• 9.381.874 stemmen

Geregisseerd door: Jessy Terrero

Met onder meer: Kevin Hart, Tom Arnold en Snoop Dogg

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Soul Plane

"Announcing the arrival of the first airline with soul."

Na een vernederend akkefietje tijdens een vlucht, klaagt Nashawn Wade de luchtvaartmaatschappij aan, en ontvangt een enorme schadevergoeding. Hij wil er iets nuttigs mee doen en besluit de luchtvaartmaatschappij van zijn dromen op te richten. Dit houdt in: sexy stewardesses, funky muziek en een dansclub aan boord.

avatar van Travolta_Jackson

Travolta_Jackson

Leuk voor een keer als er nix op tv is (was bij mij het geval). Maar wel een geinige film.

avatar van timburton

timburton

Deze genre film (Amerikaanse meestal vrouwonvriendelijke slapstick-komedie's) zijn niet vaak mijn favourite. Maar ik heb om eerlijk te zijn best genoten bij deze film. Hoewel het natuurlijk niet een intelligent werk is, moet ik zeggen dat Kevin Hart best grappig is. Hoewel ik Snoop Dogg dan toch weer stukken minder vind. Ga rappen, zou ik dan zeggen. En áls je acteer noem je dan niet Snoop Dogg. Want een niet-echte naam is iets voor de muziekwereld. Niet voor de filmwereld.

Toch zeer vermaakt. 3*

avatar van kanjertje

kanjertje

Echt zo'n genre pulp comedy.

Kan niet zeggen dat ik me er niet mee vermaakt heb maar kwaliteit kan je dit niet noemen.

Daarvoor is er te weinig diepgang in en is deze film te voorspelbaar.

Maar lachen kon ik er (af en toe) wel mee.

2,5

avatar van MR J 1987

MR J 1987

heb me goed kunnen vermaken met deze film

avatar van Izan

Izan

MR J 1987 schreef:

heb me goed kunnen vermaken met deze film

ik wil weten welke films jij 5 sterren geeft. Drie sterren voor deze film? We dwalen af jongens.

avatar van Theunissen

Super slecht maar wel op een leuke manier. De film is eigenlijk te belachelijk voor woorden maar ik heb er toch regelmatig om moeten lachen. Het verhaal stelt natuurlijk geen ruk, maar ja wat had je anders verwacht van deze film.

Ik hou wel van zulke onnozele humor, net zoals in "The wash". Die laatste is wel wat beter.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Verschrikkelijk flauwe film, maar het is allemaal zo slecht en overdreven (als dat vliegtuig opstijgt, hilarisch!) dat het best amusant is. De tweede helft wordt het allemaal wat te veel van hetzelfde, maar ik heb hem uit kunnen kijken.

avatar van DeDennis

DeDennis

Begin ging nog wel... Dan idd echt gewoon saai

Misschien leuke film als je knetter stoned bent.

avatar van Alldoss

Alldoss

Ik vondt het wel een aardige film, ik heb er wel om kunnen lachen. Er zat ook 'veel' flauwe humor in en daar houdt ik wel van

avatar van N_SANE

N_SANE

Een film die me op bepaalde momenten wel heeft kunnen laten lachen. Helaas zitten er ook best veel saaie momenten in.

Leuk voor een keertje voor een zondagmiddagje, maar niet voor herhaling vatbaar.

Desalniettemin dat ik het heb willen/kunnen afkijken en het me toch wel heeft kunnen vermaken: 3*

avatar van Lune

Lune

Een film die je inderdaad niet te serieus moet nemen.
Het moment dat de film leuk begon te worden was toen Snoop Dogg op het toneel verscheen

en dit was al snel over toen hij dood ging.

