• 9.374.112 stemmen

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Rodman Flender

Met onder meer: Devon Sawa, Seth Green en Jessica Alba

Plot Idle Hands

"The touching story of a boy and his right hand."

De jonge Anton, die dagen en nachten op zijn kamertje blijft om zijn gehoor te folteren met hallucinante muziek, gaat op Halloween-avond zijn vrienden opzoeken om een voorraad marihuana in te slaan. Wanneer hij de ochtend van Halloween terug thuiskomt, is het daar onheilspellend stil. Anton ontdekt dat zijn beide ouders vermoord zijn en dat hun onthoofde lichamen gebruikt zijn als Halloween-decoratie. Wanneer hij zijn vrienden Mick en Pnub gaat opzoeken, verneemt Anton dat er in hun stad verschillende mysterieuze moorden gepleegd zijn. Stilaan dringt het tot Anton door dat hijzelf wel eens voor de moorden verantwoordelijk zou kunnen zijn, want zijn eigen rechterhand blijkt namelijk over een eigen, bloeddorstig willetje te beschikken.

avatar van Jordy

Jordy

Heerlijk absurde film, waar je echter wel voor in de stemming moet zijn. De film barst echt van de absurde situaties en flauwe humor. De goede cast, van inmiddels bekende acteurs (Green uit Austin Powers, Sawa uit Final Destination en Jessica Alba uit de serie Dark Angel), zorgt er voor dat de film zeer te genieten blijft. 3 en een halve ster.

avatar van You_bastard

You_bastard

Leuke gastrolletje van Offspring trouwens.

avatar van vic

vic

offspring ging hard dood in deze film oh en de film was erg onderhoudend. zeker een aanrader met een erg lekkere vrouwelijk leading lady

avatar van Blindfold

Blindfold

Psst. Niet verklappen wie er dood gaan in films. Dat vinden mensen (en vooral ik) die de film niet gezien hebben niet leuk.

avatar van dttom

dttom

was wel vermakelijk en goed te volgen ookal zapte ik laatste stuk wel heen en weer tussen "24" en deze film, maar dat zegt dan genoeg dat ik zelfs durf te zappen tijdens een goede serie voor een film

avatar van neo

neo

ik weet niet wat jullie in deze film zien,maar ja

avatar van Jordy

Jordy

ik vind dit persoonlijk ongeveer dezelfde humor als Evil Dead II ...

avatar van aburefan

aburefan

vond er weinig aan eerlijk gezegd, heb er 20 minuutjes naar gekeken, toen maar verder gezapped

avatar van dttom

dttom

dan denk ik dat je evil dead II nog maar een keer moet kijken

avatar van vampire girl

vampire girl

Ik vond het een hele gave film. Lekker spooky en veel humor!

avatar van blair witch

blair witch

ik vond de film heel erg leuk

avatar van Roxy

Roxy

Ik vind dit echt een onwijs vette film ik heb hem opgenomen.

Het is een b-tje flauwe humor maar dat maakt het juist leuk.

En die offspring speelt ook een coole rol.:-)

avatar van Macmanus

Macmanus

Echt lachen zo een droge film.

Devon Sawa echt grappig net zoals in SLC Punk! daar is hij ook zo grappig als junkie.

Seth Green is ook grappig niet overdreven grappig maar wel grappig zelfde geld voor Elden Henson. En Jessica Alba whoooo not bad not bad at all.

Als je echt heel serieus bent niet kijken of misschien wel wordt je misschien wat losser.

4.0 sterren uit 5 sterren

avatar van lorelei

lorelei

grappige film. voor de rest niet veel, maar toch wel grappig.

3,5 sterren krijgt íe van mij

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Was wel leuk, maar net niet zo goed als bv. Braindead of Evil Dead 2.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Bijzonder geestige film. Heerlijke ode aan de bekende horrorfilms. Het plot is heerlijk belachelijk, de personages zijn erg leuk en de film zit propvol geslaagde grappen. Green en Henson zijn erg leuk en Alba zag er nog nooit zo mooi uit. Ook een leuk klein rolletje van The Offspring en hele goede muziek van Greame Revell.

4 dikke sterren.

avatar van Hemdale

Hemdale

Inderdaad een hele leuke film, inderdaad niet zo mooi als evil dead en braindead maar toch de moeite waard om te bekijken!

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Middelmatige horror-komedie, die in tegenstelling tot Evil Dead en aanverwandten, nooit de juiste toon weet te treffen. Gelukkig is daar nog Devon Sawa, die met zijn bezeten hand de hele film overeind houdt en het geheel nog een beetje bekijkbaar maakt.

De rest van de cast acteert helaas vrij middelmatig, en de bevallige Jessica Alba is al helemaal verschrikkelijk; persoonlijk had ik die irritante doos als eerst van kant gemaakt, maargoed.

Naar het einde toe wordt Idle Hands echter steeds grilliger, de ontknoping slaat al helemaal nergens op en de laatste dertig minuten zijn gewoon ronduit beschamend en flauw. De special effects en de make-up zijn dan weer wel uitstekend geslaagd, maar helaas is dat niet genoeg om de film aan te bevelen.

2.5 sterren dan maar.

avatar van Derkje

Derkje

Ik vond dit zo ontzettend STOM en SAAI, en absolut NIET leuk. Niet meer dan 1

avatar van TVGids

TVGids

Geinige Horror/comedy die je niet serieus moet nemen. Sommige stukjes waren echt hilarisch. *** sterren

avatar van diddledidoo

diddledidoo

Dit is absoluut niet mijn soort film: vre-se-lijk. Hij is nou een half uur bezig, maar ik ga hem nou toch echt afzetten.

avatar van gotti

Was van plan hem te gaan kijken, maar hij begon veel te vroeg. De film Valmont begint dus ook bijna een kwartier eerder!

avatar van robertinho

robertinho

Ik vond 'm eerder grappig dan eng. Vooral die Mike (ik weet even niet meer hoe die in het echt heet) was grappig, met die fles de hele film in z'n kop. En dat overdreven spattende bloed vond ik ook grappig

avatar van Chainsaw

Chainsaw

robertinho schreef:

Ik vond 'm eerder grappig dan eng.

Het is dan ook een horror/komedie. De makers hebben nooit de intentie gehad om hier een enge film van te maken.

avatar van WB

WB

Als je helder zou nadenken, zou je dit echt een geweldige K*TFILM vinden! Maar de stommiteiten en het enorm achterlijke verhaal weggelaten, is dit toch stiekum wel een vermakelijke film. Naast de zeer overdreven gore-effects is de film best vermakelijk. De redelijk bekende en leuke cast, en zeer flauwe humor mogen deze film toch wel een kleine voldoende schenken.

avatar van Elsje

Elsje

Ik vond hem wel leuk.

avatar van Mister_Pink

Mister_Pink

Eerste kwartier was erg leuk. Verder stelde het niet veel voor. geweldige poster trouwens!

avatar van mikey

mikey

Een van de iets gewaagdere tienerhorrors. Af en toe lekker cynisch en hard. 3. funny

avatar van Verita

Verita

Haha, had deze film bij een vriend van mij gezien om even de tijd vol te maken. Perfect voor dat soort momenten deze.
Begin best spannend, en vind het
'I'm under the bed' best wel leuk bedacht. Acteur deden het erg goed, alleen einde was erg jammer. Maargoed deze film is ook niet om serieus te bekijken.

Krijgt van mij 2,5

avatar van Word_Play

Word_Play

Wat een gare film.

maar wat ziet Jessica Alba er lekker uit in haar korte broekje.....

Damnnn.