Genre: Komedie / Mystery
Releasedatum: 8 april 2004
Bekijk via Netflix
Plot Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
"Doo the fright thing."
Scooby en de andere leden van het Mystery Inc. detective-bureau, onderzoeken de plannen van een mysterieuze, gemaskerde slechterik. Deze wil de macht over Coolsville krijgen door chaos te veroorzaken met een monster-machine. Hierdoor komen onze helden oog in oog te staan met Captain Cutler, The Creeper en The 10,000 Volt Ghost.
Fred
Daphne
Shaggy
Velma
Scooby-Doo stemrol / Tasmanian Devil (stemrol)
Patrick
Old Man Wickles
Jacobo
Heather
Pat O'Brien
SirTinus
Ik kan me niet voorstellen dat ik deze film ga kijken. Er zijn zoveel van deze films die floppen.. en ik vond deel 1 niet zo leuk. De serie vond ik wel altijd zeer vermakelijk vanwege die "flauwe grappen" maarja dat is mijn mening.
moviefreak#1
Of misschien toch niet... ik heb een hoop oude afleveringen op video staan en die kijk ik nog wel regelmatig dus ik weet wel hoe de serie gaat
In de serie mag dan wel zeer flauwe humor zitten maar ik vind het leuke flauwe humor (zeker in een melige bui) bij de film had ik dat dus absoluut niet !
Idol
vond hem wel meevallen
had gedacht dat het niks zou zijn
maar veel beter dan 1
Moviemeters
Best goed vervolg, want meestal trekt een vervolg op niet te veel meer, hier is dit immers niet het geval. 4*
V
Aardig vervolg, al had ik de flauwiteiten na een uurtje wel gezien. 2,5*
remorz
Ik had een kater en was chagrijnig en wat ik dan het liefste doe is een lekker leeg en mind-numbing filmpje kijken; deze was daar perfect voor. 2* vanwege een leuke Shaggy-vertolking.
Purmerend
Inderdaad de sullige Shaggy werd goed gespeeld. Ik heb de film in het Nederlands gezien, en dat is echt 3 keer niks. 1,5*
IcU
Ik vind dit eigenlijk een hele goeie film. Veel humor en SFX. En de cast doet goed de tekenfilm figuren na. Ik dnap niet datie zo'n laag cijfer heeft...
3½*
Regan_Robbie24
deze is met sommige stukken leuker als de 1e, de haren van Daphne & Fred zitten nu ook anders. veel leuker zelfs, al is die fred super lelijk! (moest er even uit!) maar hij is soms stommer dan deel 1, maar meestal leuker!
Rene1971
Vind het persoonlijk een stuk minder dan het eerste, maar ja de nieuwigheid is er dan ook vanaf. Maar bij de kinders doet hij het goed, en daar gaat het om, toch?
luked45
Nee, maar geldt dat niet voor alle naar het Nederlands nagesynchroniseerde films? Ik vind dat zogauw je kunt lezen en/of Engels verstaan moet je die nagesynchroniseerde films maar achter je laten.
willum
Leuke film, alles is erg goed van de originele series nagemaakt, de typetjes, de stemmen, zelfs scooby. Het is gewoon net alsof je een oude scooby doo episode zit te kijken, kompleet met alle cliche's en standaard einde, "if it was'nt for those pesky kids..." maar dan leuker... 3 sterren.
otherfool
Een streepje beter dan de 1e film, maar ondanks de goede effecten, het leuke spel van Lillard en een paar goede grappen (met name het 'samenspel' tussen Shaggy en Scooby) zorgen alle zwakke punten (het verhaaltje, het niet aan te gluren liefdes/jezelf zijn plotje en enkele andere acteerprestaties) ervoor dat ik onmogelijk boven de 2* kan gaan.
film_kaza
ik heb hem niet kunnen zin. nu ben ouder en hoef hem ook niet echt te zien.
IcU
Wat maakt de leeftijd nu uit? Zo kinderachtig is hij nu ook weer niet. En als een film leuk is, kun je hem toch gewoon bekijken. Ookal is hij voor alle leeftijden.
Poisonthewell
Een van mijn grootste guilty pleasures van de afgelopen jaren. Kan zich wat dat betreft meten met de eerste twee Spy Kids films. Stukken beter dan deel 1. 3,5*
Joe-K
Vond hem eigenlijk ook wel grappig en heb me zeer zeker niet verveeld, gewoon lekker kijken. Zeker net zo leuke film als Scooby Doo 1, goed vervolg dus! 3*
jack-sparrow
mijn favoriete scooby-doo film.
en er zijn geruchten voor een deel 3 .
ik ben benieuwd .
kArIzMa_TuRk
Is dit de deel van dat iemand de zielen van de mensen bewaard in een soort van pot ofzo? of was dat de eerste deel?
JTV-kijker
- 2017 stemmen
heb me kostelijk vermaakt met deze film, net zoals bij 1.
Wanneer komt er dan een deel 3?
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Heb de eerste 10 minuutjes gemist...film was voor de rest wel aardig. Het verhaal stelt geen zak voor maar de cast deed het erg leuk! 2,5*
*kelly*
Vond dit een matige film.Het was meer een kinderfilm vind ik met té veel onechte dingen en flauwe dingen.Toch vond ik het aangenaam om te kijken naar de goede acteerprestaties, visuele effecten en mooi verhaal.
--->3*
jumpstylemovie
grappige film , verder niks speciaals.
belgisch accent is soms ook lomp.
3*** kan die wel krijgen

Scooby-Doo
2002

Freddie Prinze Jr. wilde geen salaris inleveren voor 'Scooby Doo 2' zodat zijn co-sterren loonsverhoging konden krijgen

Foster
Komedie / Drama, 2011