Zonder Snoop Dogg was deze film echt prut, en dat zegt al wat over de film want zo'n geweldige acteur is hij nou ook weer niet.

avatar van Zechs

Zechs

Vond er niet zoveel aan. Heel erg flauwe humor (wat natuurlijk te verwachten was.) Was te weinig diepgang en best voorspelbaar. Heb me wel een tijdje kunnen bezighouden met kijken en af en toe ook eens moeten lachen.

avatar van guy

guy

Vreselijke film, meer kan en wil ik er eigenlijk ook niet over kwijt.

1.0* omdat ik héél af en toe moest gniffelen.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

wel dom

maar kop op snoop dogg

en gayman was grappig

avatar van skipy05

skipy05

geen slechte film maar soms nogal dom. je mag hem zeker niet serieus nemen. heel grappig vond ik hem niet. hij is maar gewoon.

avatar van dvd-me

dvd-me

Stuk gelachen bij deze film

avatar van Sacra1990

Sacra1990

Vermakkelijke film maar niets bijzonders

avatar van lamalord

lamalord

kvond hem wel lachen !

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Ik heb me wel vermaakt met deze komedie.

De vliegtuigmaatschapijen worden in het begin heerlijk op de hak genomen en daarna heb je ook nog veel leuke momenten in de vliegtuig.

avatar van Kristiaan

Kristiaan

Zoals DeDennis zegt, begon hij lekker. Het ging langzaam aan de afgrond in, maar heb me toch kunnen vermaken.

En verdorie Giselle (K. D. Aubert) lijkt met momenten hard op Angelina Jolie! (Vooral de lach dan.)

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Wat een bagger dit....soms kan je lachen maar het is vaak te flauw voor woorden.

avatar van Xen0n

Xen0n

het is inderdaad heel erg flauw, toch heb ik me toch wel enigszinds vermaakt.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

achja.. slecht.. boeiend! als je niet al te kritisch kijkt en van het soort flauwe en vaak droge humor houd, staat het gegarandeerd aan een avondje leuk vermaak. (moet je dus niet naar verhaal en acteerprestaties gaan kijken)

avatar van yeyo

yeyo

DonOswaldo schreef:

en vaak droge humor

Wat er "droog" zou moeten zijn aan dit soort onderbroekenlol ontgaat me volledig.

avatar van film88888

film88888

Had nog eens zin in een echte komedie in de genre van de Friday films, en Barbershop, en al de rest dat zo een beetje bestaat.

Aangenaam verast, want verwachte helemaal niks, maar heb me geamuseert, en vond het gezellig, en leuk om naar te kijken.

3,5 sterren.

avatar van Muggsy

Muggsy

Af en toe eens moeten glimlachen maar de film bestaat voor het overgrote deel uit slechte seks gerelateerde grappen. Snoop had z'n goede momenten maar het hoofdpersonage en Method Man werkten me toch wat op de zenuwen, en Tom Arnold hoeft nu ook niet meteen trots te zijn op zijn vertolking hier.

avatar van Potugees

Potugees

Op zich wel een redelijke film.

Het is gewoon ff leuk om 1 x te kijken als je in een lachbui bent s'avonds.

Zelf is het verhaal simpel en niet zo interressant het is leuker om naar grappige momenten te kijken in de film.

avatar van Film Pegasus

Het soort humor dat je krijgt bij de Scary Movie films met een zeer grote knipoog naar Airplane. Met momenten moet je wel even glimlachen en is het wel leuk om te zien. Maar dan weer komt de onderbroekenhumor boven en krijg je een gevoel van plaatsvervangende schaamte. Zeker geen topper en de film geeft enkel waar het goed in is: grappen en grollen waar je niet echt bij moet nadenken.

avatar van _manga_

_manga_

best een grappige film, niet hoogstaand maar kijkt lekker weg

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Flauwe komedie die soms wat redelijke leuke momentjes heeft. Acteerwerk is niet bijzonder alhoewel Tucker het best grappig speelde. Voor de rest kijkt het op zich wel vermakelijk weg maar het krijgt toch een 2,0.