• 9.378.230 stemmen

The Girl Next Door (2004)

Komedie / Romantiek | 108 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Luke Greenfield

Met onder meer: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert en Timothy Olyphant

Plot The Girl Next Door

"Matt never saw her coming... but all his friends had!"

Matthew Kidman staat op het punt te slagen voor zijn eindexamen als hij zijn mooie nieuwe buurmeisje Danielle ontmoet. Matthew is ervan overtuigd dat hij het meisje van zijn dromen heeft gevonden, totdat zijn seksgeoriënteerde vriend Eli onthult dat Danielle eigenlijk een pornoster is. Matthew is zwaar geschrokken en weet niet hoe hij met de situatie om moet gaan.

avatar van Sollomon T.

Sollomon T.

heb begon leuk maar achteraf vond ik het een beetje dwarsliggen, vooral als die producer matthew onder handen wou nemen omdat hij zijn ster afnam, en domme grapjes begon te maken van: wil je me pijpen ?

hij had dat beter gemeend, dan had er iets meer drama in de film gezeten .....

maar ja het blijft een tienerfilm

2 *

avatar van LisetteR

LisetteR

Ik zag de dvd bij een vriendin van mij staan. Hij leek me wel aardig, maar niet heel bijzonder. Elisha Cuthbert als pornoster? Ze is heel mooi, maar dat zag ik echt niet. Ze ziet er te onschuldig uit. Uiteindelijk toch de film gekeken, en hij viel me echt enorm mee! Wat een leuke film!!

avatar van Norma

Norma

Njah....wat zal ik zeggen... het eerste kwartier was nog wel aardig, maar al gauw begon het me tegen te staan en ik heb de film met moeite uitgekeken. Ik snap best dat de jongens voor Elisha kijken, maar aangezien daar mijn interesse niet ligt blijft er verder weinig meer dan een matig en flauw filmpje over eigenlijk. **

avatar van juztin

juztin

echt heel erg leuke film waar toch ook nog wel een aardige verhaallijn in zat wat je niet vaak ziet bij zulk soort films

avatar van ChielB

ChielB

Best een aardige film voor het genre. Overduidelijk de bekende stereotypen met de degelijke hoofdpersoon, sullige vriendjes, de knappe high-school boys en girls en het mooie meisje dat voor de hoofdpersoon valt.

Toch kon de film me zeker vermaken. Een luchtig verhaal met een aardige dosis humor smeert de boel lekker aan elkaar. Verder prima soundtracks en een leuk einde, maken dit toch tot een verrassende 3,5** voor mij.

avatar van Marcellos

Marcellos

Nja,

Zat wel een verhaal in alleen ik denk dat de meeste 'Jongens' de film kijken voor Elisha Cuthbert

Damn She is HOT !

Vond wel een relaxt verhaal

Ik geef deze film * 4,0

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ik ga hier niet gooien met statements hoe lekker Cuthbert wel niet is, want dat soort puberale reacties horen eigenlijk niet bij de film en vertekenen het beeld voor mensen die de film nog zou kunnen gaan zien. Bovendien voegen actrices die alleen maar goodlooking zijn niets toe aan een film, uitzonderingen daargelaten.

De film lijkt een puberaal comedietje te zijn maar onder het puberale oppervlak zit een mooi dramatisch en ontroerend gegeven verborgen.

Onderbroekenlol, ook is de film niet al te preuts en het acteerwerk is ook goed te doen. Maar de film ontpopt zich van puberaal comedietje tot een intelligente ontroerende tragedie. Het personage van Cuthbert die een ondoordringbaar oppervlakkig individu lijkt te zijn blijkt een onzekere, ongelukkige die terecht is gekomen in een wereld waar ze niet thuishoort. Ze was werkelijk een buiten beentje net als Eli, Klitz en Matthew. En net dat gegeven laat de film het puberale niveau ontstijgen en maakt het voor mij een bovengemiddelde film. 4*

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Tjah eerste keer was het te doen, maar nu ik hem herzien heb gaan de sterren snel omlaag.

Wat een saai, stom tienerfilmpje, de hoofdrolspelers irriteerde me op een gegeven moment heel erg.

Ontzettende flauwe (niet grappige) humor waar ik totaal niks mee kon.

Ik zit dan ook niet echt te wachten op een tienerfilmpje met een paar sullige jongens die komen aanzetten met pornosterren.

Zeker een film voor de jongens onder ons, vanwege het hoge "naakte' vrouwen gehalte.

