Genre: Komedie / Fantasy
Geregisseerd door: Steven Brill
Met onder meer: Adam Sandler, Patricia Arquette en Harvey Keitel
Gesproken taal: Frans en Engels
Woensdag 18 februari in één bioscoop (Rotterdam)
Plot Little Nicky
"Be unafraid. Be very unafraid."
Little Nicky is de zoon van Satan. Satan wil met pensioen, maar geen van z'n zonen is goed genoeg om z'n baan over te kunnen nemen. Als 2 broers van Nicky hel verlaten, moet hij naar de aarde om ze terug te vinden.
Nicky
Peter
John
Beefy
Inland Rabbit
Gewoon lollig. Niet superboeiend, maar ach het kan erger.
2.5
metaledje
deze film verdient een hoger gemiddelde, een lekkere droge top comedie!!!!
al dat serieuze gezeik over god en de hemel, satan en de hel....
deze film laat zien dat het ook anders kan.. vooral hitler en de ananas
geweldig!! 3.5*
en niet te vergeten Rodney Dangerfield!!!!!!!! geweldige vent!!
Gabe Walker
Heb een avondje lekker kunnen lachen om deze comedy, lekker droog, niet serieus en bovenal een hele grappige hond!
Paar bekende mensen gezien in gastrollen Tarentino, Schneider, Ozzy..... vond ze alleen niet echt grappig.
Hoe dan ook een leuke film als je van Sandler humor houdt, lekker ongein en grappen! mooi filmpje!
JohnWilliams
Niet echt een SUPER goede, maar toch vermakelijk op sommige momenten.
maxcomthrilla
Ondanks het matige begin toch wel een leuke film.
Adam Sandler `s houding is vooral in het begin irritant. Maar gaanderweg kon ik mij er niet meer aan ergeren. Overigens had hij absoluut niet zo stom over hoeven komen. Genoeg andere middelen voorhanden om duidelijk te maken dat Sandler eigenlijk nog maar een Benjamin is tegenover zijn andere broers.
Het gegeven dat de hel herrie wil schoppen op aarde is niet nieuw, maar het uitgangspunt dat de herrieschoppers de mensen niet zomaar transformeren in verderfelijke mensen, maar moeite moeten doen om hen voor zich te winnen was toch leuk bedacht. Met name de scène in de kerk was grappig. Verder ook best leuke andere scènes hoor: iemand niet uit laten praten, maar hem de woorden in de mond leggen, Ozzy Osbourne als het ultieme wapen gebruiken om de wereld te redden en Hitler die telkens op een vast tijdstip van achter wordt genomen en hoe. Niet altijd even goed, maar wel vermakelijk.
Verder ook leuk om Reese Witherspoon op te zien duiken in deze film. 3*
Theatertje
Flauwe film met Adam Sandler als één van de zonen van de Duivel. Met alle respect, Sandler heeft met deze film toch wel degelijk zijn dieptepunt bereikt.
Travolta_Jackson
Leuke film maar dat stemmetje van Sandler was zeer irritant voor de rest een leuke film
DragQueen
Heerlijke komedie, met sandler in topvorm. erg hilarisch hoe zijn stemmetje klinkt in deze prent. het verhaal is leuk bedacht, en heeft een goede uitwerking genoten. ook zijn er weer genoeg humoristische situaties en leuke grappen aanwezig, en zijn de vermakelijke bijrollen van o.a keitel en arquette een prima toevoeging. ik heb erg kunnen lachen met deze film. 3,5 sterren.
JohnnyO
Op zich best wel een leuke comedy.
Soms kun je echt in een deuk liggen om de hilarische grappen van Adam.
Een film om te zien.
Heerlijk droge film met echt veel grappige momenten. Ik bedoel, in welke film duwen ze Adolf Hitler een ananas in de reet douwen
Verder veel flauwe ongein waar ik me mee heb vermaakt. Leuke rol van Sandler.
Rizzel
Ik ben niet in slaap gevallen... Maar daar is dan ook alles mee gezegd.....
rocketeer
Vind dit een erg leuke film, maar je moet natuurlijk wel van Adam Sandler's humor houden. Vond de verwijzingen enzo naar rock en metal muziek erg leuk
You Judas!
Judas Priest mayby

