• 9.377.375 stemmen

Met onder meer: Victoria Beckham, Emma Bunton en Melanie Chisholm

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 18 december 1997

Plot Spice World

"You say you want a revolution?"

De Spice Girls leiden een fantastisch maar hectisch bestaan. Ze toeren rond in hun Spice bus, maar als hun beste vriendin zwanger blijkt te zijn, willen ze veel tijd met haar doorbrengen. Dit tot groot ongenoegen van de louche platenbaas The Chief. Om zijn zin door te drijven, zet hij Clifford, de steeds neurotischer wordende manager van de girls, steeds verder onder druk. Het is een week vol knettergekke situaties, vreemde ontmoetingen en vooral veel muziek en veel girl power, die uitmondt in een groots 'live' optreden op de laatste dag.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van henk de vries

henk de vries

Dit kan je niet eens een film noemen... *0,5

avatar van Kikopuz

Kikopuz

Age Owe Tea..

avatar van Favourite

Favourite

Lang lang geleden deze videoband (jaja) grijs (letterlijk) gedraaid! Geweldig jeugdsentiment dit!!

avatar van lordsnoopy

lordsnoopy

Op zich niet de slechtste film die er te vinden is. Deels omdat de Spicegirls nog een hele hype waren toen ik jong was, heb ik deze film vaak gekeken.

Natuurlijk, als ik nu terug kijk naar de film, is hij onder de maat: maar er hangt toch wel een leuk sfeertje.

Onder mijn sterrenwaarde is hij van een 3,0 (toen ik een jaar of 12 was) ondertussen gezakt naar een 1,5: een slechte oninteressante film.

De film is op zich niet zo super slecht, maar hij is bij ons thuis grijs gedraaid, dus de grappen zijn te vaak gehoord en daarmee niet meer interessant.

avatar van Iamthestig

Iamthestig

Vroeger stiekem meegekeken over de schouder van mijn zusje, jeugdsentiment maar wel een baggerfilm. 1,5*

avatar van .Fee.

.Fee.

Als ware Spice Girls-fan in mijn jeugdjaren vond ik deze film leuk.

Maar het is niet eens een film, het gaat nergens over, dus: 1*, voor de leuke liedjes.

avatar van Flipman

Flipman

Ik kan me lang niet altijd vinden in de meningen van mijn mede MM-users. Vaak genoeg ook wel, hoor . Maar ik heb ook mijn andere bronnen. Zoals The Nostalgia Chick. She Kicks ASS!!!

avatar van josseheijmen

josseheijmen

Okee, Flip, die link is dus echt geniaal.

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

geenstijlgangsta schreef:

als je snapt wat ik bedoel hehe

nee, leg is uit.

Stoere jongen.

Als jij het zegt

avatar van marijnvdzaag

marijnvdzaag

Gezien toen ik 11 was ofzo. Ik vond hem toen erg leuk, ook al had ik een beetje een hekel aan de SpiceGirls-hype

avatar van toontjelager

toontjelager

ik heb het destijds ongeveer een kwartier uitgehouden , toen ben ik beginnen voortspoelen( het was nog een video) tot het einde . Ik denk dat hij zijn plaats waard is in de flop 100

avatar van Legan

Legan

Stem verhoogt met 0,5* naar 3,0* (= vermakelijk). Je zou zeggen dat hoe meer films je ziet, hoe kritischer je wordt. Maar blijkbaar niet voor deze film.

avatar van funland

funland

zo te zien vond iedereen deze film geweldig vroeger

avatar van m1701

m1701

Toen ik 12 was vond ik deze film heel leuk aangezien ik ook een SPice Girls fan was! Ik vond het namelijk erg leuk om te zien hoe het er toen een beetje aan toe ging (natuurlijk wel extra aangedikt) en de liedjes waren ook erg leuk!

Dus van mij krijgt deze film 2,5*

avatar van Vinnies

Vinnies

Op zich aardig acteerwerk en een leuk vehaal. Gewoon orgineel.

Ik geef hem een 4

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1908 stemmen

Onderschatte film dit....

echt niet zo slecht als gedacht, TOPFILM!

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

Ik heb de film geleend omdat ze de eerste plek wist te veroveren in de flop-100 lijst en ik wou wel eens weten hoe zo'n geflopte, foute film eruit zag. Ik lag op vele momenten echt plat van het lachen, niet vanwege de humor maar wel van het feit dat het verhaal lijkt verzonnen te zijn door een 5-jarige met een teveel aan fantasie. De film is een schandvlek op de hele Britse filmgeschiedenis, zeker omdat de Britten bekend staan om hun humor.

avatar van korp

korp

Werd toentertijd meegesleurd door mijn klasgenoten op de basisschool om deze film te bekijken in de bios, zou zomaar de eerste film kunnen zijn waar ik heen ben geweest zonder de ouders.. Deze film is puur gemaakt door het grote succes van de spice girls en als extraatje voor de fans. Het had ook niet de ambitie om goed te worden. Is ook niet echt serieus te nemen als film.

avatar van AC/DC

AC/DC

Hier zijn geen woorden voor

avatar van Jan Vanhulle

Jan Vanhulle

aan de reacties te lezen is hij dus het kijken waard :-P

ik ging eerst de top 20 gaan kopen, of toch deze die ik nog niet had, dat zijn er een stuk of tien

maar ik ga me toch eerst toeleggen op de Flops

mss echt het bekijken waard om eens goed te lachen?

avatar van AC/DC

AC/DC

Nee, ik zou het niet aanraden

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Een stel nepmuziekanten maakt rotmuziek, worden bekend en maken vervolgens een poepfilm. Echt te erg voor woorden dit...

avatar van lordsnoopy

lordsnoopy

Lexcoaster schreef:

Als je ze al slecht vond zingen, waarom neem je dan de moeite om te film (af) te kijken?

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

lordsnoopy schreef:

Ik kijk uit principe elke film af, elke film verdient een eerlijke kans immers. En nee, ik vond ze niet slecht zingen ofzo, in z'n geheel vind ik de muziek niet boeiend.

avatar van iris.vessem

iris.vessem