• 9.375.163 stemmen

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Rodman Flender

Met onder meer: Devon Sawa, Seth Green en Jessica Alba

Plot Idle Hands

"The touching story of a boy and his right hand."

De jonge Anton, die dagen en nachten op zijn kamertje blijft om zijn gehoor te folteren met hallucinante muziek, gaat op Halloween-avond zijn vrienden opzoeken om een voorraad marihuana in te slaan. Wanneer hij de ochtend van Halloween terug thuiskomt, is het daar onheilspellend stil. Anton ontdekt dat zijn beide ouders vermoord zijn en dat hun onthoofde lichamen gebruikt zijn als Halloween-decoratie. Wanneer hij zijn vrienden Mick en Pnub gaat opzoeken, verneemt Anton dat er in hun stad verschillende mysterieuze moorden gepleegd zijn. Stilaan dringt het tot Anton door dat hijzelf wel eens voor de moorden verantwoordelijk zou kunnen zijn, want zijn eigen rechterhand blijkt namelijk over een eigen, bloeddorstig willetje te beschikken.

D-ark schreef:

en wat is dta een lekker meisje.

3,5

jessica Alba? Die donkere meid? Nietss mis mee, behalve dan toen ze in die foute serie ging spelen als halve katachtige.

avatar van Anakin01

Anakin01

Wat een slechte, eigenlijk grappige film
Is gewoon te dom om waar te zijn, hij vermoordt zijn vrienden, die dan dan als zombies terugkomen met een afgehakt hoofd ofzo die hij dan vastplakt met plakband en de andere met een flesje in ze kop enzo...Maar vanaf het moment dat hij zijn hand afhakt vind ik het wel het dieptepunt
Ik heb eigelijk wel eens kunnen lachen uiteindelijk..
Een kleine **,5 sterren.

avatar van Anakin01

Anakin01

D-ark schreef:
Eergisteren gekeken wat is deze melig zeg!
Een erg leuke horrorkomedie.
Die twee vrienden en wat is dat een lekker meisje.
3,5
(Seth Green is geweldig als zombie)
Heb je die dan niet op tv gekeken? Ik ook denk ik...

avatar van D-ark

D-ark

You_bastard schreef:

Leuke gastrolletje van Offspring trouwens.

Offspring die gats op het feets leek meer op billy idol

avatar van D-ark

D-ark

Anakin01 schreef:

Heb je die dan niet op tv gekeken? Ik ook denk ik...

Wel maar hij kwam zaterdag en ik heb hem opgenomen en zondag gekeken, duidelijk.

avatar van SSeagal

SSeagal

Grappige horrorcomedy die tevens vele jeugdmemories oproept, hehe..... Geen klassieker of geniale film, maar zeker heel vermakelijk! ***

avatar van xenne

xenne

slechts een paar grappige scenes en leuke effecten, meer heeft de film niet te bieden ... had er meer van verwacht ..... 2

Naomi Watts

Hilarische film. Heerlijk over-the-top, geweldige humor, Sawa en Green zijn hilarisch en natuurlijk Alba zorgt ervoor dat de film er ook visueel erg goed uit ziet. Constant in een deuk gelegen en dat gebeurt niet vaak bij mij. Het verhaal is te belachelijk voor woorden maar dat is juist het sterke aan deze film. Erg ondergewaardeerd filmpje. 4,5*

mikey

Zeg je dat nou omdat je hem gekocht hebt?

avatar van Linn

Linn

Nee omdat jessica alba er in zit toch?

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Is het zo raar dat deze film leuk is? Ik vond hem geweldig, had wel wat weg van Final Destination..

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Linn schreef:

Nee omdat jessica alba er in zit toch?

Jaloers?

avatar van Linn

Linn

absoluut niet on-topic maar weer

avatar van robertinho

robertinho

Hele leuke film en het gemiddelde is ook aan de lage kant als je het mij vraagt.

avatar van illMattie

illMattie

Niet mijn smaak humor.

toch nog 1,5* omdat Jessica Alba zo lekker is

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

vermakelijke film. met een hele mooie Jessica Alba erin krijgt een goeie 3*** van mij.

avatar van Tha Clown

Tha Clown

Heerlijke film

Best grappig, en Jessica Alba doet het altijd goed :kwijl:

avatar van Doom

Doom

Idle Hands is een zeer geslaagde horror komedie. Het verhaal is simpel maar degelijk. De personages zijn sterk, met als toppunt Pnub en Mick natuurlijk. De muziek van The Offspring is heerlijk en het optreden op het halloween feest is bruut! De humor is verder erg geslaagd en de acteerprestaties zijn degelijk tot goed.

De vrij sterke moorden mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de moordscene in de auto op het halloween feest. Geweldig.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik vond het een geweldige heerlijke domme horror film!

De personages waren leuk, en ik vond het verhaal gewoon heerlijk wegkijken.

Ik heb gelachen bij sommige scene's, de humor was wel erg flauw, maar dat was toch ook weer de reden waarom de film zo grappig was.

Gewoon lekker makkelijk, maar ik deze krijgt van mij een hoge waardering.

avatar van zjandannybob

zjandannybob

dikke film echt om je rot te lachen. je vraagt je af hoe komen ze erbij een van de beste horror komedies die ik ken.

leuk tot aan het eind.

avatar van Remi

Remi

Toch een van de leukste horror-komedie die ik ken. Het einde vond ik wel een beetje slapjes, maar dat mag de pret niet storen.

avatar van otherfool

otherfool

Minder leuk dan het klinkt. 1,5*.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Ga me haast schuldig voelen om over Jessica Alba te beginnen. Nuja toch maar even dan... WOW

Voor de rest best grappige film voor tussendoor ofzo

avatar van WildRover

WildRover

is dit een parodie op een andere film? ik bedoel dan niet evil dead 2, maar een andere film waar iemand een hand van een moordenaar krijgt? als iemand dit weet, zou ik graag de titel van die film willen weten.

mikey

The Hand misschien van ene O.Stone, nooit gezien overigens.

avatar van otherfool

otherfool

Ik dacht misschien aan dit meesterwerkje: http://www.moviemeter.nl/film/17263

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Hele grappige film met een paar leuke horror momentjes erin.

Ik heb de film al heel vaak gekeken en hij verveelt nooit,daarom ook 4,0****.Ik vond het een hele goede film.

avatar van SiSsY bOY

SiSsY bOY

Als je zo'n film in de juiste mood kijkt dan is het, voor mij althans , echt geweldig. De eerste keer dat ik deze film keer had ik gewoon buikpijn van het lachen.