Genre: Familie / Komedie
Met onder meer: Robin Williams, Marcia Gay Harden en Christopher McDonald
Releasedatum: 12 februari 1998
Plot Flubber
"Catch it if you can!"
Professor Phillip Brainard werkt met zijn assistent Weebo aan een goedje dat een nieuwe bron van energie is. Dit zal het Medfield College, waar zijn liefje Sara president is, redden van de ondergang. Hij heeft z'n bruiloft al tweemaal gemist, en op de middag van zijn derde poging creëert hij flubber, waarmee objecten kunnen vliegen.
Professor Philip Brainard
Wesson
Bennett Hoenicker
Martha George
Weebo (stemrol)
Ja ik kan mij die flubbertjes in de pakken fenz ook nog goed herinneren. (mijn ouders ook nog wel) aangezien ik op een gegeven moment zelfs de pakken ging open knippen om ze te zoeken
Waarom deed je dat ?!
Gewoon groengekleurde chocoladevormpjes. Wat is daar verslavend aan ?
neo
Als je nog klein bent is zo'n chocolade flubbertjes zoeken in pakken en opeten iedere keer weer een feest.
Beejeej
ja, die dingen kan ik me ook nog wel herinneren. die zaten door hagelslag of iets dergelijks heen
Captain Pervert
Gierige film.
Het enige goede wat door de film kwam was dat er lekkere groene chocolade snoepjes bij het strooigoed beleg zaten.
Hagelslag is geen geregistreerde merknaam hoor, daar mag je gerust reclame voor maken. Het moet alleen wel een minimumpercentage cacao bevatten, anders moet je het 'boterhamkorrels' noemen.
Koetje-repen mogen zich ook geen chocoladerepen noemen omdat er nauwelijks cacao inzit. Daarom staat er ook "cacao-fantasie" op. Je moet nl. erg veel fantasie hebben wil je er cacao in proeven.
Soeperman87
Verschrikkelijk op alle fronten.
Flauw.
Slecht acteerwerk van Robin Williams.
Saai.
Slechte special effects.
The One Ring
Vond ik als kind wel leuk, maar toendertijd vond ik het jammer dat Flubber zelf maar een kleine rol speelde. Verder niet veel mis mee.
2,5 sterren
movjos
gekke film, maar hééél raar in het nederlands! 2 sterren ...
dave
gekke film, maar hééél raar in het nederlands!
ik vind het in het nederlands op niks trekken!
Egbertbos
een flauwe remake van de disney klassieker uit 1963 (son of Flubber).
de aubolligheid van het origineel zit ook in deze film helaas.
SuperSideSwipe
Vond dit toch wel een beetje amusant. Het is duideljik vooral op jongere kijkers gericht. Maar ik ben niet iemand die perse alleen maar geweldig goed gemaakte en orginele films wil zien.
hersenloze standaard feel good films mogen af en toe ook wel eens langskomen. (vrij vaak zelfs).
2,5
film_kaza
een er grappige maar helaas best korte film.
3,5 sterren
Larisje_x
Mwah, ik vind het niet echt een verhaal, van mij mag het in de flop. En neppe special effects. 0,5
kArIzMa_TuRk
geinig filmpje, Robin Wiliams had een leuke rol. het is niet zijn beste maar ook niet zijn slechtste film. krijgt een 2½*
my style
vond deze film helemaal geweldig voreger. Ik heb hem wel 5 keer gezien. Leuk verhaal en natuurlijk een grappige robin. 3,5*
Wassup !
'Flubber' vrij slechte film. Heel middelmatige effecten, humor ook niet echt goed. Kon weinig lachen
. Deze film is echt naar het jongeren-publiek gericht 1.5*.
moviegirl2
1* voor de moeite, anders is het een beetje zielig
Ronduit slecht met humor die nergens op slaat en dat acteerwerk is overdreven.
JohnWilliams
Leuke film, nou moet ik zeggen dat ik vaak ook van Robin Williams films hou. Het is een goede acteur! Dit was volgens mijn mening een geslaagde film.
%%%%%% schreef: "Vond erg flauw zeker dat groene beestje. Ik vond hem juist leuk".
tommykonijn
Ik vond dit ook best een leuke film, ik vond hem niet top maar wel zeer vermakelijk Robin Williams heeft vind ik best een leuk rolletje en ook leuk vond ik dat schermpje van Weebo, voor kinderen is dit vind ik best een leuke film
!!!!
***
garlic senior
de film is best slecht, maar ik was er wel blij mee toen de flubbers in mijn Venz chocoladehagelslag zaten, dat maakte de hagelslag al iets lekkerder, daarom geef ik maar liefst 2 sterren
jumpstylemovie
was erg jong toen ik hem keek , vond hem toen (blijkbaar) geweldig.
daarna keek in de tv-bode of hij misschien op tv of zoiets kwam.
toen zag ik "flodder" staan en ik dacht dat dat het was.
dus ik kijken....
zo ben ik later altijd flodder wezen kijken.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Good Will Hunting