• 9.375.882 stemmen

Geregisseerd door: Dennie Gordon

Met onder meer: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen en Eugene Levy

Releasedatum: 5 augustus 2004

Plot New York Minute

"Anything can change in a New York minute."

Jane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.

Bennie Bang

Jim, The Bike Messenger

Hudson McGill

Senator Anne Lipton

avatar van miak

miak

Hij is echt heel grappig en leuk... Ik vind die tweeling altijd leuk...

avatar van davidov

davidov

ik vind al die 5 sterren stemmers erg vermoeiend (bijna net zo vermoeiend dit soort posts he admins )....je hebt een hele hele hele aparte smaak miak. Mag ik je aanraden om eens wat kritischer te zijn ipv de eerste beste film die je ziet 5* te geven?

avatar van Ynst

Ynst

wat een poepfilm zeg..

pffff

1,5 * waarvan het grootste deel voor de tweeling is

avatar van Flash

Flash

Heb de film gezien en heb me wel vermaakt leuk verhaal.

Alleen wat hierboven staat klopt niet er staat:

Ondertussen is hun vader naar ze op zoek, want ze zijn er tussenuit geknepen.

Maar die vader is helemaal niet naar ze op zoek want die pa weet niet eens dat ze weg zijn.

avatar van bad-girls

bad-girls

ik vind deze film wel okey; ik had in november of weet ik veel wanneer foto's en dat allemaal al gezien. en het zag er echt dik tof uit! maar toen ik de film zag; was hij wel okey. niet super; zoals ik toen dacht bij die foto's. maar ach die 2 hebben het echt zoo druk jonge..

avatar van IbBeLz

IbBeLz

Wat een ongelofelijke bagger. Maargoed 1 ster voor de Olsen Twins, ze zijn toch wel aangenaam om naar te kijken. Verder was de film echt niks waard.

avatar van morpheus

morpheus

kras van zwienen schreef:

Het enigste plus punt is dat de Olsen twins erin spelen

Naast het esthetische voordeel, kan ik weinig pluspunten aan dat feit ontdekken. Deze film was vanaf dag 1 gedoemd te mislukken, zón film waarvan iedereen al van verre ziet dat het een totale flop wordt.

avatar van stinissen

Een zware flop....

avatar van Mary-Kate

Mary-Kate

morpheus schreef:

Hoezo ga je dan naar die film kijken als je zeker denkt te weten dat t een flop is? Das echt dom. En trouwens die meiden heten Mary-Kate en Ashley en niet The Olsen twins!

avatar van FeZ

FeZ

Mary-Kate schreef:

(...)The Olsen twins!

rrrrrrrrrr, de Olsen twins

avatar van Master Blaster

Master Blaster

inderdaad OLSEN TWINS

ik vond dit echt een goede film

zeer komisch

avatar van sprokkel

sprokkel

Erg matige film. Het deed me denken aan een slechte rip-off van Catch me if you can.

avatar van henkula

henkula

Waarom moet ik denken aan Ferris Bueller's Day Off bij deze film?

Maar het is wel leuk voor de kids, muziek is goed.

avatar van ulrich

ulrich

Gewoon een film om effe lekker te relaxen, niets apparts maar toch wel leuk. En natuurlijk blijven de twins leuk om naar te kijken!!

avatar van stan

stan

ik vind het wel een redelijke film t is een leuke familie film

avatar van Ghecko

Ghecko

k haat die films van hun gewoon, zo niet origineel gewoon, al hun films zijn precies hetzelfde alleen een andere stad of een land.

dit is niet veel anders dan de vorige en net zo saai..

1 ster

avatar van Ayano

Ayano

idd, ze hebben onderhand al een wereldreis gemaakt, sydney, londen, parijs en rome etc. en overal ontmoeten ze 2 jongens die hun wel zien zitten en gaan ze winkelen.

avatar van TLD

TLD

ik vond de film wel leuk. Niet te veel bij nadenken en gewoon naar die 2 dames kijken.

avatar van Elsenburg

Elsenburg

Het verhaal is te slecht om serieus te nemen, dit doet de film ook niet, maar je blijft wel kijken...:P

maar goed, 1,5 ster

avatar van SpaM!

SpaM!

film zelf was redelijk maar alleen de olsen twins erin maakt al veel goed

avatar van karlen

karlen

ik vond de film echt goed, de meiden spelen goed en de jongens waren niet verkeerd

Hier ben ik het met TLD eens. Verstand op 0 en naar de tweeling kijken. Dan valt de film nog mee. Het is er 1 met een gigantisch slecht verhaal.

2* voor de twins ( ieder een *)

avatar van LindaLicious

LindaLicious

Ik vond het een erg leuke en grappige film. Natuurlijk doordat ik fan ben van Mary-Kate en Ashley , maar ook doordat ik dol ben op dat soort verhalen en Het verschil van beide karakters ook leuk was om te zien in de film. In het echt klopt die wel, alleen is die dan minder extreem

avatar van amazingmoi

amazingmoi

is deze film het eigenlijk waard om gekocht te worden?in mijn klas zitte der wel een paar die deze film hebbe en die zegge da die zallig is!(mjah kan ook wel zijn doordat et wel seute zen:p)

avatar van Mk

Mk

Pfff wat een ontzettend slechte film zeg. Behalve dat de film om deze meisjes heen ontworpen is in plaats van andersom, zijn ze er nog ontzettend slecht in ook. Ik heb geen idee hoe voor hoe oud ze moeten doorgaan, maar ouder dan veertien lijken ze zeker niet. En wie gelooft nou dat deze kindertjes chinees en Jiu Jitsu kunnen, en twee jongens scoren die twee keer zo groot en oud zijn? En dan dat afschuwelijke cliché-einde. Echt tijdverspilling.

*1/2

avatar van x-Michelle-x

x-Michelle-x

de olsen twins waren hartstikke goed en de jongens die erin speelden waren zeker lekker

avatar van Justice4All

Justice4All

Tegenvaller!!! Had meer van verwacht. De "Olsen Twins" moeten van een "kleuter" imago af en zich een echte tiener gedragen. 2**

avatar van E V

E V

Zaten af en toe nog best grappige dingen in, verder is het gewoon een blije tienerfilm!

avatar van amazingmoi

amazingmoi

heb hem na lang denken gisteren toch maar aangeschaft!

avatar van kissygirl

kissygirl