New York Minute (2004)
Komedie / Avontuur
90 minuten
geregisseerd door Dennie Gordon
met Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen en Eugene Levy
Jane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.
TRAILER
Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.
2,5 *
kvin mary-kate echt een zeer goede actrice.haar gezichtsuitdrukkingen zijn idd erg goed,persoonlijk vind ik haar een veel betere actrice dan zusje ashley!
Ik vind ze dr allebei wel goed uitzien

Ik vind ze dr allebei wel goed uitzien

duh!! daarom kijken de meeste mensen dit ook. de twee zusjes hebben echt geen acteertalent!! ze zijn alleen maar mooi en rijk!!
en oké miss ook slim

3.5***

Maar wel leuk om te zien dat de zussen zo verschillend zijn en uiteindelijk niet zonder elkaar kunnen

Ja, wel leuke film!

4,5

Vermaakt en kijkt lekker weg en heeft zelfs een enkel grappig momentje.
Verders ook leuk dat Eugene Levy erin speelt, hij is altijd wel grappig

Verder niks super-bijzonders, maar wel leuk. En ja idd ook voorspelbaar, maar als je daarover gaat klagen ben je niet helemaal bekend met het genre..

Zou ik ook geen nee tegen zeggen!

De drie sterren die ik hier eerder aan toekende hadden gelukkig net hun vierde verjaardag gevierd, doch niettemin een waar raadsel dat ik zelfs op zestienjarige leeftijd niet in staat was een onderscheid te maken tussen goed en kwaad. Ik zag Satan aan voor God, terwijl God in feite morsdood was.
Een simpele onderbouwing is gelukkig makkelijk samen te vatten. Het acteerwerk is uitermate ergerlijk. Enkel Levy mocht een tweetal grijnzen boetseren op mijn doorgaans amorfe gelaat. De tweeling, de onnozele slechterik en vooral de werkelijk afgrijselijke vriendjes, die steeds op de meest ongeloofwaardige manieren het verhaal binnenvallen, doen huiveren. Ik kreeg er zowaar rode wangetjes van. 'New York Minute' is er tevens in geslaagd pure irritatie om te zetten in een soort fysisch omhulsel, dat na afloop met een schuurborstel verwijderd moet worden. Helaas niet zo makkelijk te doorprikken als de luchtbel die het misbaksel in wezen voorstelt.
Daarnaast zijn de dwaze zijplotjes en niet te vergeten de rode draad allesbehalve boeiend, eens temeer omdat randactiviteiten er veelal bij de Chinese vlechten bijgesleept worden. Onnodige split screens en martelende achtergrondmuziek die in een oneindige lus wordt afgespeeld doen er enkel een schepje bovenop.
Verder wel een aardig filmpje.
1,00 (0,75)