Bachelor Party (1984)
Komedie
105 minuten
geregisseerd door Neal Israel
met Tom Hanks, Adrian Zmed en Tawny Kitaen
Een schoolbusbestuurder doet zijn vrienden versteld staan door aan te kondigen dat hij gaat trouwen met zijn vriendin Debbie Thompson. De vrienden besluiten een uitbundig vrijgezellenfeest te geven, compleet met harde muziek, veel alcohol en vrouwen. Vader Thompson ziet zijn dochter liever verloofd met de nette jongen Cole en moedigt hem aan om werk van haar te maken. Ondertussen lopen de vrijgezellenavonden van Rick en Debbie danig uit de hand.
TRAILER
Een aantal 'aardige' momenten en daarom niet helemaal onaanzienbaar.
Zo jaren '80 als deze maken ze ze niet meer!
Zo jaren '80 als deze maken ze ze niet meer!
Ha, nu al legendarische uitspraak.
Ook Tom Hanks deed zijn rol vol sarcasme erg goed en overtuigend!
Dit soort films blijven gewoon leuk om te kijken en worden nooit echt ouderweds

4 sterren!
De hele film draait om het vrijgezellenfeest en het gaat eigenlijk helemaal nergens over. Dat is hier ook niet erg want alle gebeurtenissen rondom het feest maken er een dwaze boel van. Meestal is het vrij flauw, maar ik heb toch een paar keer goed moeten lachen. Overigens leuk om Michael Dudikoff eens niet in een ninjapak te zien.
Dit is toch prima jaren 80 spul! Flauw ja, maar wel aardig!
Tom Hanks in zijn jonge jaren, vanzelfsprekend niet meer te vergelijken met de Hanks van nu maar dat maakt het juist grappig

Hij geeft een leuk sarcastisch randje aan zijn personage, deed me soms een beetje denken aan Bill Murray in de zelfde tijd.
2de kijkbeurt beviel me toch net iets minder dan de eerste, misschien dat ik gisteren ook wel een beetje te moe was voor deze film maar mijn 4 sterren zet ik voorlopig even terug naar een 3,5.
Leuke 80s film zondermeer en zeker niet de laatste keer dat ik deze heb bekeken.

Heb nergens echt kunnen lachen en af en toe ook een beetje langdradig.
Geinig om 1x gezien te hebben en daar blijft het ook bij.
Onvoldoende.