• 9.375.568 stemmen

Blade: Trinity (2004)

Actie / Horror | 113 minuten / 123 minuten (director's cut)

Genre: Actie / Horror

Speelduur: 113 minuten / 123 minuten (director's cut)

Geregisseerd door: David S. Goyer

Met onder meer: Wesley Snipes, Jessica Biel en Ryan Reynolds

Releasedatum: 20 januari 2005

Plot Blade: Trinity

"The final hunt begins."

De vampiernatie heeft een duister plan bedacht om Blade te laten opdraaien voor een reeks brutale moorden. Om zichzelf te redden, moet Blade zijn krachten bundelen met een groep menselijke vampierjagers, de 'Nightstalkers'. Abigail, de dochter van zijn mentor Whistler en Hannibal King, een van de 'Nightstalkers', staan Blade bij in de ultieme strijd tegen de vampieren. Bovendien proberen ze de duistere plannen van de gemene Danica Talos te dwarsbomen. Danica heeft namelijk de mysterieuze 'Drake' laten herrijzen en hoopt met zijn krachten eindelijk de wereld te onderwerpen aan de vampiers.

Eric Brooks / Blade

Danica Talos

Ray Cumberland

avatar van jaws 2

jaws 2

paar woorden voor de blade films blade 1 was super blade 2 vond ik slecht deze film vond ik half goed dus blade 1 blijft de beste voor deze film 3.0 sterren

avatar van rickster

rickster

Afgezaagd, meer heb ik niet te zeggen.

avatar van tyrannosaurus

tyrannosaurus

coole film de beste van alle bladefilms

4.0

avatar van DarII

DarII

goede film,

krijgt een 5.0

avatar van Mug

Mug

De frisheid van Blade (deel 1) is behoorlijk verdwenen in dit tweede vervolg.

Simpel script (met een teleurstellende en stompzinnige finale). Maar het is de introductie van de personages van Ryan Reynolds en Jessica Biel die de film de das om doen.

Ryan Reynolds, een van koningen van de puberale humor-films van de laatste jaren, is echt een verschrikkelijk slechte komiek. Wat mensen in hem zien....ah, ik begreep het toen hij alweer uit de kleren moest in deze film (hij loopt hier half naakt rond de halve film). Die 2 jaar in de acteer-school bleken de sportschool te zijn. De jongedames die ook een keer met hun vriendjes naar een actiefilm moeten, kunnen zo met een natte slip genieten van de film.

Nu verwachten de heren dat Jessica Biel ook hun een natte slip zou bezorgen....helaas, haar kleren blijven keurig aan het lijf plakken. Als een of andere moderne vrouwelijke Robin Hood/Legolas weet ze iedereen te raken in de film, maar niet mij als toeschouwer.

1,5* voor deze hersenloze over-the-top aktiefilm waarvan de special effects veelal goed zijn...wat een wonder.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Is deze nou nog niet in de aanbieding??

avatar van djelle

djelle

Ik ben het wel eens met Mug zijn (leuk verwoorde) tekst. Bij deel 2 was het al duidelijk hoezeer de ganse boel leunde op de speciale effecten, de derde sequel doet er nog een schepje bovenop.

Op zich uiteindelijk niet zo erg (2 uur lang -dit keer- vrij mooie actie), ware het niet dat het lege verhaal zoveel benadrukt wordt in de vorm van irritante personages en allerlei overbodige flutscenes (met o.a. pijnlijk slechte humor). Leeg, inspriratieloos, weinig sfeer maar veel "redelijke" actie. Goed voor een medium -stempel, schandalig voor de filmindustrie. De producenten waren duidelijk in de eerste plaats bezig met hét comerciële verkoopswoord van tegenwoordig: Trilogie. En dat terwijl Blade 1 zo'n goeie film was...

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

In tegenstelling tot Blade II heb ik van deze film toch wel genoten. Geen voer van de bovenste plank, maar leuke actie, degelijk acteerwerk en wat leuk dat ze eindelijk Dracula erbij halen. Al vond ik wel dat die wat traditioneler gemogen had. Hij staat gewoon niet als 21ste eeuw Jonny.

avatar van FRANKY PANKY

FRANKY PANKY

Heb de film net gezien. Was best aardig, of eigenlijk is die best goed. Het is en blijft natuurlijk een Actie/Horror film. En wanneer je van dit soort films houdt, is het een prima film.

