Genre: Komedie / Drama
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot About a Boy
"Growing up has nothing to do with age."
Will is 38 maar gedraagt zich als een tiener. Hij is single, heeft geen kinderen en is nog steeds cool: hij rijdt in een snelle auto, gaat naar trendy clubs en weet welke sportschoenen je hoort te dragen. Hij heeft ook een perfecte manier gevonden om vrouwen te ontmoeten: hij gaat naar bijeenkomsten van alleenstaande ouders, waar veel vrouwen komen die een nieuwe leuke man zoeken, en doet alsof hij zelf ook een kind heeft. Via zo'n bijeenkomst ontmoet hij Marcus, de oudste twaalfjarige jongen ter wereld. Marcus is een beetje vreemd: hij luistert graag naar Joni Mitchell en Mozart, hij zorgt voor zijn moeder en hij heeft zelfs nog nooit sportschoenen gedragen. Langzaam ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee.
Will Freeman
Imogen
Imogen
jeroentje125
Ik ben benieuwd!
Ik vind Hugh Grant meestal wel goed.
Maar it is nog ruim een maandje afwachten!
Dan ga ik zeker kijken!
vic
gisteren in de sneak gehad. Ja was leuke film met mix tussen drama en humor
dttom
Erg leuke film, er wordt goed geaceerd door de jongen en hugh grant, die gewoon een koele gozer speelde:D. Ook zaten er erg goede orginele grappen in, eigenlijk enige minpunt is het einde dat iets te "amerikaans" was, maar voor de rest dus een hele leuke film
shayed
Best een leuke film met enkele extreem droge opmerkingen van Hugh Grant. Ik heb me wel mateloos geirriteerd aan de tranentrekkerij aan het einde van de film.
**1/2
vergruizer6
Ja ja About a Boy in de sneak in Tilburg. Aardige film (vonden vooral de aanwezig dames) Strakke rol van onze vrind Hugh die al aardig op een vergruizer begint te lijken.
Jordy
Ja, leuke film. Grant speelde een lekker cynisch rolletje... paar zeer komische momenten, maar damn wat zag die Toni Collette er uit zeg...
Phooze
Ik vond 'm erg leuk. Vooral de wat cynischere humor van Hugh.
It was a tragedy, but the ride behind the ambulance was fun...
Tippie
Vond de film niet bijzonder. Heb een paar keer kunnen glimlachen. Weer zo'n echte Hugh Grant film waar de vrouwen wel weer dol op zijn.
Wel goed geacteerd van 'Marcus'. De gitaarscene maakt wel iets goed.
Jerome-B
Ben benieuwd, ik ga hem vanavond checken met m'n vriendin...
(tis niet doorgegaan, maar ik ga hem zeker nog wel in de bios zien!)
morpheus
Hugh Grant is op dreef in deze Bridget Jones voor mannen, lekker cynisch met lekker wat humor. Grant speelt weer netzo droog als in Notting Hill. En deze film is eigenlijk het perfecte midden tussen BJD en NH. erg vermakelijk
***1/2 uit *****
Britney
Yes! Ik ga er morgenavond heen en iedereen hier vind m leuk.
Ole ole ole!
BjRN
Oh ja, hier heb ik dus helemaal geen zin in. Deze film is entertainment op en top, maar als je wilt genieten van doordachte cinematografie moet je echt niet naar About A Boy gaan. En goede soundtracks vind je bij Silva Screen
nance
Ontzettend leuke film, niet verwacht dat ie zo lachwekkend was (positief bedoeld).
Grant is heel droog en grof, heel wat anders dan dat je verwacht bij hem.
Het jongetje speelt ook heel overtuigend en wat is ie cute!
Aanrader!
butterfly
hey hallow dar ik vond het een gruwelijk grandioos lache film echt the best ever van hugh grant ik wil hem op dvd hebben maar dan moet hij eerrst uitkomen op dvd hahahah anyway echt 5 sterren waard de grappen waren echt heel goed en de nodige drama zat er natuurlijk ook weer in alleen dan aan de humoristishe kant echt een topper
kuzzzzz tara
Wolkenmeter
Wel aardig. Vond hem wel niet zo grappig als bijvoorbeeld Notting Hill. Ik ga straks de soundtrack kopen
filmfreaky
Nou ik heb haast alleen nog maar positieve reacties gezien, dus ik ga er ook zeker heen, haha
iman
LEuke film... heerlijk dat sarcasme... de sfeer van de hele film is gewoon geweldig.... ja echt een aanrader
jester
Inderdaad de moeite waard, met een zeer warme en passende soundtrack. Het einde is inderdaad een beetje over de top, maar dat is een klein minpuntje. Hugh Grant is zeer overtuigend als cynische egoist.
Yak
da's toevallig, ik heb die soundtrack op dit moment opstaan. heel mooi jah! maar ik ben dan ook een groot bewonderaar van badly drawn boy.
dttom
me too
, maar hour of bewilderbeast is wel een stuk beter dan deze.
Yak
beter: ja. maar een stúk beter vind ik niet, hoor. na het lezen van een paar lauwe recensies ging deze soundtrack al mijn verwachtingen te boven.
sydney
Hele leuke en amuserende film. Hetzelfde type humor als bij bridget, maar dat was te verwachten. Heel droog en veel scenes met plaatsvervangend schaamtegevoel. Zeker de moeite waard. 4 sterren.
amv@123
In de bios gezien, bijna in slaap gevallen. Had meer romantiek verwacht. *2
Zavo
In de bios gezien, bijna in slaap gevallen. Had meer romantiek verwacht. *2
Waarom wist ik nou meteen dat je een vrouw bent na deze opmerking?

Vervolg op 'How to Lose a Guy in 10 Days' na ruim 20 jaar in de maak

Kijk 'm nog snel: publieksfavoriet Lady Bird verdwijnt binnenkort uit het aanbod

Naomi Watts krijgt oeuvreprijs naast grootheden als Al Pacino en Meryl Streep

Victor Miller, scenarist van horrorhit 'Friday the 13th', op 86-jarige leeftijd overleden

In Search of Darkness
Documentaire / Horror, 2019