Genre: Komedie / Avontuur
Gesproken taal: Engels, Frans, Italiaans, Japans en Duits
Releasedatum: 24 juni 2004
Bekijk via NLZIET
Plot EuroTrip
"No actual Europeans were harmed in the making of this film."
De Amerikaanse tiener Scott heeft een online-vriendinnetje in Duitsland. Haar naam is Mieke, wat Scott dus uitspreekt als Mike. Aangezien hij Mieke voor een jongen aanziet, schrikt hij wanneer zij vraagt of ze langs mag komen. Als hij dit niet accepteert, wil Mieke niks meer met hem te maken hebben. Maar dan komt Scott erachter dat Mieke eigenlijk een bloedmooi meisje is. Zijn beste vriend Cooper overtuigt hem om op reis te gaan naar Berlijn en Mieke in het echt te gaan ontmoeten.
Scott Thomas
Trucker
Anna, The Camera Store Girl
Bert
k1r0
Ik had er veel minder van verwacht, maar het blijkft toch een heel grappige film te zijn
Echt de moeite waard om te kijken, hij staat best laag hier vind ik.
4 *
Nikateen88
Dom, is niet echt super grappig, maar toch de moeite waard om te kijken.
Mijn god, wat heb ik gelachen vanavond zeg! De Amerikanen hebben er (weer) een soepzooitje van gemaakt, maar dat is ook meteen één van de charmes van de film; d'r klopt werkelijk geen ene fuck van.
Gelukkig maakt de hoge grappendichtheid dit wel goed; ondanks de voornamelijke poep en plas humor waren de meeste grappen waren best aardig, anderen uitermate flauw en enkele zelfs geweldig.
Heb toch nog wel genoten. Aan de ene kant omdat het zo ontzettend debiel was, maar aan de andere kant omdat ie stiekum ook best wel leuk was. Ideaal hersenloos vermaak.
luc011190
Grappige maar ook banale film.
Dramatisch acteerwerk.
Grappen die lang blijven hangen (M'excusie, Heil Hitler!)
Elise
Normaal gesproken houd ik niet van dit soort films maar Eurotrip heeft me in al zijn foute hysterie weten te raken. Vooral de gedelete scene met 'Edina van AbFab' is geweldig! In zijn soort een juweeltje van een film :3
davidov
eigenlijk zou iedereen die deze film geweldig vond zich diep moeten schamen voor zijn slechte smaak
Respekked
wat ee ontzettende kut film is dit. Geen moment kunnen lachen.
Comedy-Fan
Wat?! Dit is echt een geweldige film in mijn ogen...
Vertel dan ff waarom iedereen zich hiervoor moet schamen??
Ik ben de hele film door aan het lachen... Schaam me nergens voor!
Respekked
tis gewoon goedkoop scoren op het suc6 van roadtrip.
Opzich is dat niet eens zo heel erg, als je er wat van maakt. Roadtrip was briljant, zaten sterke grappen in en er werd nog enigzins fatsoenlijk geacteerd. Hier zijn de grappen cliché, slaat het verhaal COMPLEET nergens op en leek de hele film zo nep als wat.
Denken die makers nou echt dat we kunnen lachen om een paar tieten grappen, zoenende broers en zussen, 1 of andere 'nederlandse' sm-meesteres die duits praat, een te slecht stuk in het vaticaan en het afgezaagdste einde ooit?
Dat vinnie jones zich voor deze film liet lenen.. erg jammer. Zelfs hij was niet grappig..
Het enige leuke stukje en daarom krijgtie een 0,5 want ik wil em een 0 geven was dat hitler ventje.
Comedy-Fan
Misschien kijk jij te serieus naar een film...
Films zijn voor een groot gedeelte gemaakt als amusement.
Deze film is gewoon in mijn ogen leuk om te zien.
En die grappen wat jij cliché vind, zijn in mijn ogen hilarisch.
Kan ik niets aan doen, en wil ik ook niets aan doen, als ik zin
heb in een leuke film kijk ik hem met mijn verstand op 0
en geloof me, dan is het echt een heel erg leuke film.
Respekked
