• 9.375.109 stemmen

Gesproken taal: Engels en Zweeds

Releasedatum: 26 september 2002

Plot Minority Report

"Everybody runs."

2054. In Washington is een speciale afdeling opgezet die moordenaars oppakt nog vóór ze de moord plegen. John Anderton is één van de detectives werkzaam voor de zogenaamde Pre-Crime divisie. Maar dan wordt hij zelf aangewezen als een toekomstige moordenaar. Hoewel Anderton een rotsvast vertrouwen heeft in het systeem, begint hij toch te vermoeden dat iemand hem erin heeft geluisd. En dan zit er maar één ding op: vluchten om te kunnen onderzoeken hoe hij de misdaad kan voorkomen.

Chief John Anderton [Pre-Crime]

Evanna [Pre-Crime]

Wally the Caretaker [Pre-Cog Chamber]

avatar van morpheus

morpheus

ik heb hem net gezien (op pc dat wel) en deze film ROCKS, echt onwijs gaaf, spielberg gaat helemaal over de top in deze film net zo als Cruise en de suporting cast. Geweldige visuele effecten en actiescenes, zeer goed verhaal, zeer goed geacteerd. zoals sommige critici over deze film zeggen: Hiervoor gaan wij nu naar de bioscoop/film.

****1/2 uit *****

Jordy

Ben bang dat ik het ook niet helemaal tot 3 oktober ga redden, maar die telesync die nu uit is vind ik echt van TE slechte kwaliteit. Hopelijk komt Centropy eerdaags met een goede SVCD...

avatar van obispo

obispo

Ik hem 'm afgelopen vrijdag gezien.....

Er zal waarschijnlijk geen oscar naar Spielberg gaan... en tuurlijk is het typische Amerikaanse sensatie film. Maar ik heb echt twee uur zitten genieten.... origineel verhaal, super effecten, gewoon 100% entertainment!

avatar van Jos2

Jos2

Zou best wel eens heel erg goed kunnen zijn. (Niks standaard achtervolgingsfilmpje). We hebben het hier over een verhaal van Philip K. Dick.

avatar van Macmanus

Macmanus

HOOG CIJFER OP IMDB 8.5 88 plaats in de top 250.

Nu wil ik hem helemaal zien.

avatar van Flexje

Flexje

3 oktober pas

avatar van Schaaper.com

Schaaper.com

Ben nu in Anchorage, Alaska, USA en ga zo deze film zien in de bios hier. Film draait hier nu al ruim twee weken en dus noemen ze deze film hier 'oud' Laat mijn reactie later weten!

avatar van Schaaper.com

Schaaper.com

Minority report gisteren gezien hier in Anchorage, Alaska: FANTASTISCH! MOET JE GEWOON ZIEN

avatar van BS

BS

ik ga verhuizen

verwacht ook veel van de film.Natuurlijk ook van Spielberg.Na A.I. kan hij weer lekker met actie uit gaan pakken.

Laat maar komen zou ik zeggen !!

avatar van NERD

NERD

release week vervroegd

avatar van Goodfella

Goodfella

Leuk, op m'n verjaardag!

Jordy

heerlijk duister, bijna on-Spielbergs, leuke technologische vondsten, een paar indrukwekkende scenes... maar toch, nét niet datgene wat een film ECHT goed maakt, wat ik eigenlijk verwacht had... vond het allemaal iets te standaard

3,5 *

Zijn de filmdagen van Spielberg zo'n beetje geteld ?

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ik denk het niet; nog een stem, en deze staat in de top100!

avatar van EmDee

EmDee

IMDB al gezakt naar plaats 85. Komt waarschijnlijk dat eerst de echte liefhebbers zo'n film zien.

Ha, was me nog niet opgevallen. Dacht dat alleen Jordy deze film nog maar gezien had..

Jordy

wilde net zeggen, iedereen loopt Spielberg juist op te hemelen omdat dit zo'n meesterwerk moet zijn

Jordy

welke rol zou Yorick van Wageningen nog spelen eigenlijk?? die van Farrell??

Hij was in ieder geval al bezig met het opnemen van scenes waarin hij in de lucht zou vliegen.

Jordy

even opgezocht, die van Farrell idd...

Wel sneu, die Van Wageningen is met smoesjes aan de kant gezet. Zgn. problemen met een werkvergunning..

avatar van morpheus

morpheus

ik vind minority report geen meesterwerk, daar geef ik ook geen 4,5 sterren voor het is gewoon top notch entertainment

avatar van Alan Smithee

Alan Smithee

Lijkt me een erg goede film, alleen jammer dat het zolang duurt voordat 'ie in de bios komt

avatar van Wolkenmeter

Wolkenmeter

Heb hem in Edinburgh gezien. Enkele indrukwekkende scènes en een erg goed verhaal, maar het laatste kwartier is een beetje te standaard. Toch nog vier sterren

avatar van Rascal

Rascal

Onderhoudende sf-film. Ik dacht dat het einde al in zicht was maar wat bleek dat de film nog zo'n 40 min. ofzo iets duurde. Ik was wel aangenaam verrast daardoor. Maar toch het uiteindelijke einde vond ik nogal afgeraffeld. Vier ** want ik vond de film wel amusant en de vaart bleef erin.

Erg mooie film, het verhaal zat ook erg goed in elkaar zeker waard om naar te kijken!! Kwamen een boel onverwachte dingen in voor en dat houd het verhaal spannend.

avatar van yerdaddy

yerdaddy

Niet vergeten; de making-of morgen op tv!!!

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

heb ik zo'n ongeloofelijke hekel aan: the making of...

Leuk als extra op de DVD, maar zeker niet om te zien voordat je de film hebt gezien.

In de meeste gevallen zie je de essentieele delen van de film en hoef je gelijk niet meer naar de bios.

avatar van Macmanus

Macmanus

kassa gezien

Jordy

[offtopic]werd gefilmd in de videotheek waar ik gewerkt heb [/offtopic]