• 9.378.340 stemmen

The Girl Next Door (2004)

Komedie / Romantiek | 108 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Luke Greenfield

Met onder meer: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert en Timothy Olyphant

Plot The Girl Next Door

"Matt never saw her coming... but all his friends had!"

Matthew Kidman staat op het punt te slagen voor zijn eindexamen als hij zijn mooie nieuwe buurmeisje Danielle ontmoet. Matthew is ervan overtuigd dat hij het meisje van zijn dromen heeft gevonden, totdat zijn seksgeoriënteerde vriend Eli onthult dat Danielle eigenlijk een pornoster is. Matthew is zwaar geschrokken en weet niet hoe hij met de situatie om moet gaan.

avatar van Buakaw

Buakaw

Leuke film met een fukking lekker wijf :)P

Maar ok, weet iemand van wie dat fragmentje (muziek) is van als die Kelly, en die 3 lui in de auto zitten en die Highschooldudes langkomen rijden en zo waus kijken.....

avatar van stefan017

stefan017

hele leuke film.. maar komt vooral door dat al zo mooie meisje

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Gewoon een gruwelijk leuke film, met een overdreven lekkere actrice. Gewoon 5 *

avatar van Roowland

Roowland

3 sterren voor de godelijke Elisha..

avatar van bascross

bascross

Ik verwachte een film ala American pie, maar dat was niet zo.

Het was eerder een romantische film dan een komedie, alhoewel der ook wel grappige dingen in zaten.

De film is behoorlijk goed en dat komt vooral door die geweldige (lekkere) Elisha Cuthbert, wat speelde ze goed zeg. Timothy Olyphant speelde ook erg goed als porno producer. De rest was niet bijzonder, maar ook zeker niet slecht.

4* (vooral door Elisha)

avatar van killerbee

killerbee

Haha xtc doet rare dingen met je

avatar van bascross

bascross

bascross schreef:

Ik verwachte een film ala American pie, maar dat was niet zo.

4* (vooral door Elisha)

En dan vergeet ik ook nog dat het beste nummer ooit hierin voorkomt!

The verve - luckyman

avatar van taxi_driver

taxi_driver

2,5 voor de schitterend ogende Elisha Cuthbert!

avatar van Defnoch

Gewoon een gruwelijk leuke film, met een overdreven lekkere actrice. Gewoon 5 *

Helemaal met je eens 5*

avatar van Miepperd

Miepperd

Heerlijk genoten van deze film, verstand op 0 en genieten maar. UIteraard genoten van Elisha Cuthbert en een hele mooie vrouw! Het verhaal was natuurlijk achterhaalt, maar tog vond ik het heerlijk om naar te kijken.

5 sterren!

avatar van AgonyBe

AgonyBe

Hoe kan deze film zo hoog staan? Cliché film...en de film zo goed raten vanwege de actrice ? :s

1 ster

avatar van skipy05

skipy05

echt suuupper film. gewoon zalig om naar te zien. veel goede grappige stukken in 4*

avatar van xenne

xenne

vrij aardig, vooral in het eerste gedeelte, in het 2e deel wordt het allemaal wat ver gezocht. film kent ook iets te veel zwakke momentjes, maar aan mooie vrouwen geen gebrek.... 2¾

avatar van fluppebxl

fluppebxl

Mensenlief, Elisha Cuthbert, wat een prachtvrouw!

Verder véél beter dan de gemiddelde "romcom", vond ik, omdat men het aantal clichés beperkt hield en toch in de opbouw van het verhaal toch wat afweek van de normale gang van zaken bij dit soort films. Leuke rol van Olyphant, trouwens!

avatar van joe black

joe black

fuckn' lekker wijf! maar de rest... 2*

avatar van Lad

Lad

Een ontzettend geil wijf, die wil je gewoon steken:d

De film moet je met vrienden en paar bakken bier drinken en geloof me, je lacht je ziekkkkk!!!

avatar van Salto

Salto

bascross schreef:

En dan vergeet ik ook nog dat het beste nummer ooit hierin voorkomt!

The verve - luckyman

En de prachtige lovesong: This year's love van David Gray!

avatar van ExXxtreme

ExXxtreme

Echt nog eens een goede komedie (niet zo een flauwe zoals ze meestal zijn).

avatar van thoentje

thoentje

Echt nog is een goede komdie! dat werd tijd. 4*

avatar van Jeroen87

Jeroen87

Zeker niet de beste film, maar Elisha Cuthbert maakt veel goed in deze film. Gewoon lekkere film voor de zondag. En heeft een hoog "ik wil nog een keer kijken" gehalte.

avatar van Esther_ke

Esther_ke

Ik vind deze film eigenlijk niet zo goed. Oké, hij is romantisch en grappig, maar meer ook niet.

Eigenlijk heeft de film een voorspelbaar einde, dat is wel jammer.

De film heeft al veel hoge punten en positieve reacties gekregen, maar ik denk dat dit vooral door de mannen komt.

avatar van FillumGek

FillumGek

Nadat ik het eerste uur had gekeken stond deze film bij mij op een zware onvoldoende. Geen leuke grappen en niet veel chemie tussen Cuthbert en Hirsch. Daarna werd de film echter beter en was de klik tussen de twee al veel beter. Vooral het einde is vergezocht maar wel erg leuk. Twee scholieren die een pornofilm maken. Dat het uiteindelijk om een voorlichting ging vond ik dan wel weer een beetje jammer

Zoals al 234234x gezegd, Cuthbert is erg leuk om naar te kijken maar vooral Olyphant stal de show als pornoregisseur.

Weet iemand trouwens hoe het liedje heet als Matthew etc. naar Vegas gaan?

avatar van Infected_

Infected_

Dit vond ik nu echt eens een zalige film. Als al zoveel gezecht.. 'elisha..' *kwijl*

Ook dat einde was wel zalig.

Zeker een aanrader toch. ^^

Geweldige komedie, met natuurlijk een super lekkerding!!

avatar van Lad

Lad

Goede film en een mooie vrouw.

4 sterren.

avatar van skipy05

skipy05

zeker een aanrader. Goed gespeeld door Elisha Cuthbert en tof om naar haar te zien

stem verhoogt van 4* naar 4.5*

avatar van rocky I.S

rocky I.S

geweldige film, mooie vrouwlijke actrices.

goeie verhaallijn,en goeie humor in.

avatar van superred

superred

Ik denk dat je een man moet zijn om deze film goed te vinden. Deze film gaat echt nergens over, niet gelachen en de romantiek was ook ver te zoeken.

avatar van ted112

ted112

Prachig stukje met die stropdas:P