ooh ik ben ook groot fan van films als hotshots, de nakedgun's, the american pie's en ik vind roadtrip ook erg geslaagd, maar ja deze totaal niet...
Teskuh17
waarom heeft matt damon gekozen voor zo'n ietsiepietsie rolletje?
Respekked
omdatie waarschijnlijk BAKKEN met geld daarvoor kreeg... voor iets anders dan geld kun je onmogelijk in zo'n misbaksel durven spelen
oohjah en nog @ comedy-fan. Je zegt dat films voor een groot gedeelte gemaakt zijn als amusement. Maak er dan wel fatsoenlijk amusement van en niet dit gedrocht van een 'komedie' waar je je alleen maar aan kan ergeren en dus totaal 0 amusements waarde heeft..
en idd met je verstand op 0 kun je geweldig lachen om hotshots en naked gun enzo. niet om eurotrip
genoeg gezeken weer.. op naar leuke films
Comedy-Fan
ik kan er iig wel om lachen, en ik weet met mij meerdere mensen,
magoed ieder zijn smaak...
Ziggy007
Maargoed, ga er verder geen woorden aan vuil maken. 1.5*
dat is Matt Damon die het zingt
Ziggy007
dat is Matt Damon die het zingt
I know, heb de film zelf ook gekeken heur
Veel gastrolletjes trouwens, maar de ergste was die van David Hasselhoff
(al was dat waarschijnlijk ook zo bedoeld, althans dat hoop ik dan weer
Ik verlaag hem ook gewoon naar 1* eigenlijk, echt niet grappig...
luukg
Deze film is echt goed man! Als je een filmkenner bent vind je hem slecht, maar als je gewoon een beetje af slappe zever films houdt, dan moet je deze kijken! Ik vond hem superr!
koreaan
Ik vond het wel lachen hoe ze de landen in Europa belachelijk maken. Ik heb me wel vermaakt.
Nike125
Wat een leuke film! Ik hou gewoon van deze genre.
Weet mss iemand nog een paar films zoals eurotrip en roadtrip?
Rhea
Mensen,wat een flauwe film!!!Noemen ze dit een komedie?De grappen zijn echt van het laagste niveau.Je verwacht een grappige ontspannende film en dan krijg je dit.Echt slaapverwekkend.Het enige grappige was die gast op de trein en dat jongetje dat Hitler imiteerde.Oh ja,en Scotty doesn't know.Als ik deze film met American Pie vergelijk,moet ik A.P. een goede film noemen.
Il Buono
Echt prima film. Heerlijk om met vrienden te kijken onder het genot van een biertje....
maxcomthrilla
Gewoon een leuke film, minder grappig dan Road trip maar ik heb toch vaak moeten lachen. Ik hou wel van dit soort films *3,5. Nike 125 als je hiervan houdt dan moet je ook zeker White chicks, Boat trip, Anger management, The full monty, There `s something about Mary en 10 things I hate about you kijken. En natuurlijk de American Pie - trilogie.
The_basser
dit is gewoon humor, je moet gewoon de domheid van de grappen kunnen inzien dan is ie gewoon leuk. En ja als je een komedie gaat bekijken op acteerprestaties kun je bter ophouden...
luuk1988
ja idd het is zeker een goeie film en erg chaotisch en vermakelijk! 3,5 ster
met name voor sommige stukken het begin is sterk en het einde.. in het midden vind ik hem iets minder
Di Al Fredo
een road trip die veel beter slaagde dan de eerste, en die was ook niet slecht, de cast stond me minder aan, maar brachten me toch ff aan het lachen, 3,5 *
Purmerend
Dat Amsterdam sloeg werkelijk nergens op het een of andere Duitse sexkelder. En die buitenscene was wel er gekleurd, mooi en vrolijk. Te nep voor worden. Maar goed wel redelijk veel gelachen. 3*

Road Trip: Beer Pong

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004

I Rymden Finns Inga Känslor
Komedie / Drama, 2010
parijs, frankrijkberlijn, duitslandalcoholsekspen palsreizennudism marihuanatienerduringcreditsstinger