• 9.373.905 stemmen

Met onder meer: Steven Seagal, Michael Caine en Joan Chen

Gesproken taal: Engels en Tsjechisch

Releasedatum: 7 april 1994

Plot On Deadly Ground

"His battle to save the Alaskan wilderness and protect its people can only be won..."

De Aegis Oil Company vervuilt de natuur en de baas Michael Jennings (Caine) schijnt zich daar geen zorgen over te maken. Als werknemer Hugh Palmer (Richard Hamilton) een diskette voor hem achterhoudt met informatie waarmee hij zijn bedrijf kan verliezen, wordt Palmer vermoord. Forrest Taft (Seagal), een goede vriend van hem, besluit wraak te nemen en er voor te zorgen dat het corrupte bedrijf verdwijnt.

avatar van Jordy

Jordy

Waren de eerdere Seagal-films nog wel enigzins te kijken, met dit gedrocht ging het definitief mis met zijn carrière. Erg slecht actiefilmpje, met een verschrikkelijk drammerige en hypocriete boodschap. Eén ster.

avatar van neo

neo

het verhaal is echt te belachelijk voor woorden,maar waar het eigenlijk om gaat is de kunsten van steven seagal en die zijn weer erg cool.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Wel ooit gezien, maar die Seagal is echt een draak van een acteur.

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Er zat nog wel een grappig rolletje van Billy Bob Thornton in. Voor de rest minder dan een gemiddelde Seagal film die ik op een of andere manier meestal wel kan waarderen.

avatar van Jordy

Jordy

ja BBT heeft van ver moeten komen heeft aardig wat gigantische b-films op z'n naam staan

avatar van dttom

dttom

jammer dat hij zo ver is gekomen

avatar van Thegunner

Thegunner

Leuk avond filmpje.

toch wel aardig niet een meester werk van steven.

heb ze beter gezien.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Thegunner schreef:

heb ze beter gezien.

Daar is weinig voor nodig, lijkt me

avatar van Heracles

Heracles

Nou ik vond m best nog wel meevallen. Er zijn tig van dit soort films die op een willekeurige zondag- of dinsdagavond de programmering van V8 of Veronica moeten opvullen, en als je echt niks anders te doen hebt kun je er best naar kijken.

Goed was de film alleen niet, zoals gezegd, en standaard actiefilmpje van, en dat geef ik wel toe, lager dan gemiddeld niveau.

avatar van nomis

nomis

cool, maar met traag indianen gezever in het midden

avatar van SSeagal

SSeagal

Oordeel : Aardige Seagal film die echter in het midden kwa tempo behoorlijk zakt, voor de gewone actie liefhebber een zeer matige film, voor de fan gewoon gemiddeld, de film bevat 3 goede vechtscene's. ***

avatar van Pierre1

Pierre1

Username: nomis

E-mail: [email protected]

avatar van EmDee

EmDee

Alsjeblieft zeg.

Moeten we het allemaal met elkaar eens zijn dan?

avatar van Redlop

Redlop

nomis schreef:

cool, maar met traag indianen gezever in het midden

Wel vreemd als dezelfde user dit dan zegt...

avatar van SSeagal

SSeagal

Tsjonge jonge, spuit elf is in town hoor........diepe, diepe zucht, dit begint op een rtl4 herhaling te lijken, dit is nota bene iets van 2 maanden geleden, let it rest, get a life.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik vind hem iedere keer dat ik hem kijk minder worden, maar het is nog wel een ouderwetse Seagalfilm, dus vrij veel knokken en minder gelul dan tegenwoordig.

avatar van donnie B.

donnie B.

Tja.. de goede man is al een aantal jaartjes de 50 gepasseerd..

avatar van Japie Mol

Japie Mol

• 1995 stemmen

Nou ben ik zoiezo niet zo'n liefhebber van Steven Seagal, maar dat filmpje is echt niks. Hij is in Under Siege en Exit Wounds nog wel te pruimen. Maar het kijken naar deze film is echt het verdoen van je tijd.

avatar van Epitaph

Epitaph

dito

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Een van Seagal's mindere. Al is de 'one man leaves the circle' scene wel om aan te raden. Let's go mister big balls

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Vanavond op tv!!! Echt verschrikkelijke bagger en niet eens leuke bagger.

avatar van ex_uva

ex_uva

Wat staat die gast er weer vrolijk op zeg. Waar haal je deze GI Joe vandaan? Haha, die quasi-boze blik... Ik moet steeds denken aan die houterige moves en die zachte stem erbij!!

avatar van mikey

mikey

Seagal vecht tegen een oliemagnaat die de wereld bevuilt en het volk manipuleert. En dat doe je met vuisten, geweren en indiaanse levenslessen. 0,5

avatar van mikey

mikey

Ow ja let ook op zijn Powerpoint presentatie op het einde!

avatar van leverafronny

leverafronny

Slaat idd nergens op en is - zoals predator het al zei - totaal niet leuk ook...

Heb er niet op gelet mikey, wat was er speciaal aan?

avatar van Diesel

Diesel

Wat er zo speciaal aan is?

Die presentatie is mierenneukkerij ten top.

avatar van RRT

RRT

Echt een film van, en met Seagal.

Dus, 1* voor de moeite.

avatar van lennox

lennox

deze film was niet top maar vond hem zeker te moeite waard om te bekijken! spanning en actie zaten er genoeg in. ik weet niet wat jullie gewend zijn van films dat deze zo slecht is! jullie kunnen waarschijnlijk zijn kop niet zien, maar ik wel! dus steven, don't listen to all this bullshit!

avatar van da_smak

da_smak

Er zijn mensen die zo hun best doen, en toch een hele slechte film maken. En dan zijn er mensen die dat op prijs stellen. Voorbeeld:

lennox schreef:

Weet je, Steven moet ook zijn geld verdienen en ik kan er wel om lachen. Maar ik denk dat Greenpeace iets minder blij was met deze film.

avatar van da_smak

da_smak

Billy Bob Thornton komt langs he... opgevallen?