• 9.373.991 stemmen

Geregisseerd door: DJ Pooh

Met onder meer: Dr. Dre, Snoop Dogg en George Wallace

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot The Wash

"When you're down 'n dirty, it all comes out in..."

Sean heeft geld nodig, en wel snel. Wanneer zijn maatje Dee Loc met het plan komt om in een autowasserij te gaan werken moeten ze de eigenaar, Mr. Washington, van hun kunnen overtuigen. Washington, die niet weet dat de twee elkaar kennen, huurt Sean in als Dee Loc's baas. Wanneer Mr. Washington ontvoerd wordt komen ze voor een nieuw probleem te staan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van M. Rodriguez Fan

M. Rodriguez Fan

De film trok me niet heb hem alleen gehuurd omdat Eminem (Chris) er een paar seconden in te zien was.

avatar van Justice4All

Justice4All

Best wel cool

avatar van ThaNick

ThaNick

Gangsta.. Snoop-Dr.Dre samen?! (Y)

avatar van Spineglass

Spineglass

wat een slechte film. veel loze scenes. halve film had op de deleted scenes gekunt... (sorry mensen die het een leuke film vinden. maar dit is mijn mening)

Excuseer u niet Spineglass, The Wash is een idiote, helemaal niet-grappige film.

avatar van riddlecity

riddlecity

Goeie en grappige film voor hiphop-fans. Ik kan wel verstaan dat andere mensen er dus niets aan vinden maar daarvoor moet je niet zomaar een film afbreken

avatar van Armenia_NL

Armenia_NL

het is wel een goede film, als iemand een rock fan is dan moet die niet hier gaan zeuren dat het een slechte film is

avatar van Eazyfan

Eazyfan

niet zo'n goed verhaal maar die film had toch iets.

avatar van N811

N811

ik vond hem toch wel grappig.

avatar van The Lexx

The Lexx

Grappig voor een keer... 2.5*

maar de soundtrack van deze film is iig top

avatar van GGMM

GGMM

De enige keer dat ik moest lachen is toen Eminem voor 10sec. in beeld kwam, waardeloze film.

avatar van TrippelDee

TrippelDee

• 1909 stemmen

geweldige film ik heb hem al 30 x gezien blijft leuk

maar je moet hem niet met je brave nuchtere kop gaan kijken, want daar is die ook niet voor bedoeld.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

TrippelDee schreef:

geweldige film ik heb hem al 30 x gezien blijft leuk

wow ik hou het bij 2x

avatar van Chavez

Chavez

Aantal jaar geleden gezien, ik als hip-hop liefhebber vond het natuurlijk geweldig dar Snoop en Dre samen in een film speelde, maar als ik realistisch naar de film kijk zie ik dat het eigenlijk nergens op slaat.

Geen aanrader als je geen fan bent van Snoop dogg en Dr. Dre.

avatar van ikisfilmgek

ikisfilmgek

Voor de niet-hiphop-fans zoals ik is dit een afraden. Ga hem ook nooit kijken.

avatar van Stevo

Stevo

Het enige leuke stukje in de film was met de ontvoerders aan de telefoon. Verder een waardeloze film.

avatar van Tideman

Tideman

ik heb de film niet helemaal gezien en geen leuk stukje kunnen ontdekken. Deze film had beter niet gemaakt kunnen worden.

avatar van Jaap

Jaap

Het verhaal is erg slecht, alleen de humor die er zo nu en dan in voorkomt is wel lachen.... leuk voor op regenachtige dag...

avatar van Eazyfan

Eazyfan

Ik vond het verhaal ook waardeloos, maar het is te simpel, het acteergedeelte stelt ook niet teveel voor maar de humor vind ik wel vermakkelijk. Voor Dr. Dre toch nog 4*.

avatar van loreen

loreen

die film is super leuk en grappeg

avatar van Real_Movie

Real_Movie

The Wash was zeker niet leuk en helemaal niet grappig.

Hoe kunnen 2 top rappers zulke films maken.

Deze film had helemaal niet gemaakt moeten worden,zonde van het geld en voor Dre en Snoop hun maken zichzelf hiermee alleen maar belachelijk een dikke 0,5 en dat is al te hoog voor deze film.

avatar van thesleepinghero

maar een paar seconden?

avatar van dr maikel

dr maikel

GGMM schreef:

Ja inderdaad al die gasten die het hier een hoge cijfer geven zijn 13 jarige rappertjes. Ongeloofelijk wat een film.

maar inderdaad toen Eminem al schreeuwend opeens opdook verscheen er toch een glimlachje.

avatar van Burak18

Burak18

Hoe heet die song wanneer ze de muziek te hard aan hebben en de politie komt kijken?

avatar van RedLine

RedLine

I love this movie ik vind het super uitgewerkt en die Eminem was ook grappig haha die neef van MR.Washington dan haha.

Meesterwerk van The WestCoast

avatar van N_SANE

N_SANE

Prima film als je niks te doen hebt. Verstand op nul.

Scoort net geen voldoende.

De sexy dames en de paar grappen er tussen door trekken het cijfer naar een 2,5 *

avatar van Burak18

Burak18

avatar van N_SANE

N_SANE

Burak18 schreef:

Dubbel vragen zorgt heus niet voor een sneller antwoord

Google is your best friend!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Niet erg geslaagde Komedie als je het mij vraagt, The Wash is een Leuke Film voor als je niks te doen hebt of als je gewoon even zin hebt in droge Humor maar niet als je echt een hele Goede Komedie zoekt.