Genre: Komedie / Avontuur
Gesproken taal: Engels, Frans, Italiaans, Japans en Duits
Releasedatum: 24 juni 2004
Bekijk via NLZIET
Plot EuroTrip
"No actual Europeans were harmed in the making of this film."
De Amerikaanse tiener Scott heeft een online-vriendinnetje in Duitsland. Haar naam is Mieke, wat Scott dus uitspreekt als Mike. Aangezien hij Mieke voor een jongen aanziet, schrikt hij wanneer zij vraagt of ze langs mag komen. Als hij dit niet accepteert, wil Mieke niks meer met hem te maken hebben. Maar dan komt Scott erachter dat Mieke eigenlijk een bloedmooi meisje is. Zijn beste vriend Cooper overtuigt hem om op reis te gaan naar Berlijn en Mieke in het echt te gaan ontmoeten.
Scott Thomas
Trucker
Anna, The Camera Store Girl
Bert
Gehenna
Bij vlagen best vermakelijk maar grotendeels is het een kopie van een kopie van een kopie. Sommige grappen zijn echt op het randje van het toelaatbare terwijl anderen weer heel onorigineel zijn. Ik geef hem een 2.5*
stan
Heb de film nog een keer gekeken en de film is echt lachen, gieren en brullen
ik heb weer in een deuk gelegen
otherfool
Potsierlijke karikatuur van Europa, maar wat mag je verwachten van een Amerikaanse tienerfilm? Veel flauwigheid, maar ook leuke grollen en Trachtenberg is een babe.
2*.
seth gecko
deze film heeft me echt wel verrast.
ok,het is in wezen weer een simpele platte sekskomedie in de stijl van American Pie en Roadtrip maar in tegenstelling met die andere heb ik met deze enorm goed kunnen lachen.
de grappen volgen elkaar heel vlug op en er zitten sommige echt hilarische zaken in zoals vinnie jones en zijn Man u hooligans en het gevecht met de robotmime,de hashbrownies ,het naaktstrand en de opdringerige italiaan
het is gewoon grappig Europa te zien als het clichébeeld dat de gemiddelde amerikaan ervan heeft.
dat is de grote grap van Eurotrip..en hij werkt volledig.
3.5 sterren
SuperN0ud
Top Film ! echt super, je kan er goed om lachen, en ik raaad hem vooral onder de jongeren aan !
koreaan
Vorig jaar heb ik deze film gezien in Noowegen. Ik heb daar een half jaar gestudeerd. Dus met veel mensen uit de landen die in de film werden getoond.
De Italianen, de Fransen (zelfs), de Engelsen konden er ook behoorlijk om lachen.
Alleen de duitse en de Slowaken veel minder ( snap ook waarom)
verhoogt 3-> 4*
LeeGer
Deze viel wel heel erg tegen. Wat een flauwe onzin. Erg jammer want hoewel dit soort dingen wel vaker gedaan zijn hadden ze er best een aardige film van kunnen maken.
Dan is de American pie trilogie toch honderd keer beter. Daar kon ik tenminste nog eens om lachen.
Dead01
- 1977 stemmen
Heb hem er bekeken en ga mijn stem niet verlagen of verhogen,heb enkele keren kunnen lachen nog maar dat was het wel.Het is gewone film van het genre van road trip meer niet,juist iets ander verhaaltje,andere mensen en dat is het.
Raider
ondertussen heb ik de film 8 keer gekeken, waarna de dvd het niet meer deed en ik de film opnieuw ben gaan kopen. Het blijft een topfilm! Je moet er van houden (zoals ik), maar dan lig je ook echt in een scheur van begin tot eind. In één woord: GENIAAL!!!
edit: dat er heeel erg veel dingen niet kloppen in de film maakt helemaal niets uit. Eigenlijk heeft het wel iets: een Man united pub midden in Londen
theresia
Heb enorm moeten lachen waar ze ook waren echt leuke stukken zitten erin. En natuurlijk Scott Mechlowicz is een plaatje om naar te kijken daar zou ik wel zo'n trip voor willen maken:P
Turkeyloverz
Een hele leuke film waar ik me niet een keer verveelde.Even leuk als American Pie en films als Road Trip halen het niveau van deze film niet.Veel grappige momenten.Echt Geniaal.
Kate Winslet
