• 9.381.552 stemmen

Geregisseerd door: Jessy Terrero

Met onder meer: Kevin Hart, Tom Arnold en Snoop Dogg

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Soul Plane

"Announcing the arrival of the first airline with soul."

Na een vernederend akkefietje tijdens een vlucht, klaagt Nashawn Wade de luchtvaartmaatschappij aan, en ontvangt een enorme schadevergoeding. Hij wil er iets nuttigs mee doen en besluit de luchtvaartmaatschappij van zijn dromen op te richten. Dit houdt in: sexy stewardesses, funky muziek en een dansclub aan boord.

avatar van ThaNick

ThaNick

Lijkt me een leuke film

avatar van (matthijs)

(matthijs)

Vriend van me heeft deze een tijdje geleden in LA gezien tijdens een voor-voor-voorpremiere (de special effects waren nog niet helemaal af geloof ik) en die vond hem hi-la-risch! Toen ik laatst echter de trailer bekeek op apple.com viel het me erg tegen. Zelfs de trailer is niet echt grappig en over het algemeen zitten daar -bij dit soort films- toch vaak de beste grappen al in. Dat belooft niet veel goeds. Snoop Dogg vond ik leuk in Training Day, maar dit gaat iets te ver denk ik...

avatar van Phooze

Phooze

Nou, nadat ik de trailer had bekeken, dacht ik echt van "Gaat deze film nou helemaal over een reisje in een pimpin' plane?". Ben bang van wel.... maar toch, kon best lachen om de trailer.

avatar van chiquita

chiquita

Ik kon de humor van Soul Plane niet inzien. Het werd scène na scène ranziger. Ik heb een enkele keer wel moeten glimlachen, maar daarmee werd het ook niet beter.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Zo erg is ie dus zeker niet, gewoon een lekker tussendoortje die zeker wel grappig is. Je moet het een beetje in het straatje van een How High of zo zoeken. 2,5 *

avatar van Jordy

Jordy

Aardig idee, matige uitwerking

avatar van Be3F

Be3F

Simpele film, soms beetje overdreven en flauw, maar ik moest bij sommige stukken erg hard lachen....leuk als je fan bent van de Friday films.

avatar van Reptile

Reptile

Be3F schreef:

Dan moet ik deze zeker zien.

Friday films zijn best grappig.

avatar van ToTeKi

ToTeKi

Deze film is heeeel erg vet !! Alle gangster shit, die ze op de auto's doen, doen ze nu op het vliegtuig, denk aan spinning wheels, displays etc..

Ik heb me zeer vermaakt tijdens deze film !!

Een 4,5*

avatar van Marcusnld

Marcusnld

Ik heb me best vermaakt bij deze film, is een soort humor die ik wel kan waarderen. 3*

avatar van RaZorBlade

RaZorBlade

Vond de film niet echt dat je noemt "Grappig"

Ik noem het maar een leuke woensdagavond film.

2,5 *

avatar van TheOne

TheOne

De film was zeer grappig. Ik heb erom moeten lachen.

avatar van yarakhasan

yarakhasan

DEze film moet je een keer zien is echt lachen!

Leuke film. 3***

dit is echt een leuke komische film leuk om naar te kijken

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

crypto freak schreef:

dit is echt een leuke komische film leuk om naar te kijken

Vooral als je een paar biertjes op hebt. 3.5*

Sorry dat ik dit feestje kom verpesten, maar Soul Plane ziet er wel één van de slechtste films van 2004 uit hoor.

Was een leuke film om naar te kijken. Overdreven en onzinnig! Go! Security Girls!!

avatar van stinissen

Vreselijke film....

Justice4All

Vertel eens, waarom je het een vreselijke film vind? Ik vond het best een leuke film. Niet dat je dubbel ligt, maar toch?

avatar van stinissen

Zeer flauwe humor zeer slecht acteerwerk.....zwak plot... en niet mijn genre andere mensen kunnen hem misschien wel leuk vinden maar ik persoonlijk vond het drie maal niks.

Justice4All

Oke. Bedankt bij deze Henk, nu is het duidelijker waarom je het 3x slecht vind.

avatar van janoz46

janoz46

DIT IS GEWOON EEN HELE LEUKE KOMEDIE MENSEN! VERMAKELIJK TOCH? Gewoon verstand op nul en 10 biertjes, je lacht je verrot!

avatar van vivian

vivian

gewoon een slechte film

avatar van Oosie

Oosie

SORRY , mensen maar ik heb wel genoten !!!!!3*

avatar van donkie

donkie

Echt een leuke film, leuke grapjes...je moet hem een keer gezien hebben...geen top-film maar wel de moeite waard

avatar van M.Genius

M.Genius

Als je net zo veel smoked als Snoop dogg in de film kun je nog best lachen ook nog

avatar van Mischa

Mischa

Nou, dat vond ik dus best tegenvallen. Ik vind dit genre normaal gesproken best hilarisch (met name wanneer je zoveel geblowd hebt als Snoop), maar van deze prent werd ik warm noch koud.

avatar van dvd-man

dvd-man

Lachen filmpie voor tussendoor..

avatar van Jan on fire

Jan on fire

Altijd lachen met snoop!! ik lachte me echt kapot toen tie hoogtevrees had als piloot.. haha