How High (2001)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Jesse Dylan
Met onder meer: Method Man, Redman en Mike Epps
Plot How High
"They've got their degrees all rolled up."
Twee stoners roken op een dag iets dat hun IQ zover laat stijgen dat ze tot Harvard toegelaten worden. Wanneer ze echter zonder komen te zitten hebben ze een probleem...
Silas P. Silas
Vice President
Bill the Crew Coach
Lauren
Jamie
Aangezien ik Redman en Method Man in het echt wel grappig vind, dit maar eens geprobeerd. Helaas is het een vokomen imbeciele film met erg trieste humor.
onbekend!
Deze film is echt superr grappig !!
één van de grappigste films die ik gezien heb
Echt heel erg goed een 4,5 ****
heyrmanneke
Beter kan je dit vertalen. Alleen het super grappig is misschien wel wat overdreven. 2,5/10
leidsehoodie
Jammer dat er luitjes zijn die geen objectieve mening geven, want ze zijn duidelijk gewoon fans van Meth and Redman!
Objectieve mening????!? eh.... ja. Dat is zoiets als een mannelijke koe.
Maar ik snap wat je bedoelt, alleen ben het niet met je eens.
Ik ben een fan van M&R ja en ik vind deze film echt droog, maar ik vindt Brad Pitt ook een goede acteur en Fight Club een goede film, is dat dan ook "subjectief". Ik bedoel maar: een film wordt sowieso beter in mijn ogen als de acteurs me aanspreken. Een film van bijv. R-Kelly zal ik dus ook nooit durven bekijken (meerdere redenen
..)
Misschien heeft een groot deel van de fans van Method Man en Redman gewoon een gevoel voor slappe humor en een bepaalde kijk op wietgebruik?:)
HaanHoen
De zoveelste film over stoners. Ook in deze weer erg flauwe humor.
dawasiknie
Ik heb de film 2 keer gezien. De eerste keer was ik zelf helemaal knetter en vond ik hem dus te gek. De 2e keer was ik gewoon nuchter, en dan moet ik toch zeggen dat de film van een erg triest niveau is. Simpele humor kan leuk zijn maar in deze film is dat absoluut niet het geval. Het verhaal is ook nog eens zo nietszeggend...
Kortom: alleen kijken als je ook zelf stoned bent, dan vind je hem ook wel leuk en kan je de humor wel waarderen. Dan geef je hem 5 sterren. Echter, als je stoned bent is alles wel 5 sterren waard. Dus geef ik hem gewoon 1,5 ster. Gewoon een slechte film!
Skeleton
De humor in deze film moet je gewoon van houden anders is de film niet zo heel veel aan. Het verhaal is ook wel mooi bedacht!
Jakke0071
eerste deel was behoorlijk goed maar naarmate de film vordert worden de grappen ook minder , toch nog een 3.0*
yannickeindhoven
Geweldige film! Echt een film om een avondje te relaxe. Ik heb veel gelachen, vooral om de scene als ze die fiets stelen en dan van die berg laten gaan. Super!
Remix
Voor dit genre een hele goeie film.
Ik ben echt helemaal kapot gegaan.
Verder niet echt spetterend goed,
maar voor dit genre echt super !
DaDaddyDj
Superfilm mijn absolute nr.1comedy! vooral als je zelf wel eens een jointje rookt is de film SUPER!
serpente89
haha leuke film dit .. heb hem gewoon nuchter gekeken en ik vond hem nog wel vermakelijk wel een mager verhaal maarja dat is ook niet echt belangrijk in dit soort films de humor was wel goed. Redman acteerde echt hilarisch.
tarentino
welke humor? Het is dat de film onder een genre moet vallen maar komedie vind ik dit niet.
Chucky92
praat niet als of je van de straat komt stumper
voor de rest wel vermakelijke film, het is natuurlijk een grote onzin film maar wel grappig **
heyrmanneke
How high:
Een film waar je nu echt niet bij moet gaan nadenken. Ik begrijp sommige evaluaties hieronder niet. Mensen voordat je een film gaat zien, bekijk dan eerst de trailer en user comments op gerespecteerde sites als IMDB,.. Deze film is grappig voor mensen die de humor willen aprecieren. Als jezelf volledig anti (soft) drugs bent ga je er niet veel van snappen, maar degene die zelf afentoe wel eens een jointje opsteken begrijpen deze humor volledig. (zonder deze aftebreken dat hun niveau laag ligt) Dus als je deze film thuis gaat zien, doe dat dan met een hoop vrienden en een paar feepie's in de hand, je gaat je een breuk lachen. Daarvoor geef ik het een 2/5.
x Fréé
Rhythm & Poetry
Misschien wat puberale humor maar ik heb er zeer goed om kunne lachen. Redman en Method Man zijn in de muziek een prachtig duo en ook in deze film weten ze me vaak aan het lachen te krijgen. Even helemaal je hoofd leeg maken en dan deze film kijken zonder er bij na te denken dat is voor mij How High.
Jony-b
Vind het verhaal wel grappig bedacht en er zitten leuke stereotypes in wat het leukt maakt.
En als je zelf ook gesmoked hebt is de film nog leuker, ik geef een magere 4,5.
Ellis85
hahahahahaaha de beste ooit
:D:D
Zeker met een stuk in uw voeten lacht ge u kapot ermee
:D
MartK
Geslaagde komedie, ik heb veelvuldig in een deuk gelegen. Als ik een aparte top 10 zou bijhouden voor humor films, zou deze er zeker in staan.
Nummer14
hahaha die scene tijdens college, waar Meth het stemmetje doet voor die dikke! Geniaal!
nick3lz
Lang geleden ooit gezien...Weer een te grappige film haha..vooral met een dikke laffel in je waffel. Ik heb gejankt van het lachen
niceee
Najade
Ik heb mij prima vermaakt gedurende 93 min! Vooral Redman is een grappenmaker, leuke gast. Vooral de shirt die hij op het feestje op het eind aanheeft, LOL!
Krayzie Bone
Samen met 'Don't Be a Menace' is deze film een topper wat betreft comedy.
Reacties waarbij men zegt dat je deze film absoluut niet nuchter moet kijken is natuurlijk onzin. Zelf clean van drank en drugs (altijd) en kijk zulke films. Zelfs dan zijn ze geweldig.
Ik vind Method Man en Red Man een sterk staaltje acteer werk neerzetten. Ze zijn precies goed genoeg om zulke rollen te spelen. Het verhaal is zeker niet voorspelbaar en het is uitdagend genoeg om het te gaan kijken. Voor mij een goede film. Deze film vind ik naast Don't Be a Menace dé beste comedy film. Vandaar 4*.

De western 'Horizon: An American Saga - Chapter 1' verdwijnt binnenkort van Netflix

De Argentijnse dramafilm 'Goyo' van Marcos Carnavale is een kijktip op Netflix

Waargebeurde misdaadthriller 'City of Lies' met Johnny Depp morgenavond op televisie

Netflix-documentaire 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' wordt na zes jaar weer goed bekeken

This Is England

Kidulthood
Drama, 2006

8 Mile
Drama / Muziek, 2002
carpet pooierharvard universityjointcannabismarihuanadrug dealingtiener filmuniversiteitperson on firecultfilmdovedean marijuana jointsmokecanonpot headsmoke ringpill bottledovesbaby powder grave robbingcorpse in coffinpillboxpot stoner movie