"Ik ben geen iemand die voor alles 5* geef .Maar deze vind ik dat het verdiend .Echt leuke film ook geniaal .En ik vond alle stukken perfect ook grappig. 5 * en het verdient ook.
luuk1988
ja tuurlijk deze film is geweldig en ook zo onvoorspelbaar flouw , maar ik houw van flouw. Dus gewoon 4 vette sterren PUNT
mental_jos
dit is gewoon een ideale film die je met je vrienden moet kijken op een zomeravond. heb echt gelachen bij deze film, echt american pie style en dat vind ik altijd leuk
3.5 sterren
en natuurlijk een vette soundtrack
dirkh
Goede comedy,
het verhaal is opzichzelf al grappig. en als ze eenmaal in europa komen word het steeds grappiger.
de paus, hooligans, naaktstrand, bordeel, amsterdam geweldige scenes.
Scotty doesn't know
ThaMovieVoter
Tja, wat moet ik er van zeggen, typisch Amerikaanse tienerhumor van een niet al te hoog niveau. Wat me erg irriteerde was dat zogenaamde Nederlandse accent, wat was dat fake zeg!! Leek me meer op één of ander oost-europeaans taaltje. Zeker geen film om aan te schaffen, zelfs niet om een 2e keer te zien. Al met al wel redelijk vermakend alhoewel deze soort droge grappen steeds terugkeren in dit soort films, maar dan weer in een ander jasje. 2*
The Moviefreak
Ik heb hem gezien ik ging helemaal stuk alleen in Italie en
Slowakije was minder (in de film)
4,5 sterren
luuk1988
ik wil fotos van Cathy Meils nergens te vinden ze zou die duitse moeten spelen in deze film!?
Riddick
euhm dat is niet dat duitse meid.. zij word gespeeld door Jessica Boehrs... en google daar maar op dan vind je genoeg plaatjes
neger
erg flauw en natuurlijk nageaapt van films als american pie, maar stiekem toch wel erg grappig.
3,0
MovieMeid
Echt een leuke film
veel gelachen.
vooral met de robot moest ik rot lachen.
En de reactie van zijn kleine broertje om te vertellen dat het Mieke is niet Mike. Viel ik zowat van de stoel af
EEN AANRADER!!
5 sterren!!!
Janssenrik
Quadrilogy
Turkeyloverz
Band Camp hoort er niet bij, geen een van de acteurs (behalve een vader) speelt erin, en het heeft niks te maken met de vorige delen. Maar theoretisch idd wat Janssenrik zegt.
rising action
Dat klopt wel hoor. Ook in London zit een grote afvaardiging Man. utd. suporters.
daanos;
"this isn't where I parked my car :S"
ghehehe heeeeeeeerlijke zin, super mooi verhaal, aanrader voor elke gek die van lachen en humor houd
pietjuh
Een megageweldige film is dit heb me echt bescheurd. Beter dan boattrip. Het meest leuke vond ik nog wel dat kleine ventje wat zich voor hitler uitgeeft. alleen daarvoor al 5 *

Ravenstein
Af en toe grappig (Heinrich!), maar af en toe ook zo slecht dat het bijna beschamend is om naar te kijken (het stuk in het Vaticaan is één van de onleukste komisch-bedoelde stukken die ik ooit in een komedie gezien heb).
De acteurs doen in 't algemeen hun job naar behoren, hoewel Jacob Pitts vooral als ergerlijk overkomt en niet zo zeer als grappig.
Het tempo ligt echter goed en er valt genoeg leut aan te beleven (oa ook door de rolletjes van oa Lucy Lawless, Matt Damon, Vinnie jones en Rade Serbedzija) dus een 2,5 kan er zeker af.
Als 't persé plat en debiel moet zijn, dan zweer ik nog altijd bij het sublieme Dumb & Dumber.
rickster
Leuke film waar je lachspieren wel van opwarmen. Als je denkt aan het idee waar ze eigenlijk heen moeten en waar ze allemaal komen is al leuk en wat is ze per dorpje, stad mee maken is nog leuker.. Vooral amsterdam.
3,5 dus zeker wel een jah

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004

I Rymden Finns Inga Känslor
Komedie / Drama, 2010
parijs, frankrijkberlijn, duitslandalcoholsekspen palsreizennudism marihuanatienerduringcreditsstinger