• 9.376.790 stemmen

Met onder meer: Kirsten Dunst, Paul Bettany en Sam Neill

Releasedatum: 21 oktober 2004

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Wimbledon

"She's the golden girl. He's the longshot. It's a match made in..."

Peter Colt is een tennisser die het niet meer heeft, steeds verder zakt hij op de ranglijst en hij bereikt zelfs het dieptepunt als hij op de 119e plaats komt te staan. Gelukkig voor hem komt hij de jonge, mooie gemotiveerde Lizzie Bradbury tegen die hem wel kan motiveren om nog eenmaal een grote prestatie te leveren tijdens Wimbledon.

avatar van Purmerend

Purmerend

Regen, aardbeien met slagroom, paraplu's, witte kleding en gras alle dingen zitten erin waar Wimbledon met natuurlijk ook de grote historie zo groot van is geworden. De film is zeer voorspelbaar, maar heel goed uitgewerkt met o.a. een paar grappen; het afgaan van een mobiele telefoon tijdens zijn serve, en op het einde dat het jongetje met zijn racket tegen zijn hoofd sloeg.

avatar van Juultjuh

Juultjuh

fed leuke film... onwijs grappig soms vooral dat einde met dat jochie....

avatar van Doom

Doom

Gewoon een film waarbij je een goed gevoel van krijgt, heerlijk! Leuk verhaal, goed uitgewerkt en af en toe zekr grappig.

Verder had ik nooit geweten dat Kirsten Dunst zo knap was, damn beeldschone vrouw.

avatar van A.Pete

A.Pete

Leuke film, alleen je moet het niet gaan vergelijken met echt prof tennis. Het zijn twee totaal verschillende dingen. De acteurs hebben 6 maanden vol getraind, en toch is er heel veel gesjoemeld met de camera's! Dat is duidelijk te zien. Verder is de muziek wel leuk! En er wordt goed geacteerd! 4.0*

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Aangenaam filmpje,waar de chemie tussen Dunst en Bettany zeker aanwezig is.

Een romantische komedie die wel zo voorspelbaar is als ieder andere romantische komedie,maar dat weten we nu zo onderhand wel bij dit soort films, dus dat stoort me totaal niet meer.

Het verhaal was leuk in elkaar gezet,vooral hoe ze elkaar ontmoeten is wel orgineel. Daarbij zijn de beelden op de baan ook erg goed in beeld gebracht,al was wel duidelijk te zien dat het meeste uit de computer kwam.Maar goed, je kan ook niet van de acteurs verwachten dat ze ineens iedere bal op precies de juiste plaats kunnen slaan.

Erg plezierig filmpje die vast nog wel vaker bekeken zal gaan worden.

3,5 ster

avatar van Joanne

Joanne

Ge-wel-dige film!

Ik houd helemaal niet van tennis, maar bij deze film vind ik dat helemaal niet hinderlijk

Zit een goed portie humor in...

Sinds die film denk ik dat ik best wel op rossige mannen zou kunnen vallen

avatar van Hans Br.

Hans Br.

Deze film vandaag voor 6 euri bij het Kruidvat op de kop getikt. Hartstikke leuke film. I love Britain

avatar van DeCol

DeCol

Leuke film! Ben niet echt te vinden in romantiek, maar deze is wel aardig.

avatar van lowhusky

lowhusky

super slechte film, ook totaal niet romantisch en de tennisscenes zijn zielig 0,5 ster

avatar van JorritS

JorritS

Luchtige, lekkere film, 3* Ik was wel positief verrast door Bettany.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Tjonge wat twijfel ik tussen 3 en 3,5 ster. Het was een aardig standaard film met een net iets anders sausje eroverheen.

Kirsten Dunst is een prachtige vrouw en acteert ook wel goed en de film heeft nog wel een aardig niveau. Toch maar 3 sterren, soms wat iritantje momentjes in de film.

