Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Luke Greenfield
Met onder meer: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert en Timothy Olyphant
Plot The Girl Next Door
"Matt never saw her coming... but all his friends had!"
Matthew Kidman staat op het punt te slagen voor zijn eindexamen als hij zijn mooie nieuwe buurmeisje Danielle ontmoet. Matthew is ervan overtuigd dat hij het meisje van zijn dromen heeft gevonden, totdat zijn seksgeoriënteerde vriend Eli onthult dat Danielle eigenlijk een pornoster is. Matthew is zwaar geschrokken en weet niet hoe hij met de situatie om moet gaan.
Matthew Kidman
Hunter
Derek
johanm3
Leuke film.
Vooral als je die met je 2 beste vrienden bekijkt.
Zaten leuke stukjes in. En het einde was best leuk bedacht.
s1moon
omg deze film is gewoon om te huilen,
zo slecht.
Het acteren is slecht. Een paar broekies met pornosterren? kom op mensen, dat jullie hier sterren aan dúrven te geven!
Spartaan1986
Een vlotte en zeer vermakelijke comedy.
Acteerwerk is in orde en een aantal zeer geslaagde grappen.
Jammer alleen van het iets wat slappe begin en het amateuristische camerawerk. 3,5*
Hacate
Leuke comedy en zelfs nog een romance neer zetten op een aparte manier, origineel en leuk. Een goede film met goede acteurs (@s1moon: Het broekie deel van je is juist goed, ze moeten overkomen als scholieren en nog een beetje nerdie ook, broekies kan dus niet als belediging gezien worden)
Bobby Digital
Yeah dit is idd een leuke film en dat terwijl ik niet echt van die high school movies hou.
Verhaal is oké en heb met sommige momenten zeker wel moeten lachen, deze is zeker wel goed voor 3,5 *
Nibbler
Elischa Cuthbert!
Wat een mooie meid, en ze kan ook nog eens goed acteren!
M'n lievelingsfilm ! Schitterend, sleepte me mee van de eerste tot de laatste minuut. Helemaal mijn genre, helemaal mijn humor!
Ik verwachte een humorfilm met goede grappen en veel onderbroekenlol. Tot mijn verbasing is dit gewoon echt een goede film! Ik vond de muziek goed, het filmwerk goed, de sfeer zat gewoon goed.
Het romantische aspect van de film greep me , terwijl ik dat normaal bij humorfilms nooit heb.
ik heb de film 5x gezien, blijft me boeien iedere keer als ik hem kijk. Terwijl ik ondertussen zowat iedere zin uit m'n hoofd ken.
Leuke film voor de jeugd ! Kan me voorstellen dat volwassenen dit echt lachwekkend vinden, maar het doet ze misschien wel nog es denken aan hun eigen jeugd.
D-ark
jep Elischa Cuthbert is geweldig.
En wat een leuke film ik dacht dat ik amcrain pie kloon 26 kreeg maar het is een erg origneele film geworden die zeker het kijken waard is.
Aanrader
3,5
Dead01
- 1977 stemmen
Film nog eens herbeken en ga mijn stem verhoogden naar 3.5 sterren. Leuk verhaal nog en acteer prestaties vallen goed mee.
Ribera
Dat meen ik serieus, als je er op gaat letten zie je dat ook.
zoiets:
, dan zonder dat openvallende mondje.
turksoldier_61
best een goed film,emil hirsch deed het goed
donnie darko
Bwa, het is allemaal natuurlijk nogal flauw,maar ik vond het toch nog best genietbaar. Toch een paar keer goed gelachen, wel te veel melige stukken.
2.5* lijkt me een goede score, waaronder zeker een halfje voor die geweldige Cuthbert.
matthijs_013
Een hele goede komedie. Niet zomaar een domme romantische komedie dus
seth gecko
voor het thema waar het om gaat is dit eigenlijk een erg braaf lief filmpje geworden.
ik verwachtte een plat american pie achtigfilmpje,maar ondanks het feit dat deze girl next door overduidelijk af en toe wat stoute humor bevat is het toch hoofdzakelijk best een lieve romantische film geworden.
af en toe probeert de film teveel hooi op zijn vork te nemen door teveel plotjes te gebruiken,maar gelukkig valt het geheel mooi op zijn pootjes.
Hirsch speelt zijn rol ok,alleen vond ik hem mss net iets te jong overkomen..ipv een 18jarige leek hij net een kereltje van 14 soms (natuurlijk Tom Cruise,Risky Business)
Timothy Olyphant als bizarre pornoproducer is vaak hilarisch en de film bevat wel degelijk genoeg grinnikmomenten,toch is het vooral de romantische kant die mij het meest wist te charmeren en das de grootste verdienste van Elisha Cuthbert.
haar vertolking van danielle is spot on en ze zet haar neer,niet alleen als een bloedmooie seksbom,maar vooral ook als een kwetsbaar meisje met gekke trekjes...het soort waar iedereen op valt.
daardoor is het erg makkelijk om mee te leven met het Mathewpersonage en daardoor werkt de film zoals het hoort.
3.5***
Bulle
Gewoon een luchtige film, leuk om met een stel vrienden/vriendinnen te bekijken.
Ook leuk was het onverwachte einde.
*3,0
Elischa Cuthbert!
Wat een mooie meid, en ze kan ook nog eens goed acteren!
echt helemaal mee eens, heb stem verhoogt van 4 naar 4.5* echt een lekkere film, letterlijk(elisha) en figuurlijk(ook elisha
die is me zeker 10* waard maar 5* is het hoogste
pampie
Ik vind het enorm irritant dat de hoofdrolspeler een tik heeft, hij doet namelijk om de seconde zijn ogen wagenwijd open... :'
de_gashmunt
Wel een grappige film om naar te kijken, geen saaie stukjes in ieder geval. De leukste scene is absoluut de XTC scene geweldig gewoon! *2.5
chocodillen
Super leuk! Een van de betere teen-movies! Zeer zeker een aanrader
Joe-K
Grappige film en Elisha is gewoon bloedmooi
De film heeft een leuk sfeertje, aanrader! 4.0*
Ph!reNuker
Ik ben het eens dat deze film net iets meer heeft dan de gemiddelde High School Comedy. Het geven van sterren alleen om het casten van Elisha Cuthbert slaat dan alleen weer nergens op!
***
:DOEMAARGEK*

maar ja, verder wel leuke film! 2.5
Ria1984
Ik vond het echt een super leuke film! Echt een aanrader vind ik! De sfeer is leuk, het verhaal is leuk, en een hele mooie vrouw!
han de barman
Echt hele leuke film!
Begint net alsof je naar een jeugdfilm kijkt, maar er komen steeds leuke verrassende wendingen in het verhaal en er zit een leuke vleug humor doorheen.
En..., lekker ding hoor
***
zeur niet joh, het is gewoon een lekkere film, goeie soundtrack, redelijk verhaal vandaar die score

Deze vijf ijzersterke films verschijnen volgende maand op Netflix

Desu Nôto: The Last Name

Gross Anatomy
Drama / Komedie, 1989

American Reunion
Komedie, 2012
porn actorpornographic video middelbare schoolschool partyblondesexual attractionporn industryseks komediegirl next doorsex videosexycomediahotsexy comedy