Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Michael Davis
Met onder meer: Eric Jungmann, Justin Urich en Aimee Brooks
Plot Monster Man
"On this highway the roadkill... is human!"
Twee jongens stappen in de auto en rijden naar een jonge vrouw toe die ze willen verhinderen met de verkeerde man in het huwelijk te treden. Maar op hun tocht komen ze in aanraking met een psychopaat die met een Monster Truck vele slachtoffers maakt.
Adam
Police Officer
One Armed Man
Headless Man
Justice4All
HMMM, zal wel een baggerfilm zijn. Iemand gezien?
kneuckeretto
net gezien,lachuh
het gaat tien keer nergens over, maar hij is wel gein
Spineglass
ik ook net gezien. dat was wel leuk om naar te kijke. gewoon zoals vroeger een lekkere splatter movie:) wat ik wel jammer vind is dat het heel erg op the texas chainsaw massecre en jeepers creepers lijkt. maar leuke film om te kijke. *2,5 sterren
Zombie McGruder
Perfect Night of Terror-materiaal, ware het niet dat DFW 'em al zo snel in de videotheek moest brengen - m.a.w.: straks heeft iedereen en z'n buurman 'em al gezien voor 'ie in de NOT draait.
Geen geweldige horrorfilm, maar genoeg bloed, ingewanden, humor, oneliners en lekkere wijven (okee, eentje dan, maar die is wél lekker) om een zaal vool NOT-liefhebbers anderhalf uur lang zoet te houden. Ik betrapte mezelf al bijna op het spontaan roepen van hoerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en homooooooooooooooooooooooooooo. Kun je nagaan.
April kan niet snel genoeg komen
JoeHallenbeck
NOT ben ik een beetje op afgeknapt vanwege het gebrek aan goede horrorfilms. Ik hou best van van horror-thrillers en dergelijke, maar tijdens de NOT wil ik het betere splatterwerk zien (zoals in de eerste jaren van het weekend of terror, met films als Braindead, From Dusk Till Dawn en Nightbreed).
Zombie McGruder
Ahhh, het weekend of terror... those were the days
Ik ben het met je eens hoor. De 'Night' of Terror is echt niet meer wat 'ie was. De gezelligheid en spontaniteit van het hele gebeuren is gewoon verdwenen. Misschien ligt het ook aan de lokatie hoor, kan ook. De tofste jaren waren immers in Tuschinksi.
Het jaar dat Jan besloot Roadkill (of Joyride, zoals hij hier geloof ik heet) te programmeren op de NOT, ging het al mis. Zo'n film hoort gewoon niet thuis op die avond. De laatste echt gave herinnering die ik heb aan de NOT is die van 2001, toen Lloyd Kaufman zelf zijn Citizen Toxie kwam inleiden. Ik zal die woorden echt nooit vergeten: "I think you're going to like this movie, it has a lot of hoerrrrrs and homooos in it!"
Lloyd Rules, hahaha.
JoeHallenbeck
Lloyd Rules, hahaha.
Dat was lachen, ja! Het was helaas ook de laatste nacht dat ik ben gegaan want het filmaanbod was zeer matig. Bij de film Chasing Sleep was ik zelfs voor het eerst in m'n leven in slaap gevallen tijdens een film (en dat met zo'n luid publiek;).
Leuke film in de traditie van Joy Ride en The Texas Chainsaw Massacre. 3,5 ster
jassonn
Leuke film in de traditie van Joy Ride en The Texas Chainsaw Massacre. 3,5 ster
Wat hebben Joyride en TCM gemeen als ik het vragen mag?
MaTtIeBoY
Inmiddels 6,1 trouwens. Maar de film is behoorlijk spannend en behoorlijk grappig.
MaTtIeBoY
Het moet trouwens wel je smaak zijn. Als je niet tegen bloed kan en je houdt niet van humor zoals Road Trip dan zou ik hem maar niet kijken.
TVGids
Ik ben het met de meeste mensen eens. Ik ben absoluut geen Horrorfan maar dit was echt een geweldige in zijn soort. Soms heb ik me echt kapotgelachen . Wat betreft het Horror gedeelte was ik ook dik tevreden. Ondanks dat de film zich grotendeels overdag afspeelt is er toch constant een beklemmende sfeer die me wel ligt.
**** sterren geef ik deze Horrorfilm want het is echt 1 van de spannendste en grappigste Horrorfilms van de laatste tijd.
MaTtIeBoY
Leuke film. ***** sterren.
Is 5 sterren niet een beetje overdreven. Ok de film is verrassend goed maar om nou 5 sterren te geven?
Redlop
Ook niet lang meer al de fake stemmen zijn weggeveegd. Mooi zo.
damon
een aantal foto's
ben benieuwd! volgens freerecordshop komt ie eind maart uit op DVD
Zeer orginele kruising tussen horror en humor met sommige goede schrik effecten en met een bizare humor wat in mijn ogen precies op de grens ligt, film heeft mijn aangenaam verrast en krijgt dan ook een dikke 7+ dus 3.5* met de opmerking dat de scene met de kat geweldig was.
SSeagal
Leuke film die ook een klein beetje de draak steekt met andere films in het roadslash genre. (nieuwe term
) Hoewel de humor soms erg ver door gaat tot aan ziek toe en niet altijd lachwekkend is, kreeg ik toch wel af en toe een glimlach, en bij die scene met die septic tank lag ik wel dubbel. Tezamen met de leuke gore effecten en de zeer bizarre plotontwikkeling (volgens mij expres) een ***1/2 omdat ik het allemaal wel fris en vermakelijk vondt.
Mza
- 1924 stemmen
Begon erg flauw en cliché, maar naar de film vordert wordt alles steeds weirder en onwaarschijnlijker waardoor het erg grappig wordt. Het als klapper het erg komische einde.
Eindelijk een regisseur die niet in een formule probeert te werken maar juist een film maakt die hij zelf leuk wil vinden. Daardoor is de film een stuk beter dan de sequels en remakes die de afgelopen jaren uit Hollywood zijn gekomen. Lekker weird! Aanrader als je van horror houdt.
Chainsaw
Het lijkt in eerste instantie op een standaard horrorfilm, maar al snel wordt duidelijk dat dit totaal niet het geval is. De film neemt zichzelf gewoonweg niet serieus neemt en dit zie je duidelijk aan de zeer onwaarschijnlijke dingen die gebeuren en de hilarische humor en zelfspot. De film lijkt bijna wel op een parodie, hoewel de film zelf duidelijk ook een horrorfilm is. Vermakelijk, vreemd, grappig; prima voor een avond vermaak tussendoor.
3,5 sterren.
zombie
Mmm...die Michael Davis heeft nog veel meer horror-films gemaakt zo te zien...
iconnect9
Film bekeken met moeders maar ben gaan lopen.
Wat een flauwe film over een Monster Truck.
Er was een medepassagier die probeerde leuk te zijn, maar die hadden ze meteen na de eerste 5 min al af mogen knallen.:r
Jammer dat je niet minder dan een 1/2 ster kan geven.
Slechte naaister bovendien..

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Storm Warning

Anatomie 2
Horror / Thriller, 2003

Rest Stop: Don't Look Back
Horror / Thriller, 2008
het zuiden van de vs.monstercar breakdownbeautiful womanbloedvergietenpocket knife leerlinglijkgeweldmonster truck