trekken. Ik geef hem een 3- (naar boven afgerond dus toch 3*)

avatar van roger

roger

Verwacht geen Se7en of iets dergelijks. Het verhaaltje is eenvoudig en het is recht voor zijn raap. Gewoon een amusante film meer niet. 2 1/2 *

avatar van Oosie

Oosie

IK HEB WEL GENOTEN !!!!!!! 3,5*

avatar van Djinda

Djinda

Ik heb hem gisteravond gekeken en ik moet zeggen dat ik echt heb genoten van het acteerwerk van LL, Spacey en Freeman!!!

En justin Timberlake doet het niet slecht maar kan zich beter op zijn zangcarriere richten.

Al om al vond ik het een goede film!!! 3,5*