Ik geef hem een 3,5

avatar van Rosenrot

Rosenrot

super dit, kan niet meer zeggen. De quote: blade you're ready to die, I was born ready motherfucker. Geweldig zeldzaam in zijn soort ook de sequels zijn gewoon weer super.

een 5

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Beetje flauw en voorspelbaar dat ze Dracula er bij gingen betrekken en Dracula was in deze film ontzettend belachelijk. De actie was wel stylish met veel donkere-blood-blauwe tinten zoals we dat gewoon zijn van de tweede blade maar het verhaal , de personages waren vele malen minder dan in de eerste 2 films. De film steunt enkel nog op de coolheid van Snipes en had de indruk dat Snipes meer zin had en gemotiveerder was in de eerste 2 films. Een wat pitloze film , van een nochtans ontzettend vermakelijke filmreeks. Blade II overtreft deze qua aanpak en kwaliteit op alle gebied.

avatar van krang74

krang74

Een deeltje te veel van deze serie. Het originele is er af en de film zuigt en rammelt aan alle kanten.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 4,0. een leuk deel

avatar van seanpuffy

seanpuffy

evengoed als de eerste en de tweede

puik acteerwerk van wesley snipes (mijn favoriete acteur )

**4.5**

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

De drie Blade films hebben Wesley Snipes geen windeieren gelegd maar toch wil hij niet voor een vierde keer terugkeren.

jammer jammer.. maar,,

Marvel denkt daar anders over en wil de half vampier opnieuw ten strijde laten trekken tegen vampierengespuis.

even afwachtten wat er gaat gebeuren..

avatar van picori

picori

kArIzMa_TuRk schreef:

even afwachtten wat er gaat gebeuren..

Er is een tv-serie van Blade gemaakt.

avatar van Schuco

Schuco

toch zeker de beste Blade film hoor!

4.0

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Had hem toch eindelijk in de aanbieding gevonden.

Ik vond het weer een leuke film, net zo leuk als de twee vorigen. Er zat ook weer veel humor in en gave actiescenes. En die geile Jessica Biel weet er ook een feest van te maken.

Nee hoor, deze is niet achteruit gegaan. Deze is gewoon weer net zo leuk als de vorige 2 delen.

Ik moest ook lachen om die honden met zo'n Helper bek

Maar het einde is wel weer erg vaag.

4,0

Kom maar op met deel 4.

avatar van Bati40

Bati40

te mooie film. Een en al actie. Heb me geen enkel moment kunnen vervelen.

avatar van Dwerg Papegaai

Dwerg Papegaai

e'e'n van de zeldzame films waarvan het derde deel nog net zo vet is als het tweede en eerste

wacht met smacht op deel 4

avatar van gotti

Deel 4?

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Vond de slechtste deel van de reeks.Was me ook beetje tegengevallen.Het verhaal was minder en de actie was ook laager.Jammer maar blijft wel een aardige film 2,5

%%%%%% schreef:

Ik vind dat je ongelijk heb. Dit deel is zeker niet het slechtste en ik weet niet naar welke film jij gekeken heb maar er zit nog meer actie in dan deel 2. En het verhaal was zeker wel een stukje beter dan de vorige bladefilm, en natuurlijk niet te vergeten de special effects waren natuurlijk erg goed en mooi om te zien!

avatar van Materny

Materny

Weinig heeft het weg van z'n superieure voorgangers en ook weinig actieliefhebbers zullen hier tevreden mee zijn geweest.

Daar waar de vorige 2 nog enig iets hadden van een duistere en horror achtige sfeer, daar kunnen we hier alleen maar van dromen.

Elke scené met Reynolds had er voor te beginnen van mij uitgeknipt mogen worden maar helaas was het verloop van de film er dan niet beter op geworden. Met z'n misplaatste grappen en capriolen probeert hij een grappige noot te plaatsen op de film. Het enige wat hij bereikt is het belachelijk en ongeloofwaardig maken van een film die meer potentie zou kunnen hebben als er niet zo laconiek mee was omgegaan door cast & crew.

Personages die beter gespeeld hadden kunnen worden door een dweil worden opgedragen enige betekenis te geven aan Blade z'n 3e queste om de mensheid van onheil te behoeden. Helaas voor alle lustige actiefilm liefhebbers lijkt Snipes zich meer te intresseren voor z'n loonstrookje dan dat ie daadwerkelijk zich ook even inspant om z'n fans waar voor hun geld te geven.

Het is niets meer dan een schim van deel 1 & 2, een schim die zich ver mag verstoppen in de krochten van iedere videotheek hier in Nederland.

Hopend, dat de flitsende cover en de title ''Blade Trinity'' niet mensen in verleiding brengt om hem te huren. Mensen die zoveel meer verwachten dan dat ze uiteindelijk krijgen, met Blade 1-2 in het achterhoofd.

avatar van Martinator

Martinator

veel minder dan zijn voorgangers maar die gozer uit prison break die drake speelt is wel stoer

avatar van waxs

waxs

Beste deel uit de serie, Jessica Biel bedankt

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Zwakke en belachelijke film. Weet totaal niet te boeien.

avatar van 606

waxs schreef:

Beste deel uit de serie, Jessica Biel bedankt

ook vanwege haar maar ook vanwege de goede actie

hoop wel op een deel 4 met biel

avatar van arshad

arshad

deze deel is zeker weten de beste uit de trilogy 1 was goed 2 ging wel maar deze is gewoon goed

avatar van ILDIB

ILDIB

Wat een ongelooflijke pot bagger. Veelal stopmzinnige vechtscenes, stupide verhaallijnen en ongeloofwaardige twists. Enige fatsoenlijke, de schoonheid van biel en hier en daar een komische noot met reynolds, want het blade verhaal blijft niets van over.. De actiebeelden zijn gejat van allerlei anders movies..