Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Rodman Flender
Met onder meer: Devon Sawa, Seth Green en Jessica Alba
Plot Idle Hands
"The touching story of a boy and his right hand."
De jonge Anton, die dagen en nachten op zijn kamertje blijft om zijn gehoor te folteren met hallucinante muziek, gaat op Halloween-avond zijn vrienden opzoeken om een voorraad marihuana in te slaan. Wanneer hij de ochtend van Halloween terug thuiskomt, is het daar onheilspellend stil. Anton ontdekt dat zijn beide ouders vermoord zijn en dat hun onthoofde lichamen gebruikt zijn als Halloween-decoratie. Wanneer hij zijn vrienden Mick en Pnub gaat opzoeken, verneemt Anton dat er in hun stad verschillende mysterieuze moorden gepleegd zijn. Stilaan dringt het tot Anton door dat hijzelf wel eens voor de moorden verantwoordelijk zou kunnen zijn, want zijn eigen rechterhand blijkt namelijk over een eigen, bloeddorstig willetje te beschikken.
Anton
Tanya
McMacy
Ruck
Jordy
Heerlijk absurde film, waar je echter wel voor in de stemming moet zijn. De film barst echt van de absurde situaties en flauwe humor. De goede cast, van inmiddels bekende acteurs (Green uit Austin Powers, Sawa uit Final Destination en Jessica Alba uit de serie Dark Angel), zorgt er voor dat de film zeer te genieten blijft. 3 en een halve ster.
vic
offspring ging hard dood in deze film oh en de film was erg onderhoudend. zeker een aanrader met een erg lekkere vrouwelijk leading lady
Blindfold
Psst. Niet verklappen wie er dood gaan in films. Dat vinden mensen (en vooral ik) die de film niet gezien hebben niet leuk.
dttom
was wel vermakelijk en goed te volgen ookal zapte ik laatste stuk wel heen en weer tussen "24" en deze film, maar dat zegt dan genoeg dat ik zelfs durf te zappen tijdens een goede serie voor een film
Jordy
ik vind dit persoonlijk ongeveer dezelfde humor als Evil Dead II ...
aburefan
vond er weinig aan eerlijk gezegd, heb er 20 minuutjes naar gekeken, toen maar verder gezapped
Roxy
Ik vind dit echt een onwijs vette film ik heb hem opgenomen.
Het is een b-tje flauwe humor maar dat maakt het juist leuk.
En die offspring speelt ook een coole rol.:-)
Macmanus
Echt lachen zo een droge film.
Devon Sawa echt grappig net zoals in SLC Punk! daar is hij ook zo grappig als junkie.
Seth Green is ook grappig niet overdreven grappig maar wel grappig zelfde geld voor Elden Henson. En Jessica Alba whoooo not bad not bad at all.
Als je echt heel serieus bent niet kijken of misschien wel wordt je misschien wat losser.
4.0 sterren uit 5 sterren
lorelei
grappige film. voor de rest niet veel, maar toch wel grappig.
3,5 sterren krijgt íe van mij
narva77 (crew films)
Was wel leuk, maar net niet zo goed als bv. Braindead of Evil Dead 2.
Chainsaw
Bijzonder geestige film. Heerlijke ode aan de bekende horrorfilms. Het plot is heerlijk belachelijk, de personages zijn erg leuk en de film zit propvol geslaagde grappen. Green en Henson zijn erg leuk en Alba zag er nog nooit zo mooi uit. Ook een leuk klein rolletje van The Offspring en hele goede muziek van Greame Revell.
4 dikke sterren.
Hemdale
Inderdaad een hele leuke film, inderdaad niet zo mooi als evil dead en braindead maar toch de moeite waard om te bekijken!
bioscoopzaal
Middelmatige horror-komedie, die in tegenstelling tot Evil Dead en aanverwandten, nooit de juiste toon weet te treffen. Gelukkig is daar nog Devon Sawa, die met zijn bezeten hand de hele film overeind houdt en het geheel nog een beetje bekijkbaar maakt.
De rest van de cast acteert helaas vrij middelmatig, en de bevallige Jessica Alba is al helemaal verschrikkelijk; persoonlijk had ik die irritante doos als eerst van kant gemaakt, maargoed.
Naar het einde toe wordt Idle Hands echter steeds grilliger, de ontknoping slaat al helemaal nergens op en de laatste dertig minuten zijn gewoon ronduit beschamend en flauw. De special effects en de make-up zijn dan weer wel uitstekend geslaagd, maar helaas is dat niet genoeg om de film aan te bevelen.
2.5 sterren dan maar.
Derkje
Ik vond dit zo ontzettend STOM en SAAI, en absolut NIET leuk. Niet meer dan 1
TVGids
Geinige Horror/comedy die je niet serieus moet nemen. Sommige stukjes waren echt hilarisch. *** sterren
diddledidoo
Dit is absoluut niet mijn soort film: vre-se-lijk. Hij is nou een half uur bezig, maar ik ga hem nou toch echt afzetten.
Was van plan hem te gaan kijken, maar hij begon veel te vroeg. De film Valmont begint dus ook bijna een kwartier eerder!
robertinho
Ik vond 'm eerder grappig dan eng. Vooral die Mike (ik weet even niet meer hoe die in het echt heet) was grappig, met die fles de hele film in z'n kop. En dat overdreven spattende bloed vond ik ook grappig
Chainsaw
Ik vond 'm eerder grappig dan eng.
Het is dan ook een horror/komedie. De makers hebben nooit de intentie gehad om hier een enge film van te maken.
WB
Als je helder zou nadenken, zou je dit echt een geweldige K*TFILM vinden! Maar de stommiteiten en het enorm achterlijke verhaal weggelaten, is dit toch stiekum wel een vermakelijke film. Naast de zeer overdreven gore-effects is de film best vermakelijk. De redelijk bekende en leuke cast, en zeer flauwe humor mogen deze film toch wel een kleine voldoende schenken.
Mister_Pink
Eerste kwartier was erg leuk. Verder stelde het niet veel voor. geweldige poster trouwens!
mikey
Een van de iets gewaagdere tienerhorrors. Af en toe lekker cynisch en hard. 3. funny
Verita
Haha, had deze film bij een vriend van mij gezien om even de tijd vol te maken. Perfect voor dat soort momenten deze.
Begin best spannend, en vind het
'I'm under the bed' best wel leuk bedacht. Acteur deden het erg goed, alleen einde was erg jammer. Maargoed deze film is ook niet om serieus te bekijken.
Krijgt van mij 2,5
Word_Play
Wat een gare film.
maar wat ziet Jessica Alba er lekker uit in haar korte broekje.....
Damnnn.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

The Collector