• 9.377.389 stemmen

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

Komedie / Mystery | 88 minuten

Genre: Komedie / Mystery

Alternatieve titel: Scooby-Doo 2: De Losgeslagen Monsters

Geregisseerd door: Raja Gosnell

Met onder meer: Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar en Matthew Lillard

Releasedatum: 8 april 2004

Plot Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed

"Doo the fright thing."

Scooby en de andere leden van het Mystery Inc. detective-bureau, onderzoeken de plannen van een mysterieuze, gemaskerde slechterik. Deze wil de macht over Coolsville krijgen door chaos te veroorzaken met een monster-machine. Hierdoor komen onze helden oog in oog te staan met Captain Cutler, The Creeper en The 10,000 Volt Ghost.

avatar van SirTinus

SirTinus

Ik kan me niet voorstellen dat ik deze film ga kijken. Er zijn zoveel van deze films die floppen.. en ik vond deel 1 niet zo leuk. De serie vond ik wel altijd zeer vermakelijk vanwege die "flauwe grappen" maarja dat is mijn mening.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Yekezzez schreef:

Als fan moet je weten dat de serie ook ontzettend slecht was. Het niveau van de serie (vol cliché's, flauwe grappen, slap verhaal) is net zo 'hoog' als de film. Laat ik het zo zeggen: ik had de film niet beter of anders verwacht. Ik denk dat je herinnering de serie te mooi heeft schildert.

Of misschien toch niet... ik heb een hoop oude afleveringen op video staan en die kijk ik nog wel regelmatig dus ik weet wel hoe de serie gaat In de serie mag dan wel zeer flauwe humor zitten maar ik vind het leuke flauwe humor (zeker in een melige bui) bij de film had ik dat dus absoluut niet !

avatar van Idol

Idol

vond hem wel meevallen

had gedacht dat het niks zou zijn

maar veel beter dan 1

avatar van Moviemeters

Moviemeters

Best goed vervolg, want meestal trekt een vervolg op niet te veel meer, hier is dit immers niet het geval. 4*

avatar van mr.bleu

mr.bleu

Kwalitatief Uiterst Teleurstellend

avatar van V

V

Aardig vervolg, al had ik de flauwiteiten na een uurtje wel gezien. 2,5*

avatar van remorz

remorz

Ik had een kater en was chagrijnig en wat ik dan het liefste doe is een lekker leeg en mind-numbing filmpje kijken; deze was daar perfect voor. 2* vanwege een leuke Shaggy-vertolking.

avatar van Miss

Miss

Ik vond m wel leuk, vooral Lillard was wel geinig LOL

avatar van Purmerend

Purmerend

Inderdaad de sullige Shaggy werd goed gespeeld. Ik heb de film in het Nederlands gezien, en dat is echt 3 keer niks. 1,5*

avatar van IcU

IcU

Ik vind dit eigenlijk een hele goeie film. Veel humor en SFX. En de cast doet goed de tekenfilm figuren na. Ik dnap niet datie zo'n laag cijfer heeft...

3½*

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

deze is met sommige stukken leuker als de 1e, de haren van Daphne & Fred zitten nu ook anders. veel leuker zelfs, al is die fred super lelijk! (moest er even uit!) maar hij is soms stommer dan deel 1, maar meestal leuker!

avatar van Rene1971

Rene1971

Vind het persoonlijk een stuk minder dan het eerste, maar ja de nieuwigheid is er dan ook vanaf. Maar bij de kinders doet hij het goed, en daar gaat het om, toch?

avatar van luked45

luked45

Purmerend schreef:

Nee, maar geldt dat niet voor alle naar het Nederlands nagesynchroniseerde films? Ik vind dat zogauw je kunt lezen en/of Engels verstaan moet je die nagesynchroniseerde films maar achter je laten.

avatar van willum

willum

Leuke film, alles is erg goed van de originele series nagemaakt, de typetjes, de stemmen, zelfs scooby. Het is gewoon net alsof je een oude scooby doo episode zit te kijken, kompleet met alle cliche's en standaard einde, "if it was'nt for those pesky kids..." maar dan leuker... 3 sterren.

avatar van otherfool

otherfool

Een streepje beter dan de 1e film, maar ondanks de goede effecten, het leuke spel van Lillard en een paar goede grappen (met name het 'samenspel' tussen Shaggy en Scooby) zorgen alle zwakke punten (het verhaaltje, het niet aan te gluren liefdes/jezelf zijn plotje en enkele andere acteerprestaties) ervoor dat ik onmogelijk boven de 2* kan gaan.

avatar van film_kaza

film_kaza

ik heb hem niet kunnen zin. nu ben ouder en hoef hem ook niet echt te zien.

avatar van IcU

IcU

Wat maakt de leeftijd nu uit? Zo kinderachtig is hij nu ook weer niet. En als een film leuk is, kun je hem toch gewoon bekijken. Ookal is hij voor alle leeftijden.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Een van mijn grootste guilty pleasures van de afgelopen jaren. Kan zich wat dat betreft meten met de eerste twee Spy Kids films. Stukken beter dan deel 1. 3,5*

avatar van Joe-K

Joe-K

Vond hem eigenlijk ook wel grappig en heb me zeer zeker niet verveeld, gewoon lekker kijken. Zeker net zo leuke film als Scooby Doo 1, goed vervolg dus! 3*

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

mijn favoriete scooby-doo film.

en er zijn geruchten voor een deel 3 .

ik ben benieuwd .

avatar van Wassup !

Wassup !

Beter dan deel 1 dat me erg verbaasde . 2.5/5.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Is dit de deel van dat iemand de zielen van de mensen bewaard in een soort van pot ofzo? of was dat de eerste deel?

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

heb me kostelijk vermaakt met deze film, net zoals bij 1.

Wanneer komt er dan een deel 3?

avatar van wwelover

wwelover

Hij is aardig, maar deel 1 is leuker

avatar van theresia

theresia

deze vind k dus beter als deel 1.. ...

avatar van Minority_Check

Minority_Check

leuke grappige film

maar de eerste was veel leuker

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Heb de eerste 10 minuutjes gemist...film was voor de rest wel aardig. Het verhaal stelt geen zak voor maar de cast deed het erg leuk! 2,5*

avatar van *kelly*

*kelly*

Vond dit een matige film.Het was meer een kinderfilm vind ik met té veel onechte dingen en flauwe dingen.Toch vond ik het aangenaam om te kijken naar de goede acteerprestaties, visuele effecten en mooi verhaal.

--->3*

avatar van Musicer

Musicer

Deel 1 was toch beter.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

grappige film , verder niks speciaals.

belgisch accent is soms ook lomp.

3*** kan die wel krijgen