• 9.374.535 stemmen

Geregisseerd door: DJ Pooh

Met onder meer: Dr. Dre, Snoop Dogg en George Wallace

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot The Wash

"When you're down 'n dirty, it all comes out in..."

Sean heeft geld nodig, en wel snel. Wanneer zijn maatje Dee Loc met het plan komt om in een autowasserij te gaan werken moeten ze de eigenaar, Mr. Washington, van hun kunnen overtuigen. Washington, die niet weet dat de twee elkaar kennen, huurt Sean in als Dee Loc's baas. Wanneer Mr. Washington ontvoerd wordt komen ze voor een nieuw probleem te staan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Theunissen

Heerlijke onzin, met een best wel grappige Dr. Dre en Snoop Dogg. De film is vaak zo belachelijk dat ik er hard heb om moeten lachen.

avatar van Pasion

Pasion

Ik vond het wel een grappige film.

Je moet gewoon je verstand op 0 zetten en hiernaar kijken!

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Ik heb altijd al oldschool rap geluisterd en Dr. Dre + Snoop Dogg zijn gewoon twee van mij favoriete artiesten. Toch blijf ik 'n beetje objectief met het beoordelen.

Het verhaal is erg simpel. Twee vrienden, een wasserette, eentje wordt personal assistant, de baas wordt ontvoerd.

Wel relaxed dat ze zoveel blunts roken.

Opzichwas het acteerwerk niet zo slecht, maar dat komt omdat wellicht alle personages hunzelf mochten spelen.

Al bij al had het eigenlijk wel iets grappiger gekunt.

Trouwens nog wel vreemd dat die hooibalen opeens komen aanvliegen. Alsof ze in de woestijn zitten ofzo.

Xzibit en Eminem hadden wel iets duidelijk terug mogen komen. Zou helemaal lachen zijn geweest als hún de ontvoerders waren.

Kijkt lekker weg, maar is toch iets te eenvoudig.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Een type komedie, waarbij je hem zelfs geen enkel moment serieus moet nemen. Dr. Dre en Snoop Dogg zetten best een leuke rol neer in een film die vrijwel alleen maar gaat om drugs, en chicks. Want verder is het verhaal er één die nergens over gaat, maar desondanks wel leuk is.

Ook de bijrol van Eminem is best grappig.

Een film vol flauwe humor, maar wel zo nu en dan leuke grappen en inclusief uiteraard genoeg hiphop.