• 9.371.774 stemmen

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Michael Davis

Met onder meer: Eric Jungmann, Justin Urich en Aimee Brooks

Plot Monster Man

"On this highway the roadkill... is human!"

Twee jongens stappen in de auto en rijden naar een jonge vrouw toe die ze willen verhinderen met de verkeerde man in het huwelijk te treden. Maar op hun tocht komen ze in aanraking met een psychopaat die met een Monster Truck vele slachtoffers maakt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Tarkus

Tarkus

Deze film is eens leuk om te bekijken, maar verder moet je niet veel van deze prent verwachten.

Duidelijk een B-film met geen goede vertolkingen en barslechte special effects.

avatar van Phantasm

Phantasm

Dit is een film waar ik maar weinig van heb genoten, voor de liefhebber.

avatar van DVD-T

DVD-T

Van de regisseur van Shoot 'Em Up, en in deze film kwam hij al met bizarre en erg leuke situaties.

De film is meer een komedie dan echte horror met een flinke knipoog naar oudere horror films.
Twee vrienden nemen je mee op een road tip to hell. Het begint redelijk onschuldig, met twee kibbelende vrienden die in het nauw worden gedreven door een man in een monster truck. Gaande weg wordt het steeds erger en neemt de film enkele bizarre en erg geinige wendingen. De scène met de kat is hilarisch. en de film staat bol van dit soort leuke vondsten. qua vermaak heeft de film erg veel te bieden. Ook met de gore zit het goed. Enkele smerige scènes passeren de reveu. Wel een film die in de toekomst nog kan groeien. Top vermaak.

avatar van 606

Net herzien en het blijft een geweldige horror / komedie film.

avatar van lvlvlv

lvlvlv

Vond het een geweldige komedie/horror, vooral met dat dood beest in bed

avatar van the flash

the flash

goed gelachen bij deze door de droge humor en het einde natuurlijk. zag hem liggen bij saturn voor 1.9 en heb er geen spijt van

avatar van Illum Sphere

Illum Sphere

Overduidelijk een B-film over twee vrienden die naar een huwelijk moeten. Het mag dan wel een horror / komedie zijn, maar ik heb nergens echt met iets moeten lachen. Het waren meer puberale grappen. Ook was alles voorspelbaar en zag het er allemaal zo nep uit.

avatar van Jake the muss

Jake the muss

Opzich best een leuke horror/comedy, maar wat is die gozer met die baard zwaaaaaar irritant zeg.

avatar van misterdhdh

misterdhdh

wat een aangename verassing deze film, had er weinig van verwacht maar heb me 90 minuten super geamuseerd. ik begrijp dat veel mensen teleurgesteld zijn na het bekijken van deze film. een serieuze film moet je niet verwachten. voor mij was deze film genieten, humor vond ik top. kwam 2 keer niet meer bij van het lachten( scene waarin die ene die kat beft, en die scene waarin diezelfde met dat lijk vanachter in de auto zat) zo zalig!, ik kon die mannen ook wel apprecieren. had het niet zien aankomen dat die vrouw mee in het complot zit, film bevat ook wel gore, maar daarvoor moet je zeker die film niet zien. eng wordt hij nooit. wel leuk met die lijkwagen. qua sfeer deed deze film me nog het meeste denken aan jeepers creepers. acteren was niet echt belangrijk in deze film. laatste kwartier vond ik het minste.

onbekend toppertje voor mij
3.5/5

avatar van Daan258

Daan258

Niks aan. En daar is alles mee gezegd.

avatar van konijnenkop

konijnenkop

Met die monster man ga je niet lachen, beste mensen !!

avatar van TronMan

TronMan

Kinderlijke humor met daarna vrij ranzige goorheid. Die Monster truck was nog wel aardig.Wel knap dat de regisseur Davis, ook het 'over de top knal festijn Shoot ém up' heeft gemaakt.

avatar van shrink

shrink

Die kerel met dat baardje is zo irritant en slecht! Jammer want er zaten wel een paar leuke gore stukjes in. Maar het acteerwerk is bedroevend slecht!

avatar van Perry Meer

Perry Meer

Irritant toch wel grappige film

avatar van Q Jones

Q Jones

Zeer vermakelijk. Shoot em up is 1 van mijn favoriete films allertijden. Het is jammer dat deze regisseur niet echt meer actief is. Maar ook zijn wat oudere werk zoals dit filmpje is goed te pruimen. Het heeft een hoog B gehalte, maar ik moet zeggen het zit allemaal redelijk goed in elkaar en is uiterst vermakelijk.

Toch hoop ik stiekem nog altijd op een vervolg op shoot em up