• 9.378.061 stemmen

Met onder meer: Michael Douglas, Benicio Del Toro en Don Cheadle

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 22 maart 2001

Plot Traffic

"No one gets away clean"

Robert Wakefield is pas aangesteld als hoofd van de narcoticabestrijding. Maar hij weet niet dat zijn dochter met drugs aan het experimenteren is. Het duurt niet lang voor ze verslaafd is en in de problemen komt. Net over de grens, in Mexico, staat de integere rechercheur Javier Rodriguez voor de onmogelijke taak zijn job uit te oefenen terwijl zijn collega's zich voortdurend laten omkopen. En dan is er nog huisvrouw Helena die ontdekt dat haar echtgenoot een drugshandelaar is.

Robert Wakefield

Seth Abrahms

Gen. Arturo Salazar

avatar van metaledje

metaledje

wow ik vond dit echt een zeer goede film, naarmate de film volgt word die steeds beter, die 2 en heel half uur waren zo voorbij, want ik zat er echt in, drugsgedoe en mensen die het gebruiken op een beetje schokkende vormgegeven manier vind ik altijd wel boeiend om naar te kijken, die 4 oscars zijn welverdiend 4.5*

avatar van HeatWave

HeatWave

Hier kan ik simpel in zijn : de film zit erg goed in elkaar, en hoewel het best een lange zit is vind ik het toch zeker de moeite waard.

avatar van MarjoleinM

MarjoleinM

Wist je dat...

...het scenario verre van origineel is?

Want: dit verhaal is voorafgaand aan de film verschenen in de vorm van een Mexicaanse televisieserie.

Best wel een minpuntje eigenlijk.

Een Britse serie was dat.

avatar van MarjoleinM

MarjoleinM

OEPS

You are right!

avatar van KristofBeckers

KristofBeckers

Mooie film, het verhaal is boeiend tot het einde. Het is mooi verfilmd maar het verhaal mist soms toch een beetje spanning.

3 Sterren

avatar van Hans Br.

Hans Br.

Als Micheal Douglas meespeelt in een film heb ik altijd mijn twijfels. Deze dvd voor weinig euri gekocht bij FRS. Was na het zien van de film positief verrast. Zelfs Douglas zet een goede acteerprestatie neer!

avatar van movie*freak

movie*freak

ongelooflijk goede film, damn hoe die verhalen in elkaar zitten is gewoon prachtig en erg goed acteerwerk

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Langdradigheid troef deze prent, het leek maar niet te willen vlotten. Ik zat iedere keer weer op een interessante twist of draai te letten, maar het bleef maar doorgaan op een sukkeldraf in artificieel gekozen kleuren en veel gemaakt verdriet of pijn. Kon me totaal niet overtuigen dit, ondanks dat er enkele aardige acteurs in meespelen..

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Erg goed acteerwerk, goede cinematografie en sound. Goede weergave van het drugs-probleem in de VS/Mexico. Misschien iets te zwart-wit maar écht moralistisch wordt het niet.

Helaas heb ik weinig opgepikt van de verhaallijn met del Toro, heel vaag maar ik kon halverwege die verhaallijn m'n aandacht er niet meer bijhouden. Snap er niks van want bij de andere verhaallijnen had ik dat probleem totaal niet, terwijl er in die andere verhaallijnen juist relatief minder gebeurde, volgens mij. Beetje jammer ook dat ik nu niet weet hoe het precies in elkaar stak wat dat betreft.

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

us_raider schreef:

Zeker jammer, want dat is het beste deel van de film...

avatar van Icer

Icer

Dit is natuurlijk geen slechte film. De verhaallijnen zijn logisch opgebouwd. Grappig als je ziet dat het ene personage het pad van de ander kruist zonder elkaar te kennen. Dat heb ik eerder gezien , ik dacht in Magnolia...

Het onderwerp is weinig verassend en de bijbehorende ellende ook niet... tikje Amerikaans... ( i cant do this).

Met 3,5 sterren misschien iets ondergewaardeerd, maar dat komt omdat ik er weinig spanning in kon vinden.

avatar van Jason28

Jason28

Gepikt dit en alle lof toegeeigend, de originele serie maakte veel meer indruk op me, deze film heb ik jaren later gezien en was na een paar dagen al uit mijn hoofd verdwenen, van de serie kan ik nog genoeg fragmenten naar boven halen. Jammer dat telkens alles gejat moet worden alsof die Amerikanen telkens een spelletje "ik kan het beter" spelen. Ik kan me wel voorstellen dat als je de serie nog niet hebt gezien deze film vrij uniek is. 4* voor de serie. 1.5* voor deze film.

avatar van Finisterra

Finisterra

Vrij goede film die af en toe wel te langdradig werd. Een sterke cast, dat wel. De 3 verhalen die door elkaar lopen, konden mij allemaal boeien. De stukken met Del Toro vond ik de beste. Originele manier van filmen ook, wat ik wel kon smaken.

