Genre: Actie / Avontuur
Speelduur: 123 minuten / 136 minuten (extended cut)
Alternatieve titel: Task Force X
Releasedatum: 4 augustus 2016
Bekijk via Netflix
Plot Suicide Squad
"Worst. Heroes. Ever."
De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller, doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere gevangenisstraf.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Suicide Squad (MusicMeter)
- Kijk op Netflix
Waylon Jones / Killer Croc
June Moone / Enchantress
Keith Griggs
Nicholas
Lekkere trailer met een paar geweldige shots (Harley in de lift, Boomerang met het blikje drinken).
Een van de spaarzame minpuntjes vind ik dat Robbie qua uiterlijk echt Harley Quinn is, maar dan weer niet de stem mee heeft gekregen.
Maar hoe dan ook: ik kijk hier naar uit, in tegenstelling tot Batman v. Superman.
DVD-T
Ben ook erg gecharmeerd van de nieuwe trailer. Hopen dat de film ook zo leuk gaat zijn.
Materny
Gaat een fijn jaartje worden met de (anti)helden. Apocalypse en Batman Vs. Superman lijken me tof, maar vooral van deze heb ik hoge verwachtingen. Lekkere trailer ook!
De GeuS
Een hele andere insteek dan de eerste trailer, maar nog steeds erg mooi gemaakt (ik geniet tegenwoordig meer van trailers dan van de films zelf, valt altijd tegen). Ik hoop alleen niet dat het een grote Will Smith show gaat worden, ook al heb ik als acteur niks tegen hem.
benny the cop
lijkt me leuk! Hopelijk komt hij ook ergens in 2d uit, want kan niet tegen 3d. Wil hem wel graag zien.
BananenMan1982
Het enige wat ik hoop is: Please don't suck!
BvS vond ik een grote tegenvaller en wat ik van Apocalypse heb gezien geeft me ook weinig moed.
Jammer dat dit weer PG13 is. Had net als Deadpool een R-rating moeten hebben, had veel beter bij de inhoud van de film gepast. Verwacht een erg vermakelijke, maar iets te softe film.
John Milton
Kondoro
Hebben jullie voor mij een linkje met fijne uitleg over PG13 etc? John Milton Ajax&Litmanen1
John Milton

Neem die 20 minuten even wanneer je tijd hebt.
Basto
- 11958 berichten
Na de zeer teleurstellende teleurstellende Amazing Siderman 2, Avanger 2, Ant Man, Deadpool en Superman vs Batman kan ik me niet voorstellen dat het ooit nog wat wordt met die digitale superheldenfilms.
Dat de trailer zo ruim voor de film uitkomt belooft ook niet veel goeds even als de kleuterkeuring.
rayman
Na de tegenvallende Batman v Superman is dit een film waar ik toch wel erg naar uitkijk.
Vooral omdat in deze film zowel The Joker als Harley Quinn meespelen.
DVD-T
Er doen geruchten de ronde dat Batman meer in deze film aanwezig is dan we verwacht hadden.
bron: Rumor: Suicide Squad To Have More Batman Than Expected | Comicbook.com
Nu is Batman een van de weinige positieve punten aan Batman v Superman. Maar ik weet niet of ik er op zit te wachten hem hier veel meer aanwezig te zien dan in een cameo rol.
DVD-T
Heerlijke trailer weer. Met inderdaad iets meer Batman. De film waar ik dit jaar het meest naar uitkijk.
centurion81
- 2068 berichten
- 1993 stemmen
Suicide Squad zit midden in de re-shoots momenteel, het moet lichter en grappiger omdat Batman v Superman te duister zou zijn.....Warner gaat meer richting MCU om die succesformule te kopiëren =)
BananenMan1982
Enige minpuntje is het uiterlijk van the Joker. Maar Leto is een begenadigd acteur dus zou het toch positief kunnen uitpakken.
comely
Neeheeeeeeeeeeeee.
maurice32
David Ayer toch wel een zeer goede regisseur en goede films gemaakt , ben wel benieuwd alhoewel de super helden films me langzaam de oren uitkomen .
Left4Dead
Margot Robbie ziet er strak uit in de trailer. Will Smith en Jared Leto kunnen me gestolen worden.
Waar heeft levioswag de film al gezien en zo 5** toe te kennen????
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11917 berichten
donnie darko
Robbie zet (en ook de aankleding is subliem) een magistrale Harley Quinn neer (één van mijn favoriete DC villains)
Robbie is geen goede HQ.
Deze film kan twee kanten uit precies
Zwolle84
Nou, ik heb in ieder geval m'n nerdshirt alvast binnen.
Die nieuwe trailer is erg gaaf trouwens. Stuk beter dan dat vreselijke Queen-gedrocht.
DVD-T
Nou, ik heb in ieder geval m'n nerdshirt alvast binnen.
Haha, dat shirt heb ik ook

The Suicide Squad
2021

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn
2020

David Ayer blikt terug op hevige kritiek op zijn 'Suicide Squad'-film: "Die sh*t heeft me gebroken"

James Gunn heeft plannen voor een nieuwe film met Margot Robbie

James Gunn: 'Margot Robbie is de beste acteur waarmee ik ooit heb gewerkt'

Deze tien grote films verdwijnen nog deze maand van Netflix

Titanic
Romantiek / Drama, 1997