• 9.375.073 stemmen

Geregisseerd door: Les Mayfield

Met onder meer: Martin Lawrence, Luke Wilson en Peter Greene

Releasedatum: 11 november 1999

Plot Blue Streak

"He's a cop that's not. Believe that!"

Miles Logan is een juwelendief die net zijn grote slag geslagen heeft met het stelen van een gigantische diamant. Hij wordt echter gepakt, en verstopt zijn buit in een gebouw. Wanneer hij na twee jaar vrij komt, en zijn buit op wil gaan halen, komt hij erachter dat het gebouw veranderd is in een politiegebouw. Hij vermomt zich als agent om in de buurt van de diamant te komen.

avatar van Jordy

Jordy

Redelijke actie/komedie. Lawrence speelt redelijk leuk, en er zitten een paar vermakelijke momenten in. Het is wel een beetje standaard allemaal. 2 en een halve ster.

avatar van dttom

dttom

Ik best wat gelachen. Vond het een leuke film.

avatar van jackie

jackie

Grappige film.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Super leuke film gewoon, 4 sterren zeker waard!

avatar van tom

tom

Ik vond et wel een aardig leuk bedacht verhaaltje, goede humor en actie. Lawrence was grappig, zeker 3 sterren waard(ook niet meer, en zeker niet minder) Gelukkig beter dan de vorige van Mayfield, flubber zuigt egt zwaar

avatar van StarWarsFreak

StarWarsFreak

leuke film!

ik vind Martin Lawrence gewoon heel cool!

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Weetnie, heb gewoon een beetje de schurft aan die Lawrence. Hij is naar mijn mening echt superflauw (net als Sandler) en kan niet acteren (net als Sandler ).

Deze film van hem is dan nog wel te pruimen, dus 2 sterren.

avatar van Macmanus

Macmanus

Ik vind Martin Lawrence alleen echt goed in Bad Boys voor de rest is het een goedkope imitatie van Eddie Murpy.

Ik vind Sandler soms wel grappig maar dan moet ik wel erg melig zijn, en ik ben ook erg benieuwd naar Punch-Drunk Love van Sandler.

Af en toe grappig, verder vooral erg dom en voorspelbaar.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Toch leuker dan ik had verwacht.

avatar van zero_cool

zero_cool

i love Jurisdiction shit

avatar van soboer

soboer

Iedereen vond Martin Lawrence zo grappig, maar niemand heeft het over Dave Chappelle. Die vond ik namelijk veel grappiger. Ik vind hem op het moment de beste komiek op het witte doek. In The Nutty Professor overtreft hij als Reggie zelfs Eddy Murphy. Dankzij Dave Chappelle krijgt deze film 3 sterren in plaats van 2.

avatar van Jordy

Jordy

toen ik nog NBC kon ontvangen hier was Chapelle vaak te gast bij Conan, supekomisch altijd. In films vind ik 'm eigenlijk niet zo denderend, de films die ik gezien heb tenminste

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Leuke film met een origineel verhaal en een zeer grappige Martin Lawrence. 3*

avatar van Banjo

Banjo

• 2034 berichten

ja wel een leuke film. soms wat flauw en voorspelbaar.

avatar van empirekees

empirekees

Een leuk verhaal, met deze keer toch wel een aardig grappige lawrence.

"And don't forget everyday a donut from Dukin'Donuts"

avatar van Moviestar

Moviestar

Vond dit ook een erg leuke film maar ik denk niet dat je m meerdere keren moet kijken, vond vooral dit stukje leuk:
als hij als pizzabezorger aankomt bij het politiebureau om zo naar binnen te komen
Weet niet of het wel een spoiler is maar voor de zekerheid
Daarom 3*

avatar van gotti

Ach, hij was niet eens zo slecht. Een paar leuke grappen (het leek wel of het slappe verhaalte eromheen geschreven was) en ook Lawrence was best vermakelijk (die ik normaal niet kan uitstaan). 3*

avatar van jedymaster

jedymaster

Jordy schreef:

mee eens

avatar van Ericinho

Ericinho

hoe omhoog kan je vallen als talentloze minkukkel met weinig tot geen komisch talent?

best hoog, dat bewijst Martin Lawrence toch maar...

avatar van www.goeie.tk

www.goeie.tk

best hoog, dat bewijst Martin Lawrence toch maar...

Helemaal mee eens.... ik haat dit soort films waar je een soort negerhumor voor moet hebben.....

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

www.goeie.tk schreef:

wat bedoel je hier nu mee?

Vind het aardig denigrerend klinken.

avatar van www.goeie.tk

www.goeie.tk

Zo is het niet bedoeld..... Maar het zijn altijd een apart slag films. Die humor vind ik niet leuk om te kijken.

avatar van Cardinoz

Cardinoz

ik vind t eigenlijk wel een goeie film. als je van bad boys 2 enzo houdt, zul je deze ook goed vinden denk ik.

avatar van ThomdaVries

ThomdaVries

Goede film, Lawrence speelt weer meesterlijk.

avatar van BartGast

BartGast

Vind het een van de leukste en beste films die ik heb gezien, Zat een heel goed verhaal in. De film is voor mij zeker een 4.5 waard

avatar van SzJoowNiejCah

SzJoowNiejCah

David Chappelle was weer geweeeeldig.. Film opzich niet al te sterk, maar wel lekker.. 3'tje

avatar van WB

WB

ThomdaVries schreef:

Goede film, Lawrence speelt weer meesterlijk.

Mee eens! Overigens veel beter dan in Black Knight...

avatar van dope

dope

• 20064 stemmen

Een van de betere van Martin Lawrence, hier heb ik eindelijk eens voor moeten lachen! Jamer dat Chappelle geen grotere rol heeft!

avatar van jori

jori

Je moet houden van de soort humor in de film en van Martin Lawrence..........ik hou er wel van.