• 9.376.713 stemmen

Geregisseerd door: Dennie Gordon

Met onder meer: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen en Eugene Levy

Releasedatum: 5 augustus 2004

Plot New York Minute

"Anything can change in a New York minute."

Jane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.

Bennie Bang

Jim, The Bike Messenger

Hudson McGill

Senator Anne Lipton

avatar van Judicael

Judicael

Ik vond wel grappige film!

Ik moest echt lachen om die gezichtsuitdrukkingen van Mk and ashley Olsen:P

Vooral de bloopers op de DVD Zijn grappig:D

avatar van amazingmoi

amazingmoi

kvin mary-kate echt een zeer goede actrice.haar gezichtsuitdrukkingen zijn idd erg goed,persoonlijk vind ik haar een veel betere actrice dan zusje ashley!

avatar van soom

soom

Het gegeven is een beetje vaag, 2 zusjes die niet echt een dag met elkaar hebben doorgebracht? Hoe kan dat in hemelsnaam?

Verder is het wel een goede film. Mary Kate en Ashley zijn goed, de jongens zijn goed. Het enige wat mij persoonlijk stoorde was Eugene Levy. Zo'n irritante man...

avatar van -July-

-July-

Gewoon goed!

avatar van Dijana

Dijana

Echt een LOL FILMPIEE!!!

Mary-Kate en Ashley spelen hartstikke goed in deze film en ze zijn heel erg leuk! Haha heel erg grappig ook..

avatar van mental_jos

mental_jos

wat een voorspelbare standaard film.

1.5 * omdat de olsen twins er niet onaantrekelijk uitzien

waarom is het gemiddelde zo hoog

avatar van Miss_laurien

Miss_laurien

Bangelijke film

boeiend van begin tot einde !

een aanrader dus;-)

avatar van jowietje

jowietje

Ik vind deze film echt top, heb hem inmiddels ook al te vaak gezien, Aanradertje!

avatar van Hilarious

Hilarious

Ik vind dit echt een hele goeie film. En het liedje Vacation van Simple Plan was super!

avatar van otherfool

otherfool

Wow, wat worden die zusjes weer superorigineel ingedeeld; 1 barbie en 1 rock chick. He ja, leuk.

Iedereen en alles moet vrolijk zijn in dit hap-slik-weg filmpje, waardoor zelfs de bad guys sympathiek zijn (Andy Richter!). En als de dames verdwalen in Harlem komen ze terecht in een gezellige kapsalon. Juist, ja.

Levy en Richter maken het geen complete mislukking, al was de film een stuk leuker geweest als-ie inderdaad 1 minuut had geduurd in plaats van de 90.

1,5*.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Weer een Olson-film uitgezeten en eigenlijk is dit de leukste die ik tot nu toe heb gezien. Ik heb me slechts op enkele momenten doodgeërgerd en dat is een vooruitgang.

Het is een verhaaltje naar de Olsons en eigenlijk kunnen we tegenwoordig niet meer van hen verwachten. En voor het eerst zijn ze duidelijk uit elkaar te houden als ze dezelfde kleren aan hebben.

De film bevat een leuke verhaallijn met af en toe leuke (maar vooral ongeloofwaardige) wendingen. Dat het deze keer in New York afspeelt is een persoonlijk pluspunt.

Niet veel bijzonders, gewoon Olsons-fun op een voor hen aardig hoog niveau.

2.5

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Beste Olsen film. Heb best genoten.

*3,5

avatar van xangadix

xangadix

Leuk voor mensen die niet te veel verwachten van het leven en van gekunstelde plastic anorexiahumor houden.

avatar van wanda*v

wanda*v

ik vraag me af of ze ooit wel NIET met elkaar in een film kunnen spelen....

avatar van /wendy/

/wendy/

vind het een super film

en ja ze gaan apart in film spelen van mary-kate heeft nu een rol in factorygirl die dit jaar nog uit moet komen

avatar van Jessu123

Jessu123

zo te zien zijn ze erg bestemd voor tweeling films

avatar van markie1978

markie1978

Wat een bagger film, dacht dat dit de eerste volwassen film zou worden van de twee zusjes, maar er wordt geen minuut goed geacteerd. ook het verhaal is erg slap, en een zeer voorspelbaar einde. Het is een kinderfilm, maar dan wel een hele slechte, mijn zoon kon zich ook niet vermaken met deze film.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

beste film van the olson twins

avatar van Katrin

Katrin

Ik vind dit de beste film van MKA olsen tot nu toe. Okee, het is niet het beste verhaal, en MKA zijn niet de allerbeste actrices maar er zaten wel redelijk veel leuke stukjes ertussen.Jammer dat het einde weer zo nep was. 3*

avatar van erpmans

erpmans

ja..bagger einde..

Ik vind hun wel lekker.. daarom 2,5 *

avatar van olsenfreakie

olsenfreakie

kei coole film !!

waarom zo'n laag gemmiddelde?

van mij krijge ze 5*

avatar van koetje boe

koetje boe

ik vond deze film eigenlijk alleen maar leuk, omdat simple plan erin voorkwam.

verder is het weer een mary-kate en asley film. en er veranderd eigenlijk niks in.

2 zusjes....allebei verliefd.....snel verkering.....het enige verschil was dat ze elkaar haatte....ik geef hem een 2

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Wel een aardige film door het lekkere tempo, en de goede muziek. Wel erg onrealistisch vaak, maar het is een komedie zullen we maar zeggen.

avatar van newyorkgirl

newyorkgirl

bestleuke film maar kon wel beter

avatar van Walking Disaster

Walking Disaster

Over de film ben ik totaal niet te spreken.

Een waardeloze verhaallijn, met vaak flauwe humor.

Het enigste pluspunt zijn de knappe Olsen zusjes.

Waardering: **

avatar van reinbertio

reinbertio

ik ben eigenlijk gestopt met kijken naar olsen twin films na holiday in the sun ik vond ze vroeger echt schattig maar nu zijn ze ouder en toch minder vind ik

avatar van Minority_Check

Minority_Check

leuke film met een paaR erg grappige momenten

maar de kapper scene was best dom

avatar van missl

missl

veel fouten in de film, ook nogal ongelovelijk

wel vermakelijk, niet grappig

wel prachtige jongedames

avatar van M.ike

M.ike

af en toe wel grappig en leuk , maarja ik heb de oslsen twins nooit zo goed gevonden in films .. 3*