tommykonijn
Inderdaad ik ben het wel eens met JohnWilliams, Adam Sandler acteert het erg Goed en redt daar mee zo'n beetje de hele Film, Vermakelijke momenten maar absoluut geen hoogvlieger in het genre en het Verhaal vind ik een beetje soms té.
Toepaselijke avatars :
en
Donkerwoud
Typisch Adam Sandler-vehikel, dat steevast leunt op puberale humor en een vleugje romantiek. Maar in deze film werkt het wel degelijk. Het is natuurlijk geen meesterwerk, maar wel een aardige wegkijkfilm. En die hebben ook recht van bestaan.
Dark Knight
Lol, ik dacht dat dit Adam Sandler's rotste film zou worden maar ik heb me hier erg mee vermaakt, vooral de humor is typisch mij.
3,5******************
Deze film vond ik niet om aan te zien en Adam Sandler vond ik vreselijk irritant. Wat mij betreft Adam Sandler's slechtste film ooit. Slechter dan deze kan het niet worden.
coldheaven
Zodra ik de scheve muil zag van Adam Sandler kon niets wat er daarna gebeurde in de film mij nog boeien. Daarom heb ik em maar snel afgezet. Zelden zo'n iritant personage meegemaakt (O ja, Tom Green).
andnino

GinolaEHV
Redelijke comedy, met absurde humor.
Verhaal slaat werkelijk nergens op, maar daar drijft de film ook wel op. Niks is serieus te nemen, alle zaken die voorbij komen zijn onzinnig.
Ik had de film al eens eerder gezien en ik vond 'm toen wel beter dan thans.
Maar toch een voldoende: 3*.
kanjertje
Ik vond het wel een goede komedie.
Wel een raar verhaal en alles fel overdreven en absurd natuurlijk.
Maar heb wel heel goed en veel gelachen en dat is toch het belangrijkste in een komedie.
Indrukwekkende cast maar die konden hun acteertalent hier niet ten volle tentoonstellen.
3,5
medansavamhel
Een nogal flauwe en kinderachtige film, maar met een aantal zeer leuke stukken. Al met al heb ik mij wel geamuseerd.
tommykonijn
Als Adam Sandler fan, kon ik het niet laten deze film te herbekijken en dat was geen slechte keuze. Ondanks dat de meeste dingen die in de film gebeuren nooit zouden kunnnen, heb ik me een breuk gelachen. Sandler's stemmetje is wel soms een beetje vervelend en zijn smoel wat hij daarmee trekt, maar om heel eerlijk te zijn vind ik het hartstike knap gedaan. Zoiets moet je maar een hele film lang vol houden
. En verder gewoon de hilarische dingen als :
- Hitler en de ananas
- 'Tepels'
- Mr. Beefy die op de bank ligt te slapen, en ligt te snurken op een meisjesstem.
Stem verhoogd naar 3*. Grappige Sandler-film
jumpstylemovie
Bij vlagen geslaagde komedie. De laatste tijd heb ik aardig wat Sandler films gekeken dus deze wou ik ook wel even zien. Sandler is echter niet iets wat deze film staande houd. Ik vond hem best irritant en overdreven maar niet slecht. Vooral Beefy is heel leuk. Verhaal is ook best oké.
ILDIB
30 seconden. En toen was ik die rotkop van sandler beu. Wat een irritatieopwekkend personage.

The Class of 92

To End All Wars
Drama / Oorlog, 2001

Mad God
Animatie / Horror, 2021
new york citybroer of zus relatieouder-kindrelatiedevil's sonhelsatandemonbulldog vader-zoon-relatie