Prima zondag middag film!

avatar van lowhusky

lowhusky

verhoog maar mijn stem...acteerwerk was redelijk en sam neill speelde er in dus 1.5

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Ik wil deze graag zien...

avatar van Drummes

Drummes

ik ook!!

welke is de beste: wimbledon of raise your voice??

wil ze beide eens zien

...

avatar van stan

stan

Als je van romantiek houdt deze

Als je van Drama/muziek houdt Raise Your Voice

avatar van thibault14

thibault14

Matige, doch onderhoudende film. De sfeer van Wimbledon, de grand-slam bij uitstek qua traditie, komt niet echt over en het is op sommige momenten tè melig. Ook het tennis zelf komt zeer fake over, hoewel we dat de makers niet echt kunnen kwalijk nemen. 2,5*

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Ik vind Wimbledon het leukst. Ja, dus om het romantiekgehalte en ook voor komedie wel. Bv. het einde dat zijn zoontje (?) zo met zijn raket op zijn hoofd klopte.

avatar van Drummes

Drummes

Vond dit echt een super film!

Echt ideaal als je eens een avondje onderuitgezakt in de zetel wil liggen

...

De personnages speelden goed, en ng leuk om naar te kijken ook!

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

de muziek uit de trailer is best goed .

this love van maroon 5 .

ik heb de film zelf nog niet gezien maar hij lijkt goed

avatar van Hilarious

Hilarious

Heel leuk feel good filmpje. Goede rol van Bettany en natuurlijk van de mooie Kirsten Dunst die heel de film door schitterde. Het verhaal was goed uitgewerkt, natuurlijk is het voorspelbaar maar dat is helemaal niet erg. Gewoon een goede en leuke film om je te ontspannen. Ik twijfel tussen de 3.5 en de 4 maar ik geef hem het voordeel van de twijfel.

avatar van Hilarious

Hilarious

Deze film toch met een halfje verlaagd, hij blijft zeer vermakelijk en leuk maar de hele vier sterren is toch net iets te veel.

avatar van markie1978

markie1978

Aardig flimpje, alleen ongloofwaardig.

Ik ben zelf een redelijke tennisser maar als ik de techniek van Paul Bettany dan is het niet mogelijk dat hij aan Wimbledon mee kan doen. Hij heeft de techniek van een recreant, ze hadden beter een prof speler kunnen gebruiken, en daarna het hoofd van Paul Bettany er op zetten.

avatar van Redrabbit

Redrabbit

TheRisingSun schreef:

Aangenaam filmpje,waar de chemie tussen Dunst en Bettany zeker aanwezig is.

Erg plezierig filmpje die vast nog wel vaker bekeken zal gaan worden.

3,5 ster

Volledig mee eens, leuke film. Van mij krijgt hij 3*

avatar van 19DIETER75

19DIETER75

als sportfan en filmfan vind ik deze super. omdat ik er niet zoveel had van verwacht krijgt hij 4 sterren van mij

avatar van gotti

Nog steeds erg leuk. Dunst blijft een genot om naar te kijken...

avatar van donnie darko

donnie darko

stan schreef:

Als je van romantiek houdt deze

Als je van Drama/muziek houdt Raise Your Voice

Drama Raise Your Voice? Ik denk toch echt dat dat als een drama beschouwd kan worden. Tienerfilm is het woord dat je zoekt.

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Heel erg leuke film,ookal heb ik een hééékel aan Kristen Dunst.Ik vond haar in deze film best goed.

Mooi verhaal , eens iets anders.

Fijn om naar te kijken , de moeite waard.

avatar van julii_x

julii_x

Heel leuke film

avatar van orange

orange

voor echte filmkenners waarschijnlijk niet veel aan, echter Dunst speelt leuk en Bettany doet zeker niet onder.

speciaal voor de dames onder ons, avondje vertier.

3 sterren.

avatar van margonda