• 9.373.780 stemmen

Geregisseerd door: Ace Jordan

Met onder meer: Donny Boaz, Rebecca Summers en Danilo Di Julio

Plot Silent Retreat

"Liars Must Be Punished"

Zes leden van een mediabedrijf gaan een weekend naar een afgelegen en klein huisje in het bos voor zakelijke doeleinden. Wanneer een van hen vermist raakt, ontdekken ze dat het huisje een voormalig psychiatrisch ziekenhuis is dat gesloten werd na beschuldigingen van wangedrag. Een voor een worden de leden slachtoffer van de duistere geheimen die in het huisje verscholen liggen.

Zacry Stabard

Meigan De Foresi (as Rebecca Pitkin)

Tedi Calcan

Dr. Rexif

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Stiekem heel nieuwsgierig.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dat is echt niet nodig, want het is weer een prul van niks.

De poster is zo'n beetje het mooiste van de film.

avatar van tattoobob

tattoobob

mcdaktari schreef:

Dat is echt niet nodig, want het is weer een prul van niks.

De poster is zo'n beetje het mooiste van de film.

Al is die ook een dertien in een dozijn poster!

avatar van Noodless

Noodless

Vorige week ergens gezien en nu totaal al niet meer weten over wat het ging. Wat ik wel weet is dat de film gewoon verschrikkelijk slecht is. Eén van de slechtste films die ik in tijden heb gezien. Overslaan zou ik zeggen. 0/10

avatar van Lui

Lui (crew films)

Toen ik aan het begin van de film "Midnight Releasing" zag staan, zag ik de bui al hangen. Waardeloze film, een paar horror elementen, maar vooral veel onzinnige dialogen om de speelduur van 90 minuten te halen.

avatar van Shadowed

Shadowed

Niet best.

Nog zo'n film met een hele gave poster maar met een inhoud die voorspelbaar slecht is. Goedkope uitwerking waarbij de regie gewoon niet meehelpt. Desondanks kan je wel als kijker toegeven dat ze geprobeerd hebben een concept uit te werken dat net wat anders is.

Acteerwerk is eigenlijk het beste aan de film, alhoewel het van enkelen nog steeds gebrekkig is. Sommige weten wat ze met diens types aan moeten, sommige zijn nog iets te onervaren. Uiteindelijk is het wel beter in vergelijking met andere goedkope horrorthrillers zoals deze. Dat helpt de boel een klein beetje naar boven.

Verder een gevoelloze spanningsopbouw en geen gevoel dat er echt iets mis is. De spanning komt pas laat echt om de hoek kijken en wanneer het dan wel komt is het vooral een saai gebeuren. Er is niks echt voelbaar door afstandelijke regie. Camerawerk is matig en regisseur Jordan slaagt er nooit om de kijker echt te betrekken bij het verhaal.

Verder is er weinig positiefs op te noemen, behalve dat het een film is die eindelijk wat humor met de inhoud vermengd. Het helpt het uiteindelijke resultaat net wat luchtiger te zijn waardoor de 92 minuten niet al te lastig uit te zitten zijn. Ik ben blij dat ze dat eindelijk hebben gedaan want soortgelijke films nemen zichzelf altijd vreselijk serieus.

Verder nog een saaie finale en een film die uiteindelijk ver onder het gemiddelde van andere films zit. Vandaar dat het waarschijnlijk enkel en alleen op YouTube uit is gebracht. Film die nog een beetje vermaakt voor een groot deel maar uiteindelijk niks vernieuwends doet en wat het wel doet is te ondermaats om op te vallen. Jammer.