Maar nee ik kon er totaal niks meer mee, vooral het einde duurde mij ook veelste lang.

van 3,5* naar 1*

avatar van Norma

Norma

Rianneke_Dan schreef:

Een film als deze een tweede keer kijken vind ik al een prestatie op zich

avatar van rroossiiee

rroossiiee

Leuke film.

Alleen jammer van Emile Hirsch hem vind ik nou helemaal niets.

avatar van Irene_

Irene_

Best een leuke film.

Meer ook niet.

avatar van kleez

kleez

erg leuke film, 4,5*

mikeh

we zijn de film nu aan het kijken bij engels, we hebben het begin nu gezien en ik vindt het BEGIN goed.

ik ga op deze film maar niet stemme denk ik omdat hij zo ongeveer in 10 stukken wordt gehakt door onze leraar.

avatar van MrDN

MrDN

Alleen al vanwege Elisha Cuthbert ga de die film kijken

avatar van --Nancy

--Nancy

kei leuke film!

avatar van Sjorsie

Sjorsie

Ik vond de film erg leuk. Er zat een verhaal achter en natuurlijk, die Elisha Cuthbert. Zij is waarom ik de film keek. Ze is mooi, maar Emile Hursch deed het ook aardig.

Hierom geef ik de film 4,5 sterren

mikeh

wel aardige film om te zien.

Elisha Cuthbert deed het hem toch wel in de film.

3,5 ster

mikeh

heb er tog op gestemd, heb hem zelf nog een keer in zijn geheel bekeken.

avatar van Burak18

Burak18

Deze film was afgelopen maand op tv op BBC

vond het wel een leuke film ! hij is ook te mooi om waar te zijn, als je denkt dat alles misgaat komt het goed haha

is gewoon een goeie film als je op een vrijdagavond besluit thuis te blijven is deze film geschikt om te kijken.

avatar van hidje22

hidje22

TOP FILM!!! Simpel, maar mooi. Typische feel-goed movie, met een bloedmooie Elisha Cuthbert.

avatar van mikey

mikey

Onbegrijpelijke film is moralistich over porno en dan weer pro porno. Sommige mensen zijn te lief voor deze foute wereld anderen blijken hier uitermate geschikt voor. Of zo. Verder wordt dat wereldje bevolkt door achterbakse zakenmannetjes. Schrik niet als de film opeens realistich geweld toont of hardcore drama en dan weer zo banaal is als de pest. 1.5 Die enge hoofdrolspeler lijkt trouwens verdacht veel op leo dicaprio

avatar van movie*freak

movie*freak

Deze film vond ik wel komish en heb ook goed vemaakt, en niks mis mee om 2 uurtjes naar lekkere meisjes zitten kijken, en Elisha Cuthbert is trouwens ook echt een hot girl.

3 en half sterren

avatar van Fna

Fna

Gewoon super vette film, je moet bij deze film je verstand effe lekker op 0 zetten en er effe lekker met een paar vrienden voor gaan zitten. Heb bijna lleen maar gelachen, het is een aanrader voor mensen die van tiener komedies houden. Heb hem nou al 3x in 4 maanden tijd gezien en moet er nog steeds om lachen... achja misschien ook wel omdat het mijn humor is! Goed acteer werk, Elisha ziet er weer heerlijk uit, leuk verhaal, geen scene verveelt in deze film!

topfilm! een lekkere film om naar te kijken zonder dat je er continue met je volle gedachten hoeft bij te zitten. Kun je tenminste ook af en toe genieten van de zeer goed uitziende actrice Elisha Cuthbert!

avatar van azi

azi

waaw eche een toffe film ,echt iets te relaxen

zeker een 4,5!!!!

avatar van Arturo

Arturo

Hahaha mooi film, schitterende film is dit:D

Vooral omdat Elisha hierin een leuke rol speelt(favo actrice), en, wat is zij mooi zeg..

4,5

avatar van orginaliteit

orginaliteit

das wel een chick de op de poster

avatar van Nymphus

Nymphus

Een hele leuke film. of die nou echt góed is dat weet ik niet, maar ik heb me super vermaakt tijdens de keren dat ik deze film heb gezien, en dat is het belangrijkste voor mij als ik een film zie. en zoals de meeste al zeggen, en wat gewoon vrijwel NIET te ontkennen is, Elisha is echt bloedmooi, en dat maakt de film ook zeer aantrekkelijk. 5*

avatar van MrDN

MrDN

Dit was echt verassend een erg leuk film. Een goed verhaal leuke humor en natuurlijk Elish Cuthbert zij maakt de film 5 sterren waard

avatar van Uier

Uier