Genre: Komedie / Fantasy
Geregisseerd door: Steven Brill
Met onder meer: Adam Sandler, Patricia Arquette en Harvey Keitel
Gesproken taal: Frans en Engels
Woensdag 18 februari in één bioscoop (Rotterdam)
Plot Little Nicky
"Be unafraid. Be very unafraid."
Little Nicky is de zoon van Satan. Satan wil met pensioen, maar geen van z'n zonen is goed genoeg om z'n baan over te kunnen nemen. Als 2 broers van Nicky hel verlaten, moet hij naar de aarde om ze terug te vinden.
Nicky
Peter
John
Beefy
Jordy
Ik ben al geen fan van Sandler (behalve dan in Happy Gilmore), maar zo irritant als in deze film is hij nog nooit geweest. De film is erg flauw, de enige reden dat de film nog een beetje te doen is, is het grote aantal grappige gastoptredens (van onder anderen Quentin Tarantino), en een geniale Scarface-grap. 2 sterren.
neo
Dit is echt een klotefilm.Big Daddy was nog wel een aardige film,maar deze is 10 keer niks.Sandler is gewoon echt te irritant.Ik begrijp ook niet echt wat quentin taratino in deze film heeft te zoeken.
vic
ik ben een erg grote fan van Adam Sandler. Maar deze film was behoorlij slecht.
Blindfold
Het zal wel weer zijn omdat ik hem ging kijken met het idee van: Worst comedy ever, maar ik vond het allemaal nog best te doen. Alleen dat accent van Sandler was ontzettend irritant en de rol van Keitel ook erg beroerd.
lorelei
ik heb hem 2 keer gezien. Hij was op zich wel grappig. Ozzy kwam er op het laatst toch ook in voor? Dat vond ik het leukst van alles eigenlijk. Maar ik vond het voor de rest maar een matige film.
Zidaan
Ik vond het wel een leuke film,
maar dat zal wel aan mij liggen,
he??
as
Call me stupid maar ik vond hem ook nog wel aardig maar dat komt meer omdat ik me uitstekend heb vermaakt met Keitel dan met die oetlul van een Sandler.
Sjan
Ik vond hier eigenlijk ook niet veel mis mee. Ik heb toch wel een paar keer goed moeten lachen en Tarantino is echt hilarisch. ***
moviestar15
ik vond deze film zeker het allerslechtst van de adam sandler movies. nix vergeleken met mr. deeds, eight crazy nights, billy madison, happy gilmore, big daddy en bulletproog.
1.5 sterren
jedymaster
dat accent van Sandler is ontzettend irritant jammer anders was ie beter geweest.
moviestar15
dit is de slechtste film van adam sandler maar het maakt het erg leuk door ozzy osbourne die hem dan helpt en uit die bal komt dat was gewoon zooo grappig tja en tarantino he
Chainsaw
Absoluut geen fan van Sandler, maar dit was niet zijn slechtste werk. Hoewel hij zelf op een gegeven moment nogal gaat irriteren, door de leuke bijrollen en cameo's die de film heeft is het allemaal nog best geinig om te kijken. Oké, grotendeels is het nogal flauw en kinderachtig, maar er zit hier en daar toch best een geestig moment verstopt.
empirekees
Het begon wel aardig, maar op het einde werd het zielig slecht, er zaten wel een paar goeie grappen in, en de poster van Blow-up.
Mischa
Heb zo'n idee dat alleen de makers hier plezier aan hebben beleefd! het wordt me ook steeds duidelijker dat Sandler een vrij waardeloze acteur is.
B.Rabbit
ik vond em wel redelijk lachu opzich maar ja jullie moeten dus opletten bij deze flim logisch dat jullie em saai vinden jullie snapen em gewoon niet
Diesel
MarkFish
Ja konijn, leer eerst maar eens een beetje fatsoenlijk schrijven. Foutloos hoeft niet, maar dit is niet om aan te zien. Maar de film was best wel geinig. Zaten leuke grappen in, maar Sandler is wel minder leuk dan in veel andere films.
SSeagal
Geen topper van Sandler, maar slecht vond ik hem ook niet, wel grappig genoeg voor ***
aSMoDeuS
Erg leuke film!
Leuke sfx. Leuke dubbelzinnige grappen en verwijzingen naar vanalles en nog wat.
Het optreden van Ozzy was echt TE bruut!
petey
- 1901 berichten
ik heb het 3 minuten kunnen volhouden en toen moest ik rennen. Normaal is hij al niet uit te staan, maar met het fake spraakgebrek overschreed hij mijn toleratiegrens met de snelheid van het licht.
Kan een negatieve score ook?
Ik wilde hem fysiek letsel toebrengen.
Yak
Met een half oog gezien terwijl ik aan het werk was, maar toch genoeg om hem neer te sabelen met een 1,5* omdat ik uiteindelijk toch meer film dan werk heb gezien. Die Sandler kost even gewenning, als je dat stadium voorbij bent is hij nog wel te pruimen. Maar het is de platte humor, het stupide verhaal en de gruwelijk irritante personages die deze film de das om doen. Neem alleen al die dertien-in-een-dozijn blondjes als engelen, die oeverloos lopen te tetteren en dingen zeggen als "That's so totally awesome!" of zoiets. Om de haverklap wordt er weer een blik muziek opengetrokken van de één of andere hippe coole gitaarband. De echt goeie grappen zijn op vijf vingers te tellen (die met de achteruit afgespeelde plaat van Chicago vond ik wel erg geinig
). Kortom: rommel. Dat Harvey Keitel, Patricia Arquette en Quentin Tarantino zich hiervoor lenen, zeg.
Vond deze film erg vermakelijk. Sandler vond ik verschrikkelijk irritant in The Wedding Singer (mede door hem niet afgekeken trouwens), maar in Punch Drunk Love was hij dan weer bij vlagen briljant.
In deze film gaat het vooral om de flauwe grappen, met uitzondering van een paar briljante dingen (Hitler die meerdere malen een annanas in z'n reet gedrukt krijgt en ook de Ozzy grap was erg leuk, mits je de geschiedenis ervan weet natuurlijk)., maar de (meeste) grappen vond ik toch wel erg leuk. Niet echt een film waar je al te veel bij na moet gaan denken (dan wordt 'ie ook niet leuk) en je moet er waarschijnlijk ook in een melige bui zijn, maar dan is hij best wel vermakelijk...
Yak
Volgens mij was het juist de bedoeling, om hier van die cliché blondje karakters van te maken. Vond ik juist wel grappig...
Nou, aangezien veel soortgelijke Amerikaanse rommel vol zit met dit soort hersenloze types, denk ik niet dat het ironisch bedoeld was. De Hitler-grappen vond ik het toppunt van platvloerse humor.
Maar je heb natuurlijk ook gelijk: in een melige/dronken bui is deze film waarschijnlijk best goed te hebben. En ik was chagerijnig omdat ik als verzetje vanavond had gehoopt op de X-Files film.

The Class of 92

To End All Wars
Drama / Oorlog, 2001

Mad God
Animatie / Horror, 2021
new york citybroer of zus relatieouder-kindrelatiedevil's sonhelsatandemonbulldog vader-zoon-relatie