Soul Plane (2004)
Geregisseerd door: Jessy Terrero
Met onder meer: Kevin Hart, Tom Arnold en Snoop Dogg
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot Soul Plane
"Announcing the arrival of the first airline with soul."
Na een vernederend akkefietje tijdens een vlucht, klaagt Nashawn Wade de luchtvaartmaatschappij aan, en ontvangt een enorme schadevergoeding. Hij wil er iets nuttigs mee doen en besluit de luchtvaartmaatschappij van zijn dromen op te richten. Dit houdt in: sexy stewardesses, funky muziek en een dansclub aan boord.
Mr. Hunkee
Jamiqua
Blanca
Blind Man
Travolta_Jackson
Leuk voor een keer als er nix op tv is (was bij mij het geval). Maar wel een geinige film.
timburton
Deze genre film (Amerikaanse meestal vrouwonvriendelijke slapstick-komedie's) zijn niet vaak mijn favourite. Maar ik heb om eerlijk te zijn best genoten bij deze film. Hoewel het natuurlijk niet een intelligent werk is, moet ik zeggen dat Kevin Hart best grappig is. Hoewel ik Snoop Dogg dan toch weer stukken minder vind. Ga rappen, zou ik dan zeggen. En áls je acteer noem je dan niet Snoop Dogg. Want een niet-echte naam is iets voor de muziekwereld. Niet voor de filmwereld.
Toch zeer vermaakt. 3*
kanjertje
Echt zo'n genre pulp comedy.
Kan niet zeggen dat ik me er niet mee vermaakt heb maar kwaliteit kan je dit niet noemen.
Daarvoor is er te weinig diepgang in en is deze film te voorspelbaar.
Maar lachen kon ik er (af en toe) wel mee.
2,5
Izan
heb me goed kunnen vermaken met deze film
ik wil weten welke films jij 5 sterren geeft. Drie sterren voor deze film? We dwalen af jongens.
Super slecht maar wel op een leuke manier. De film is eigenlijk te belachelijk voor woorden maar ik heb er toch regelmatig om moeten lachen. Het verhaal stelt natuurlijk geen ruk, maar ja wat had je anders verwacht van deze film.
Ik hou wel van zulke onnozele humor, net zoals in "The wash". Die laatste is wel wat beter.
tukkerstein
Verschrikkelijk flauwe film, maar het is allemaal zo slecht en overdreven (als dat vliegtuig opstijgt, hilarisch!) dat het best amusant is. De tweede helft wordt het allemaal wat te veel van hetzelfde, maar ik heb hem uit kunnen kijken.
DeDennis
Begin ging nog wel... Dan idd echt gewoon saai
Misschien leuke film als je knetter stoned bent.
Alldoss
Ik vondt het wel een aardige film, ik heb er wel om kunnen lachen. Er zat ook 'veel' flauwe humor in en daar houdt ik wel van
N_SANE
Een film die me op bepaalde momenten wel heeft kunnen laten lachen. Helaas zitten er ook best veel saaie momenten in.
Leuk voor een keertje voor een zondagmiddagje, maar niet voor herhaling vatbaar.
Desalniettemin dat ik het heb willen/kunnen afkijken en het me toch wel heeft kunnen vermaken: 3*
Lune
Een film die je inderdaad niet te serieus moet nemen.
Het moment dat de film leuk begon te worden was toen Snoop Dogg op het toneel verscheen
en dit was al snel over toen hij dood ging.
Zonder Snoop Dogg was deze film echt prut, en dat zegt al wat over de film want zo'n geweldige acteur is hij nou ook weer niet.
Zechs
Vond er niet zoveel aan. Heel erg flauwe humor (wat natuurlijk te verwachten was.) Was te weinig diepgang en best voorspelbaar. Heb me wel een tijdje kunnen bezighouden met kijken en af en toe ook eens moeten lachen.
guy
Vreselijke film, meer kan en wil ik er eigenlijk ook niet over kwijt.
1.0* omdat ik héél af en toe moest gniffelen.
skipy05
geen slechte film maar soms nogal dom. je mag hem zeker niet serieus nemen. heel grappig vond ik hem niet. hij is maar gewoon.
Al DeNiro
Ik heb me wel vermaakt met deze komedie.
De vliegtuigmaatschapijen worden in het begin heerlijk op de hak genomen en daarna heb je ook nog veel leuke momenten in de vliegtuig.
Kristiaan
Zoals DeDennis zegt, begon hij lekker. Het ging langzaam aan de afgrond in, maar heb me toch kunnen vermaken.
En verdorie Giselle (K. D. Aubert) lijkt met momenten hard op Angelina Jolie! (Vooral de lach dan.)
Timothyvdmeer
Wat een bagger dit....soms kan je lachen maar het is vaak te flauw voor woorden.
Xen0n
het is inderdaad heel erg flauw, toch heb ik me toch wel enigszinds vermaakt.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
achja.. slecht.. boeiend! als je niet al te kritisch kijkt en van het soort flauwe en vaak droge humor houd, staat het gegarandeerd aan een avondje leuk vermaak. (moet je dus niet naar verhaal en acteerprestaties gaan kijken)
yeyo
en vaak droge humor
Wat er "droog" zou moeten zijn aan dit soort onderbroekenlol ontgaat me volledig.
film88888
Had nog eens zin in een echte komedie in de genre van de Friday films, en Barbershop, en al de rest dat zo een beetje bestaat.
Aangenaam verast, want verwachte helemaal niks, maar heb me geamuseert, en vond het gezellig, en leuk om naar te kijken.
3,5 sterren.
Muggsy
Af en toe eens moeten glimlachen maar de film bestaat voor het overgrote deel uit slechte seks gerelateerde grappen. Snoop had z'n goede momenten maar het hoofdpersonage en Method Man werkten me toch wat op de zenuwen, en Tom Arnold hoeft nu ook niet meteen trots te zijn op zijn vertolking hier.
Potugees
Op zich wel een redelijke film.
Het is gewoon ff leuk om 1 x te kijken als je in een lachbui bent s'avonds.
Zelf is het verhaal simpel en niet zo interressant het is leuker om naar grappige momenten te kijken in de film.
Het soort humor dat je krijgt bij de Scary Movie films met een zeer grote knipoog naar Airplane. Met momenten moet je wel even glimlachen en is het wel leuk om te zien. Maar dan weer komt de onderbroekenhumor boven en krijg je een gevoel van plaatsvervangende schaamte. Zeker geen topper en de film geeft enkel waar het goed in is: grappen en grollen waar je niet echt bij moet nadenken.
movie acteurs
Flauwe komedie die soms wat redelijke leuke momentjes heeft. Acteerwerk is niet bijzonder alhoewel Tucker het best grappig speelde. Voor de rest kijkt het op zich wel vermakelijk weg maar het krijgt toch een 2,0.

Sciencefictionserie 'Person of Interest' van Jonathan Nolan komt binnenkort naar Netflix

Duitse spionageserie 'Unfamiliar' best bekeken serie van Netflix: bekijk de Top 10

Onderzoek naar overname Warner Bros. door Netflix kan veel langer duren dan verwacht

Netflix-hit ‘K-Pop Demon Hunters’ hint op mogelijk vervolg

Notorious
Biografie / Muziek, 2009

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
Komedie, 2008
black peoplehiphopstewardessnachtclubvliegtuigchaoschampagnelawsuitcrude humorairport security flight attendantafrican american comedy