• 9.375.864 stemmen

Genre: Komedie / Fantasy

Geregisseerd door: Steven Brill

Met onder meer: Adam Sandler, Patricia Arquette en Harvey Keitel

Gesproken taal: Frans en Engels

• Bioscoop Woensdag 18 februari in één bioscoop (Rotterdam)

Plot Little Nicky

"Be unafraid. Be very unafraid."

Little Nicky is de zoon van Satan. Satan wil met pensioen, maar geen van z'n zonen is goed genoeg om z'n baan over te kunnen nemen. Als 2 broers van Nicky hel verlaten, moet hij naar de aarde om ze terug te vinden.

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Dat was juist prachtig met Hitler!

En ik vond die twee metalheads ook wel tof...

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Zeer onleuk. 1*

Wouter schreef:

Ik wilde hem fysiek letsel toebrengen.

Same here.

avatar van Sjaako

Sjaako

Beetje flauw, maar wel entertaining, vooral door alle verwijzingen die erin zitten.

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Nipples en die priester zijn echt tof!

Als die broer van Nicky loopt te dreigen dat alle mensen de meest afschuwelijke dingen ooit gaan zien en dan die Nipples ziet staan, 'well, not THAT horrific' (of wat hij dan ook precies zegt

prachtig stukje

avatar van reeko

reeko

aSMoDeuS schreef:
Nipples en die priester zijn echt tof!

Als die broer van Nicky loopt te dreigen dat alle mensen de meest afschuwelijke dingen ooit gaan zien en dan die Nipples ziet staan, 'weel, not THAT horrific' (of wat hij dan ook precies zegt

prachtig stukje

lmao

idd paar hilarische stukjes maar dat was het ook dan wel. Kben uit verveling gaan kijken en het voldeed

avatar van MarkFish

MarkFish

Harvey Keitel was ook slecht ja. Absoluut geen rolvoor hem. Dit verhaal was totaal niet grappig, maar er zaten nog wel een aantal leuke grappen in.

avatar van V

V

Supergrappig, vooral die pratende hond

Uhh, I mean woof!

Briljant

avatar van The Eye

The Eye

Khad het nodige bier achter de kiezen en heb geregeld krom gelegen. Wat een banaliteit en een hoop slechte grappen die dan weer leuk worden!

Iedereen vind het accent van Sandler dus kut. Ik niet!!! geweldig zelfs, ook de consequentie van die scheve bek, geniaal....

avatar van movie-freak

frodette

Grappige film !! vooral mister Beefy vind ik grappig !!!! :-D:-D

avatar van Disk

Disk

Wat een rot film! Totaal niet grappig, behalfe die scarface imitatie. 1.5 sterren.

avatar van balosa

balosa

flauwe film, maar wel grappig op zijn momenten

avatar van Jorick

Jorick

Erg flauw en ook ik ben al niet zo'n fan van Adam Sandler.

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

wel een grappige film, je moet er maar van houden

avatar van Respekked

Respekked

in de films waar hij zo'n idioot neerzet zoals in little nicky en nog erger in de waterboy is adam sandler echt kut gewoon. Hij heeft in andere films wel zijn goeie momenten, maar alleen door zijn personage is deze film al niet aan te zien.

avatar van hakunamathafucka

hakunamathafucka

toen ik deze zag wist ik nog geen eens dat het Sandler was, ik vond hem heel humoristisch, en zoals nickvanzutphen zei, je moet er maar van houden

3,5 ster

avatar van Edamboy

Edamboy

Vervelende rol van Sandler. Hoewel hij vaak sullige rollen speelt, vond ik deze echt slecht.

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

JoeHallenbeck schreef:

Same here.

Mag ik ook mee dan? Man, ik zag 2 minuten en moest me al inhouden om niet mijn mijn hoofd tegen de muur aan te beuken. Dit is zo slecht, dat ze volgens mij als foltermiddel gebruiken.

avatar van xangadix

xangadix

1 sterretje voor Ozzy...

avatar van Leno

Leno

Ik weet niet wat slechter was: het belachelijke verhaal of de irritante Sandler met z'n domme typetje. Af en toe kon ik enigszins glimlachen, daardoor toch afgekeken.

avatar van alexis

alexis

je moet er inderdaad van houden, maar ik het is een hele grappige film. vooral mr beefy!!! het is soms flauwe humor maar overall heb ik wel gelachen!

avatar van Uncle_Junior

Uncle_Junior

Ik schaam me dood, ik heb die film net gekeken en herkende Quentin Tarantino niet eens!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Leuke film. Adam Sandler is hier absoluut níet leuk, maar zijn co-acteurs maken een hele hoop goed. Vooral Reese Witherspoon blijft altijd een genot om naar te kijken. De film is tamelijk hysterisch, maar de film bevat toch een soort 'Sandler-charme' waardoor de film toch leuk is. 3*

avatar van lionking

stomme film

Argumenten?

avatar van Respekked

Respekked

er wordt niet in gesproken

avatar van lizard

lizard

2,5 een leuke maar domme film die goed is voor een slappe lach

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Uncle_Junior schreef:

dat was die blinde gast die de hele tijd zat te schreeuwen dat de ondergang van de aarde naderde

ik vond de film zelf nog best lachen alleen had ik me de hel toch wel iets erger voorgesteld

avatar van koreaan

koreaan

Om deze film kon ik totaal niet lachen. Adam Sandler was gewoon niet grappig, veel te veel reclame in deze film.

Nee ik kan niet anders zeggen dan 1 ster