Genre: Komedie / Mystery
Releasedatum: 8 april 2004
Bekijk via Netflix
Plot Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
"Doo the fright thing."
Scooby en de andere leden van het Mystery Inc. detective-bureau, onderzoeken de plannen van een mysterieuze, gemaskerde slechterik. Deze wil de macht over Coolsville krijgen door chaos te veroorzaken met een monster-machine. Hierdoor komen onze helden oog in oog te staan met Captain Cutler, The Creeper en The 10,000 Volt Ghost.
Fred
Daphne
Shaggy
Velma
Scooby-Doo stemrol / Tasmanian Devil (stemrol)
Patrick
Old Man Wickles
Jacobo
Heather
Pat O'Brien
GerwinF
zal God dan toch bestaan?
Ik mis een sarcastische smiley....
narva77 (crew films)
Er is hoop in bange tijden! Vergeet de algehele economische malaise! Weg met de recessie!
SARAH MICHELLE GELLAR RULES!

JoeHallenbeck
Had Freddie Prinze Jr niet onlangs in een interview beloofd om te gaan stoppen met acteren? (hoewel acteren misschien niet het goede woord is).
bioscoopzaal
leuk een vervolg!
Ik denk niet dat we moeten afgaan op tips van een user die zelfs zijn eigen nickname niet goed kan spellen
Godfather
Ik vond deel een al erg leuk
ik hoop dat deel twee ook weer zo wordt
enne gelukkig weer met Buffy!!!
jasper filmfreak
Op www.empiremovies.com[/url] is de eerste teaster te zien, grappig.
theamazing
volgens mij kunnen de filmfreaks niet goed spellen
the filmfreak--> the filmfraek
jasper filmfreak-->teaster :s (teaser)
Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, misschien komt er nog wel iets van
Sparkle
Het is een vervolg en dat merk je. De film op zich is maar een doorslagje van de eerste wat betreft verhaal. Af en toe voelt het alsof ze scenes gewisseld hebben, en vele stukjes geknipt zijn. Humor zit er nog goed in, en Scooby Doo blijft leuk, maar dat op zich kan de algemene film niet echt redden. Maar eigenlijk hadden we ons daaraan kunnen verwachten. Enkel voor de fans!
eerdekes
LoL
moviefreak#1
Hoe zit dat eigenlijk is het zo dat Lillard alleen op komt draven als FP Junior meedoet of zo ?
Lillard was in deel 1 het enigste wat nog om aan te zien was maar kom op meneer Prinze als Fred ?
jassonn
De Losgeslagen Monsters,hadden ze geen betere (vertaling) kunnen vinden.
V
Kom je aan Freddy, dan kom je aan V moviefreak! Geen beledigingen aan het adres van multitalent Prinze Jr, ok?!!
Nouseforaname
oh nee he, een deel 2 van scooby doo!!! deel 1 was een grote ramp!, hoe konden ze het verzinnen!!! deel 2 hoef ik dus absoluut niet te zien! wat een troep...
Justice4All
wat een klote film
olano
Fantastisch dat ze van deze topfilm een 2 de deel maken. Van sommige films waarvan ze een vervolg maken denk je bij jezelf "nee laat maar zitten" en dit om dat het eerste deel natuurlijk al niet scoorde. Maar van deze denk ik dat hij wel gaat scooren, zowel bij jong als oud omdat deze (tekenfilmserie) al zolang bestaat dat de meesten het wel kennen uit hun jeugd en dan nu zoveel jaar later in filmvorm met echte mensen wordt uitgegeven en nog steeds populair is bij de jeugd van vandaag. Ik zal hem zeker en vast gaan bekijken in de bios.
moviefreak#1
Nou Olano ik kan je melden dat ik het eerste deel juist omdat ik fan ben van de tekenfilmserie ontzettend slecht vond.
olano
Inderdaad omdat je de tekenfilmversie gewoon bent en je gedachten op dat moment daar op baseerd had ik bij het begin van de film ook maar na een tijdje verdween die gedachte.
Yekezzez
HenkNeptunus
Leuke film,beter dan de eerste film!.
Woendag jl gezien in de bios.
Mooi gefilmd,vooral de kledinglijn top!(mooie rode leren pak).
voor een leuk middagje uit. 3 sterren

Scooby-Doo
2002

Freddie Prinze Jr. wilde geen salaris inleveren voor 'Scooby Doo 2' zodat zijn co-sterren loonsverhoging konden krijgen

Foster
Komedie / Drama, 2011