Genre: Komedie / Avontuur
Geregisseerd door: Dennie Gordon
Met onder meer: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen en Eugene Levy
Releasedatum: 5 augustus 2004
Plot New York Minute
"Anything can change in a New York minute."
Jane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.
Jane Ryan
Hudson McGill
Senator Anne Lipton
Ma Bang
Judicael
Ik vond wel grappige film!
Ik moest echt lachen om die gezichtsuitdrukkingen van Mk and ashley Olsen:P
Vooral de bloopers op de DVD Zijn grappig:D
amazingmoi
kvin mary-kate echt een zeer goede actrice.haar gezichtsuitdrukkingen zijn idd erg goed,persoonlijk vind ik haar een veel betere actrice dan zusje ashley!
soom
Het gegeven is een beetje vaag, 2 zusjes die niet echt een dag met elkaar hebben doorgebracht? Hoe kan dat in hemelsnaam?
Verder is het wel een goede film. Mary Kate en Ashley zijn goed, de jongens zijn goed. Het enige wat mij persoonlijk stoorde was Eugene Levy. Zo'n irritante man...
Petra_Mulder
Mary-Kate en Ashley spelen hartstikke goed in deze film en ze zijn heel erg leuk! Haha heel erg grappig ook..
mental_jos
wat een voorspelbare standaard film.
1.5 * omdat de olsen twins er niet onaantrekelijk uitzien
waarom is het gemiddelde zo hoog
Miss_laurien
Bangelijke film
boeiend van begin tot einde !
een aanrader dus;-)
jowietje
Ik vind deze film echt top, heb hem inmiddels ook al te vaak gezien, Aanradertje!
Hilarious
Ik vind dit echt een hele goeie film. En het liedje Vacation van Simple Plan was super!
otherfool
Wow, wat worden die zusjes weer superorigineel ingedeeld; 1 barbie en 1 rock chick. He ja, leuk.
Iedereen en alles moet vrolijk zijn in dit hap-slik-weg filmpje, waardoor zelfs de bad guys sympathiek zijn (Andy Richter!). En als de dames verdwalen in Harlem komen ze terecht in een gezellige kapsalon. Juist, ja.
Levy en Richter maken het geen complete mislukking, al was de film een stuk leuker geweest als-ie inderdaad 1 minuut had geduurd in plaats van de 90.
1,5*.
Angrod_Pallanén
Weer een Olson-film uitgezeten en eigenlijk is dit de leukste die ik tot nu toe heb gezien. Ik heb me slechts op enkele momenten doodgeërgerd en dat is een vooruitgang.
Het is een verhaaltje naar de Olsons en eigenlijk kunnen we tegenwoordig niet meer van hen verwachten. En voor het eerst zijn ze duidelijk uit elkaar te houden als ze dezelfde kleren aan hebben.
De film bevat een leuke verhaallijn met af en toe leuke (maar vooral ongeloofwaardige) wendingen. Dat het deze keer in New York afspeelt is een persoonlijk pluspunt.
Niet veel bijzonders, gewoon Olsons-fun op een voor hen aardig hoog niveau.
2.5
xangadix
Leuk voor mensen die niet te veel verwachten van het leven en van gekunstelde plastic anorexiahumor houden.
wanda*v
ik vraag me af of ze ooit wel NIET met elkaar in een film kunnen spelen....
/wendy/
vind het een super film
en ja ze gaan apart in film spelen van mary-kate heeft nu een rol in factorygirl die dit jaar nog uit moet komen
Jessu123
zo te zien zijn ze erg bestemd voor tweeling films
markie1978
Wat een bagger film, dacht dat dit de eerste volwassen film zou worden van de twee zusjes, maar er wordt geen minuut goed geacteerd. ook het verhaal is erg slap, en een zeer voorspelbaar einde. Het is een kinderfilm, maar dan wel een hele slechte, mijn zoon kon zich ook niet vermaken met deze film.
Katrin
Ik vind dit de beste film van MKA olsen tot nu toe. Okee, het is niet het beste verhaal, en MKA zijn niet de allerbeste actrices maar er zaten wel redelijk veel leuke stukjes ertussen.Jammer dat het einde weer zo nep was. 3*
olsenfreakie
kei coole film !!
waarom zo'n laag gemmiddelde?
van mij krijge ze 5*
koetje boe
ik vond deze film eigenlijk alleen maar leuk, omdat simple plan erin voorkwam.
verder is het weer een mary-kate en asley film. en er veranderd eigenlijk niks in.
2 zusjes....allebei verliefd.....snel verkering.....het enige verschil was dat ze elkaar haatte....ik geef hem een 2
nachtvlinder
Wel een aardige film door het lekkere tempo, en de goede muziek. Wel erg onrealistisch vaak, maar het is een komedie zullen we maar zeggen.
Walking Disaster
Over de film ben ik totaal niet te spreken.
Een waardeloze verhaallijn, met vaak flauwe humor.
Het enigste pluspunt zijn de knappe Olsen zusjes.
Waardering: **
reinbertio
ik ben eigenlijk gestopt met kijken naar olsen twin films na holiday in the sun ik vond ze vroeger echt schattig maar nu zijn ze ouder en toch minder vind ik
Minority_Check
leuke film met een paaR erg grappige momenten
maar de kapper scene was best dom
missl
veel fouten in de film, ook nogal ongelovelijk
wel vermakelijk, niet grappig
wel prachtige jongedames
M.ike
af en toe wel grappig en leuk , maarja ik heb de oslsen twins nooit zo goed gevonden in films .. 3*

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime