• 9.376.689 stemmen

Geregisseerd door: Les Mayfield

Met onder meer: Martin Lawrence, Luke Wilson en Peter Greene

Releasedatum: 11 november 1999

Plot Blue Streak

"He's a cop that's not. Believe that!"

Miles Logan is een juwelendief die net zijn grote slag geslagen heeft met het stelen van een gigantische diamant. Hij wordt echter gepakt, en verstopt zijn buit in een gebouw. Wanneer hij na twee jaar vrij komt, en zijn buit op wil gaan halen, komt hij erachter dat het gebouw veranderd is in een politiegebouw. Hij vermomt zich als agent om in de buurt van de diamant te komen.

avatar van Shinobi

Shinobi

^^Dat staat ook in mijn bericht, misschien dat het verkeerd geïnterpreteerd is door jou.

avatar van stuffie

stuffie

Nee, dat staat niet in jouw bericht, maar goed.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

SuperVette film , met veel hilarische momenten.

Dat gezicht alleen al wanneer hij ontdekt dat er een politiebureau op zijn buit staat!

3.5***

avatar van VierkanteOogjes

VierkanteOogjes

geweldige komedie, feel good en verstand op nul: lachen!

P41? P41 it is!!!!

Persoonlijk 1 van mijn lievelingsfilms,

Martin Lawrence is gwn hilarisch

avatar van The Oceanic Six

Vind Lawrence in dit soort rollen altijd erg grappig. Zolang ie lekker maf kan doen heb je een leuke aan hem.

Ik vond hier het verhaal ook erg grappig. De uitwerking was ook zeker niet slecht met veel rare en grappige momenten.

Het zal nooit Oscarwinnend zijn, maar het is wel lekker vermaak voor anderhalf uur.

film_kaza schreef:

grappig verhaal. ook een leuke film. vooral omdat martin lawrence erin speelt.

Je bedoelt zeker 3 en een halve ster

_48_MX_ schreef:

Hilarische film en alweer het geweldige acteerwerk van Martin Lawrence. Deze film is echt goed, zeg ik je.

Mits je van Komedie en Actie gecombineerd houd naturlijk.

5.0

als je zegt 5 moet je hem wel een 5 geven hé

desteven007

Ik heb hem op vhs gekocht, voor maar €1 in blokker, misschien maar een standardfilm, maar ik vind hem echt heel goed, de cast de grappen van martin lawrence en dan die tulley echt goed!

desteven007

Deze film heb ik nu al voor de derde keer bekeken, en nu zie ik de film op een andere manier, na een paar keer kijken ken je de grappen ondertussen al, en moet je er niet meer mee lachen, wel vind ik het één van de beste films waarin Martin Lawrence inspeelt. Het is gewoon een ontspannende film.

avatar van Lad

Lad

The Oceanic Six schreef:

Niks bij aan te vullen...

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

desteven007 schreef:

Agree with this, 4* . Het kijken naar de acteur 'lawrence' is geen straf.

avatar van naamelijk

naamelijk

Echt een geweldige film. Prima komedie, gewoon lachen. Vooral Martin Lawrence is hilarish !

En ook voor de 5e keer is hij nog grappig.

Verder een leuk bedacht verhaal en goed uitgewerkt

avatar van DragQueen

DragQueen

Prima komedie, die goede actie momenten bevat. het verhaal is leuk bedacht, en de hoofdrol van lawrence is hilarisch. wat mij betreft gewoon een film die lekker wegkijkt, en een goede mengeling bevat van humor, actie en spanning. 3 sterren waard.

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Een van de beste Lawrence films naar mijn mening. Een erg leuke actie/komedie film.

avatar van Arie18

Arie18

medansavamhel schreef:

Helemaal mee eens!

Die ene scène als die verkleed is als pizzabezorger is echt briljant met dat dansje erbij!

avatar van Amercianpie

Amercianpie

Ik heb me echt kapot gezocht hoe deze film ''ookalweer'' heet

Vind dit dus echt een topper!

Acteerwerk matig, maar ach je moet maar van dit soort films houden!

Het verhaal is echter wel grappig uitgewerkt.

Er zaten een aantal grappige sènces in zo als hierboven al werd vermeldt.

Lawrence is zelf ook wel erg hilarisch.

Heb ook wel andere films van Lawrence bekeken, maar hier is ie toch echt op z'n best!

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Leuke film met een redelijke rol van Lawrence...sommige scenes zijn bijzonder leuk. (pizzarol).

Deze film heeft me zeker aan het lachen gemaakt. En met Lawrence in de hoofdrol gebeurt dat niet vaak!

3*.

avatar van mrkos

mrkos

Haha vond hem ook prachtig.. gister voor het eerst gezien en vond hem lachwekkend!;)

avatar van GuyOverboard

GuyOverboard

Ik kijk hem nu voor de derde keer en ik vind 'm nog steeds geweldig.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Het blijft elke keer weer bijzonder als een productie met Martin Lawrence in de hoofdrol mij niet het bloed onder de nagels vandaan weet te halen. Blue Streak is weer zo eentje. Vermakelijke komedie met vooral een flinke reeks geestige bijrollen. Lawrence doet weer zijn best om van de film "de Martin Lawrence show" te maken, maar is vooral té over the top en geforceerd komisch om leuk te zijn. Gelukkig kent het script een aantal erg komische momenten en komen onder andere Greene, Forsythe en doetje Wilson genoeg aan bod. Paar geinige personages, film zit lekker vlot in elkaar en eindelijk weer eens geen oervervelend liefdesverhaal in een zijlijn.

3 sterren.

avatar van Joakiem

Joakiem

Leuke, luchtige comedy.

Goede humor, op sommige momenten erger ik me wel aan Lawrence, aangezien hij nogal kan overdrijven (bv als pizzakoerier), maar over de gehele film gezien zeer humoristich

toch een van de betere komedies die ik heb gezien, zou hem over een week zo weer kijken als hij op is

avatar van rensiemetal

rensiemetal

Geniale acteur met leuke scènes in de film, het leukste was die scène waarbij hij een pizzakoereur voordeed.

Verhaal is slecht, maar toch leuk om een keer te kijken.

avatar van zidane01

zidane01

Haha op het moment dat hij aan belt bij zijn (ex)vriendin, en dan haar nicht ofzo open doet. Haha die kop die hij dan trekt geweldig gewoon! Damnnnnnnn

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Niet slecht ondanks Martin Lawrence dat ik enigszinds een beetje een irritante acteur vind. Dat ik met hem kon lachen is nog iets anders maar het simpele en luchtige verhaal kon me wel bekoren.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Veel beter dan ik had verwacht de komische onverwachte situaties waarin hij steeds verzijld raakt zijn gewoon erg grappig.

Twee woorden: Lawrence Rulezzzzzz

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Erg vermakelijke film, alhoewel ik erin geloof dat Martin Lawrence en Dave Chappelle samen elke film wel kunnen laten knallen. Leuk verhaal met z'n grappige momenten.

avatar van jordy2609

jordy2609

hele goede film. Ook echt hilarisch. Martin Lawrence laat hierin zien dat hij echt een hele goede acteur is. Deze moet je echt gezien hebben.

avatar van Tommiiee

Tommiiee

Koning film.

Lawrence is, in tegenstelling tot veel van de berichten hier, uitermate goed en zéér grappig.

avatar van Kjell_

Kjell_

Echt een superfilmpje, goed kunnen lachen en ook wel een leuk plot. Het scenario is zoiezo al heel goed bedacht. Zeker leuk om eens te zien!