How High (2001)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Jesse Dylan
Met onder meer: Method Man, Redman en Mike Epps
Plot How High
"They've got their degrees all rolled up."
Twee stoners roken op een dag iets dat hun IQ zover laat stijgen dat ze tot Harvard toegelaten worden. Wanneer ze echter zonder komen te zitten hebben ze een probleem...
Silas P. Silas
Jamie
Word_Play
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11925 berichten
Het begint leuk, maar eindigt in één grote rotzooi waar je door de bomen het bos niet meer ziet. Een paar leuke grappen, maar meer is het echt niet: 1*
Jus-T
Heerlijk stomme humor. De rest zwak, maar had ook niet anders verwacht.
2.5 ster.
Turkeyloverz
Ik vond Wild WIld West wel leuker dan deze.Erg domme (oude) grappen, een verhaal dat nergens op slaat.Wayans Brothers hadden het wel beter gedaan..
BoordAppel
Funk with the big dogs, maar hier niet. Toch een paar leuke grappen maar over het algemeen gewoon lame. De soundtrack is beter. Regisseur Jesse Dylan is trouwens de zoon van Bob.
nickdeleuw
hehe, leuke film
leuk onder invloed alleen moest ik bij don't be a menace minder hard lachen.. haha
*Hasjj*
Pracht film... net als Dont be a menace... gewoon top films.... volgens mij nog leuker na een joint !
Elendill
Het is belangrijk bij mij dat je geniet van een film.. dat je erna denk van... ja dit was de moeite waard... nou deze film heeft me dat gevoel zeker gegeven... maar het moet gewoon 'jou' humor zijn..... ik vond hem heel goed..
4,5sterren
hitmannetjuh
In zijn genre 1 v/d betere
Heb hem de 1e keer ook stoned mogen zien met een groepje gasten die allemaal net zo knetters als ikzelf waren en dat zorgde voor nogal veel pret tijdens de film, de film zelf was er overigens ook leuker door.
Heb hem inmiddels 4x gezien en ik blijf het gewoon een lachen film vinden, lekker flauw
robertinho

Schelpvandezee
Op sommige moment lach je je dood
Red en Meth zijn opzicht ook wel erg grappig
film begint ook lekker Leuk
Wat mij opvalt is dat free record shop dit niet verkoopt
DuhStaart
Gewoon niet kijken deze film... ondanks alle waarschuwingen hierboven toch gekeken, maar echt zonde van mijn tijd. Geloof me maar, gewoon echt niet kijken.
Nine
Ik vond het juist een lauwe film! Gewoon droge Humor!
Vooral als je zelf stoned bent!
korn.nl
Een film die je echt moet liggen vind ik, voor mij persoonlijk was het helemaal niks. Mijn stem voor deze film ligt dan ook op 1,5 sterren. Als je van het soort humor houdt zit je goed, anders baal je de hele film lang.
Skar
wisten jullie dat er een 2e deel van kwam, maar dan met een andere naam.
Redman heeft een optreden gegeven een tijd terug hier in nederland, en heeft het toen vertelt in een interview, dat er een 2e deel eraan komt.
dus dat wordt afwachten!
dirkmoras
Zeer relaxte film, ik heb hem meerdere malen bekeken, en genoten van het heerlijke sfeertje, oja napoleon dynamite is ook heel erg goed, let goed op zn t-shirts echt een must.
MenaceIISociety
Slecht geacteerd, slechte grappen, maar om 1 of andere reden vind ik hem toch leuk. Het doet een beetje denken aan Scary Movie, slechte grappen, maar als je in de mood bent voor zo'n film is die toch wel leuk. Ik heb hem nu ondertussen iets van 4 keer gezien en moet zeggen dat er echt veel slechtere films bestaan, maar als dit niet je genre is zou ik hem niet bekijken. Voor mij toch nog 3 sterren.
Chr!Zzle
Schitterende film
Ik heb me kapot gelachen echt waar
dit is 1 van m'n beste humor films HAH HAH!
lekker flauw en lachen
Chr!Zzle
weet iemand welk liedje wordt gedraaid bij die scene
in school bij het vak natuurkunde als silas uit het lokaal loopt dan hoor je een klein stukje muziek ik weet bijna zeker dat hij van cypress hill is maar ik weet de titel niet wie weet dat wel ?
Steez
Redelijk veel kritiek op deze film moet ik zeggen. Ok, het einde is zwaar kut.
Maar mensen, deze film moet je gewoon stoned kijken. Dan is ie echt een stuk leuker! Het is ook geen film die je serieus moet nemen, en zeker niet kritisch moet bekijken.
De 1e helft van de film vind ik zelf erg leuk, naarmate je verder over de helft komt begint ie steeds minder te worden, maar het begin is goed. 3.5 van mij
trodat4030
Jammer dat er luitjes zijn die geen objectieve mening geven, want ze zijn duidelijk gewoon fans van Meth and Redman!
Ik ken die gasten niet, hoor!
Mijn OBJECTIVE mening over deze film is, is dat ie geniaal is!!!
Ik heb deze film denk ik al zo'n 6 a 7 keer gezien en hij blijft vet lachen.
Stoned, dronken of nuchter.
Ik heb wel het idee dat deze film gekeken moet worden door mensen onder de 30 jaar, maar zoiets word er nooit bij vermeld.
...Persoonlijk vind ik ook wel dat het wiet-roken niet zo publiekelijk mag gepromoot worden!
En al die films waarin gerookt en gedronken wordt dan(Alle James Bond films)???
Heb je Thank You For Smoking al gezien?!?
Ik nog niet hoor, maar het plot alleen al...
Weet er iemand wat de officiele titel is van How High 2?
BTW How High 1 -> 5*
Thank You for Smoking is niet bepaald een promotie om te roken-film

Waargebeurde misdaadthriller 'City of Lies' met Johnny Depp morgenavond op televisie

Netflix-documentaire 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' wordt na zes jaar weer goed bekeken

'The Investigation of Lucy Letby' goed bekeken op Netflix: Top 10 van dit moment

Netflix onthult eerste beelden van 'The Adventures of Cliff Booth' met Brad Pitt

This Is England

Kidulthood
Drama, 2006

8 Mile
Drama / Muziek, 2002
carpet pooierharvard universityjointcannabismarihuanadrug dealingtiener filmuniversiteitperson on firecultfilmdovedean marijuana jointsmokecanonpot headsmoke ringpill bottledovesbaby powder grave robbingcorpse in coffinpillboxpot stoner movie