Af en toe wel iets te moralistisch.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

avatar van xenne

xenne

moviemeter schreef:

wo 23 augustus, 22:10 uur op TV (Ketnet/Canvas)

AANDACHT : Vanavond zendt Sporza een rechtstreeks verslag uit van Real Madrid - RSC Anderlecht, een voetbalwedstrijd in de Trofeo Santiago Bernabeu. De film Traffic valt weg.

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Chattingforum schreef:

Lijkt me een leuke film!

Tijs heeft het nummer ook vernoemd naar deze prent, is één van zijn favoriete films

avatar van fleurtje

fleurtje

deze film heb ik 2 keer moeten zien voordat ik hem echt leuk vond (anders vond ik t zonder van t geld), maar nu zou ik hem toch aanraden. die 3 verhalen door elkaar vind ik wel leuk, anders zou het misschien wat saai zijn, maar het verhaal waar benicio del toro inzit, snap ik niet zo heel goed eigenlijk.

avatar van peter74

peter74

fleurtje schreef:

deze film heb ik 2 keer moeten zien voordat ik hem echt leuk vond .

Dat had ik ook, vond er de eerste keer niet echt veel aan op het gedeelte waar Benicio del Toro in speelt na. maar toen ik hem pas voor de tweede keer keek vond ik de film in z'n geheel toch wel goed.

avatar van 606

hehe gelukkig komt de film nou wel.

ben benieuwd.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

Chattingforum schreef:

Lijkt me een leuke film!

Deze film is nog veel leuker:

avatar van mokum1980

mokum1980

Heb hem vanavond voor het eerst gezien en kan niet anders zeggen dat ik me van het begin tot het eind geen seconde verveeld heb.

ben blij dat hij op ned 3 was heb je tenminste geen reclame's tussen door.

avatar van kiriyama

kiriyama

Aardige film maar wel wat langdradig en zonder enige spanning. Al met al niet meer dan een leuk filmpje als er niets beter is.

avatar van SubbiE

SubbiE

Deze film vandaag voor de 2de keer gezien. Ik moet zeggen dat ik hem de 2de keer stukken beter vond. Erg knap en eigenwijs in beeld gebracht, vooral de verschillende verhalen met andere belichting. Een topper van een film met een knap scenario. Resem van goeie acteurs die degelijk hun werk doen. Erg onder de indruk van het laatste 'baseball'-shot.

Ik geef hem een 4

avatar van Okkie86

Okkie86

Het is een goede film , al was het soms langdradig en kon ik niet altijd met de personages inleven.

Ze hebben een punt, alleen met de Amerikaanse hypocrisie wordt dat niet helemaal belicht.

Jammer dat de twee perspectieven niet samen -gaan en -komen.

Het open einde is kenmerkend voor dit verhaal.

avatar van paffy

paffy

Een goed film. Actie hoefde er niet in te zijn. Spannend vond ik het wel. De sfeer erbij was voldoende. Vooral door de OST. Daarnaast was er goed geacteerd.

Ik geef het een 5!

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

vond dit film een geweldige, vermakelijke, uitstekende, goed geacteerde goeie film verhoging naar een 4*

avatar van guulbert

guulbert

Met zo een cast kan deze film niet anders dan een pareltje worden!! dacht ik dus bij deze film.

Niet dus. Had eigenlijk zeer veel verwacht van deze: het thema spreekt mij aan, de acteurs zijn top en de regisseur is ook niet een van de slechtste. Een zware teleurstelling weliswaar.

Ik stoorde me vooral aan het camerawerk, zo amateuristisch, wat ik denk dat ook de bedoeling was, maar zag er het nut niet van in en werkte op mijn zenuws.

De blauwe en de geelachtige filter die meerendeel op het scherm te zien was vond ik niet geslaagd (vooral het blauwe niet) en zie ook hierin het nut niet van in, hoewel ik denk dat het iets met de sfeer te maken heeft?? (iemand??).

De acteerprestaties waren goed, maar niet bijzonder.

Ben nogal een grote fan van Benicio Del Toro, natuurlijk weer goed geacteer (zoals altijd), maar vond zijn verhaallijn de minste.

Vond de speelduur ook nog langs de lange kant en heb hem zelf 2 keer stopgezet om hem na een halfuur terug te bekijken.

Vond het een film met een goed verhaal en ik zie nogal graag verschillende verhaallijnen in 1 film, maar vond deze toch tegenvallen.

*2 mede zo hoog dankzij de goeie cast

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Mee eens, typisch voorbeeld van een gehypte film... Zit niets in wat je langer dan 5 minuten geboeit houdt

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

Grappig deze film heeft nog niet eens zo'n hoog gemiddelde en ik weet niet hoeveel mensen hebben deze film nog nooit gezien.

edit: ik heb het uiteraard over de mensen met een mindere passie voor films dan de users hier.