• 9.373.254 stemmen

Gesproken taal: Engels en Afrikaans

Releasedatum: 7 juni 2001

Plot Exit Wounds

"This is gonna hurt"

Orin Boyd is een politieagent die zich niet aan de regels houdt. Nadat hij de vice-president gered heeft door elke regel te overtreden wordt hij naar één van de slechtste wijken van Detroit verplaatst. Daar komt hij enkele corrupte agenten tegen die heroine verkopen aan drugsdealers.

Latrell Walker

roda

de laatste film van Seagal die nog genietbaar was. 3*

avatar van black jack

black jack

erg gave film een van de betere van segal acteer werk is niet supper kan beter maar toch zeer de moeite waard

films met seagal wil ik nog niet zien

bah bah, super slechte acteur

Aha, dus later wel?

avatar van JdeB

JdeB

Auw Seagal is keihard terug met deze film... DE actie spettert van het doek....Het verhaal heeft niets om het lijf maar de stunts zijn van zeer hoge kwaliteit. Seagal heeft flink getraind voor deze film, om in topvorm te zijn en dat heeft hij ook laten zien...Hij vecht ondanks zijn leeftijd (50 in deze film) absoluut niet houterig, maar dat mag ook wel want dit waarschijnlijk nog een grotere film dan de 2 under siege verfilmingen....Voor mij is dit zijjn beste....4*

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Op Under Siege na de beste Seagal film. En de film op zich is ook best goed voor een actiefilm. Bill Duke is de ster van de show

Vreemd trouwens dat die knappe politievrouw/korpschef ineens zich doodreed? Was ze dood? Ze kwam in elk geval niet terug met een verbandje om haar hoofd om Seagal op de koffie uit de nodigen.

avatar van gotti

Voorspelbaar en cliché, maar hier en daar toch stiekum wel enigzins vermakelijk. 2*

avatar van De GeuS

De GeuS

Was na een half uur wel uitgekeken op Seagal's arm en botbrekerij; verder slap verhaal en inderdaad erg cliche; nog redelijk kijkbaar door een paar amusante bijrollen; 2,5 ster....

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Hallo Steven, kan je wat harder praten, ik kan je nauwelijks verstaan. Echt slim is zijn personage ook niet in deze film. Er zou toch een belletje moeten gaan rinkelen als je aangevallen wordt door een undercover agent met een zaag. Ook jammer dat er af en toe duidelijk dummys zijn gebruikt. In de scene op de motor is ook duidelijk een stuntman te zien. Toch nog wel te kijken deze film door, zoals al gezegd, een paar leuke bijrollen en wat leuke actiescenes. 2*

avatar van De GeuS

De GeuS

BoordAppel schreef:

Lol, inderdaad. Vanaf dat punt kon ik de film al niet meer "serieus" nemen....

avatar van xangadix

xangadix

En om de vijf minuten mompelt hij de zinnen 'I'm a cop' of 'I'm on the job'.

avatar van aryan

aryan

redelijke film, alleen kraakt het verhaal wel aan veel kanten en ook kloppen sommige verhoudingen niet Seagal wordt in zn rug geschoten en springt vrolijk rond, de andere krijgt een kogel in zn arm en kan bijna niks meer, seagal wordt helemaal in elkaar getrapt (een aantal keer) en ziet er nog helemaal goed uit, de ander krijgt een mes in zn been en schreeuwt het uit

Ach ja ik was al blij dat Seagal niet zo een rare stem had als in zijn vorige films

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

BoordAppel schreef:

Die motorrijder lijkt inderdaad niet eens op Seagal. Erg jammer.

En dat met die undercover agent... Tsja

avatar van jedymaster

jedymaster

Steven zet weer een puike acteerprestatie neer ach je weet bij steven gaat t om de actie

avatar van xangadix

xangadix

Die actie boeit me geen minuut...

eerdekes

Fijn, jouw reactie weet mij ook niet te boeien !

avatar van Jordy

Jordy

Waar slaat dat nou weer op, zullen we allemaal maar stoppen met het geven van onze mening over films??

Als je het zo opneemt

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Lache film, leuke actie, maar verhaal rammelt af en toe wel.

Leuke film voor s'middags, en krijgt van mij 2,5 sterren.

avatar van djelle

djelle

Zeer goeie genrefilm! Veel actie (mooi gemaakte actie), Seagal, snuifje humor (soms wel wat aan de flauwe kant), snelle (en prachtige) wagens, onderhoudend tempo, leuke oneliners, eigenwijze flik etc... Heeft zijn minpunten, maar over de ganse lijn bekeken was het in orde. 3,5*

avatar van lennox

lennox

steven seagal is the best!!

kgeef toe, soms raar om te bekijken zijn films mor mé zijn actie verveelt ge u geen seconde!

en da iedereen ne keer stopt mé zeikn dan zijn films niks zijn!

de vechtscènes zijn veel reeler dan vele ander zogezegde goeie actie-acteurs, waarbij dat de fake moves zo doorzichtig zijn!

avatar van entigy

entigy

dmx is da man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van lennox

lennox

neeneen entigy, steven is 'da man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'

avatar van Phil Leotardo

Phil Leotardo

Dit is echt een film die met je met je verstand op 0 moet kijken. Niks mis mee. De film probeert ook niks anders te zijn. Heerlijke actie en humor. Ik geef de film 3 sterren. Dit is een van de weinige films waarin ik Steven Seagal niet een irritant uitgerangeerde acteur vind. O ja vooral Tom Arnold bij de eind credits met Anthony Anderson vond ik erg grappig

avatar van Word_Play

Word_Play

'You see this face? This is a happy face.' Hihi.

***.

avatar van U-96

U-96

• 2064 stemmen

'You see this face? This is a happy face.' Hihi.

Geweldige quote (ik wou 'm ook neerzetten). Jaartje geleden met mijn broer en zus gezien. Veel gelachen om die quote.
Toch wel 1 van de betere Seagals dit. Vecht- en schietscènes zijn dik in orde en de film bevat ook nog wat meer humor. Verhaaltje is typisch Seagal-achtig (politieagent, wraak, corruptie, problemen met de baas, noem maar op).
Wel grappig, die scène waar Seagal in die nachtclub vecht tegen die twee brede kleerkasten. Wat hij normaal kan doen, bijvoorbeeld alle vingers met één beweging breken, lukte hem niet. Die Henry Wayne vond ik maar irritant.

- 3.0 -

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Ook grappig stukje vlak na die quote van 'happy face' dat hij zn auto even opent voor die autodieven daar.

avatar van aldert007

aldert007

Echt een coole film, alleen jammer dat Steven Seagal er in mee speelt. Die kerel is echt waardeloos.

avatar van aldert007

aldert007

aldert007 schreef:

Dat van Steven Seagal neem ik terug

avatar van ChielB

ChielB

Nou, Seagal is niet de meest diepgaande acteur, maar als lompe actie-held kan die prima rollen neerzetten.

Leuke film, goed voor een avondje vermaak.