Genre: Familie / Komedie
Met onder meer: Robin Williams, Marcia Gay Harden en Christopher McDonald
Releasedatum: 12 februari 1998
Plot Flubber
"Catch it if you can!"
Professor Phillip Brainard werkt met zijn assistent Weebo aan een goedje dat een nieuwe bron van energie is. Dit zal het Medfield College, waar zijn liefje Sara president is, redden van de ondergang. Hij heeft z'n bruiloft al tweemaal gemist, en op de middag van zijn derde poging creëert hij flubber, waarmee objecten kunnen vliegen.
Professor Philip Brainard
Bennett Hoenicker
Martha George
Weebo (stemrol)
tommykonijn
Ik vond dit ook best een leuke film, ik vond hem niet top maar wel zeer vermakelijk Robin Williams heeft vind ik best een leuk rolletje en ook leuk vond ik dat schermpje van Weebo, voor kinderen is dit vind ik best een leuke film
!!!!
***
Hè jammer de tweede keer was hij wat saai
jumpstylemovie
Erg slecht is ie niet , maar ik wil hem niet erg vaak zien.
Sommige stukjes waren leuke maar vaker voor de kleiner doelgroep.
Toch een vermakelijke film.
2.5**
timburton
Kan me vaag iets herinneren van deze film. Vond hem op dat moment wel vermakelijk. Vooral dat robotje die allemaal Disney fragementen liet zien in plaats van zijn/haar emoties.
kimberlyVD
zeker geen slechte film... origineel op zijn manier... best wel grappig
3,5 sterren
Paskaal
Vroeger deze film grijs gekeken. (Hoe zeg je dat?) Als ik er nu aan terugdenk is het echt té slecht.
Simpelweg gewoon 0,5*
HaanHoen
Vroeger deze film grijs gekeken*
Ik kreeg echter al als klein jochie grijze haren van ergernis bij het kijken van deze film. Verschrikkelijk saaie familiefilm, met een ontzettend vervelende bijdrage van Williams met die trouwe honden ogen van hem.
Gelukkig heb ik ook betere films gezien in mijn jeugd.
Dark Knight
Mwahh...................... gaat een beetje vervelen als je hem vaakt kijkt en erg flauw, maar ach wat gewoon een keertje kijken is nie erg. 2,0*********
lucdecoster
Echt een onnozele film maar toch grappig.
Die vliegende robot met een vrouwenstemmetje was heel leuk.
markie1978
Deze film komt op TV, de Vara gids geeft dan altijd een korte recentie met een waardering die gaat net als hier met sterren. Tot mijn grote verbazing krijgt de film Flubber 5*. Terwijl een film als The GreenMile krijgt maar 3*. Het nadeel van deze recentie is dat mensen naar Flubber gaan kijken ipv een goede films als de Greenmile, ik heb daarover een brief geschreven naar de Vara dat ze beter de rating van www.moviemeter.nl kunnen gebruiken, deze is immers gebaseerd op het gemiddelde van de kijkers, en dat vind ik een goede manier.
markie1978
Oja wat ik zelf van deze film vind??? Ongeloofwaardig en kinderachtig 2*
Mr. Chiel
Ja, kids zitten echt te wachten op The Green Mile
En het is gewoon een mening van 1 persoon, heel persoonlijk dus. En als je meedere meningen wil dan kijk je op een site als deze of IMDB. Geeft mij altijd een veel duidelijker beeld van wat voor soort film het is.
En dat de film kinderachtig is... het is een KINDERfilm!
88Fabian
Dit is de beste disney film die er is bijna.
2 sterren hier op moviemeter vindt ik echt veels te weinig.
88Fabian
3 sterren.
Waar heb je het over?.ik zie duidelijk 2sterren.
huVILEub
Leuke kinderfilm met grappige momenten. Ik herrinner me er niet veel van maar hij is wel positief bijgebleven.
Thom1994
Kom toch op, dit is een film die volwassenen niet moeten beoordelen. Dit is een typishe kinderfilm die vele kinderen waarschijnlijk superleuk vinden. Als ik deze film nu zou kijken , en hem zou beoordelen , zou hij van mij 0,5 sterren krijgen, maar als kind vind je dit gewoon leuk, ookal is het eigelijk een hele slechte film.
*3 omdat hij mij als klein kind veel kijkplezier heeft bezorgd.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
hmm wat ik hem nu zou beoordelen ga ik niet over beginnen zoals Thom al zegt. als kind vond ik hem wel vermakelijk. 3 sterren dus
BS89
Echt een kinderfilm, uit dat oogpunt moet je hem kijken. 3 sterren dan maar.
Tonypulp
Puur jeugdsentiment natuurlijk, ontelbaar vaak gezien vroeger.
2.5*, al durf ik hem nu echt niet meer aan te zetten
melchior7
Ik zag hem liggen in de videotheek dus ff gepakt.
Heel het verhaal kon ik helemaal niet meer volgen.. en 'Flubber' kwam maar 3x voor ofzo.
De enige scenes die leuk zijn, zijn de scenes met Flubber erin.
2,5, omdat 'Flubber' zo leuk is.
John Lee Hooker
Het is een kinderfilm.. en als kind vond ik 'm leuk!
Grappig bedacht.
- 3,5 -
movie acteurs
Best leuke komedie onzin met Williams. Het grappige idee van het verhaal is leuk en het zorgt dat je, je niet verveelt. Gewoon een goede/luchtige kinderfilm. 3,0.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Good Will Hunting