• 9.378.603 stemmen

Genre: Komedie / Familie

Geregisseerd door: David Mickey Evans

Met onder meer: Judge Reinhold, Julia Sweeney en Michaela Gallo

Plot Beethoven's 3rd

"Buckle up... Beethoven is taking a road trip!"

Het gezin Newton besluit om samen een tripje naar Europa te maken om daar de rest van de familie te ontmoeten. Ze kunnen echter niet met het vliegtuig, omdat anders hun hond Beethoven niet mee kan. Daarom besluiten ze maar om al hun pakken en zakken in de grote camper te laden en de boot te nemen. Helaas zorgt Beethoven voor de nodige commotie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van roda

roda

overbodig vervolg op Beethoven 1 en 2.

ditmaal zonder Charles Grodin (die de eerste twee films zo leuk maakte) Judge Reinhold is een matig acteur, met uitzondering van zijn rollen in de Beverly Hills Cop-reeks.

het verhaal stelt echt helemaal niets voor, en er valt al helemaal niets te lachen. 1*

avatar van roda

roda

er blijkt zelfs nog een deel 4 en 5 te bestaan. je vraagt je toch echt af Waarom !!

avatar van KillaJah

KillaJah

Om mensen af te rippen tsjien.

avatar van ll_Sparrow

ll_Sparrow

Aaaarggg wat een rotfilm. Waarom moesten ze nou weer andere acteurs gebruiken? Als er iets is waar ik een hekel aan heb, is dat vervolgfilms andere acteurs gebruiken...echt verschrikkelijk. Ik heb hoogstens 20 minuten naar deze film gekeken...daarna van walging uitgezet. 0.5* (wat eigenlijk nog teveel is...)

avatar van brielen

brielen

Het verhaal stelt niets voor. Zwak. 2

avatar van Big_bazznizz

Big_bazznizz

Ik kan hem me niet meer goed genoeg herinneren voor een beoordeling, maar ik vind hem het herkijken niet waard.

avatar van D-ark

D-ark

Waneer houden ze hiermee op.

Best leuk voor kinderen maar voor mij.

1,5

avatar van Koediekitty

Koediekitty

Alleen de hond is leuk

avatar van BlueSword

BlueSword

stomme rotfilm, deel 1 geel wel, deel 2 was alleen leuk door de puppy's maar bij deze film irriteerde ik me aan alle personages, vooral die moeder en die kinderen.

en dan laten staan dat ik deze film vroeger heb gekeken.

avatar van bramnoor

bramnoor

Bagger!!!!!!!!!!!!!

0,5 voor de moeite

avatar van kamikaza_87

kamikaza_87

kan me herrineren dat ik deze als kind wel leuk vond maar snap nu niet meer wat er leuk aan was dit is meer iets voor kinderen van een jaar of 7 denk ik

avatar van Dragoon

Dragoon

vond hem wel leuk hoor. 3 sterren.

avatar van michellestyl

michellestyl

Ik keek m vroeger echt elke dag vandaar deze 5,0 !

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

jammer dat beethoven nu bij andere mensen is

maar dat hij in de flop 100 staat is echt belachelijk, net als deel 2.

3.0***

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Lijkt me stom.Het verpest je beeld van de eerste 2 films.

avatar van sjanne79

sjanne79

dat hij in de flop 100 staat is echt belachelijk!!! grrr

Ik geef hem 4 sterren ****

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Verbaast me echt dat deze in de flop 100 staat!! Ik vind het eigenlijk echt wel een toffe familiefilm... Een 3,5

avatar van ISSY

ISSY

Als klein kind vond ik het prachtig om beethoven te zien, maar dat volwassenen het zo afkraken

te gek voor woorden

avatar van goor

goor

Echt een rare slome domme film 1 een woord

BAH

avatar van raymondg

raymondg

Leuke familiefilm. Moet je gewoon lekker met de kinderen kijken. Dierenfilms doen het ALTIJD goed in die setting. Dit is wel de slechtse Beethoven in de serie maar nog altijd goed voor een avondje gezelligheid.

avatar van KKOPPI

KKOPPI

voor kinderen is deze film zo slecht nog niet?

avatar van KKOPPI

KKOPPI

raymondg schreef:

juist

avatar van jackie chan

jackie chan

Gewoon een leuk familiefilmpje met kleine kinderen.

Maar om hem nu op maandagavond haflf 9 uit te zenden! Kommop zeg RTL!

avatar van Arabyus

Arabyus

roda schreef:

ik kan het je nog sterker vertellen, er is zelfs een deel 6!

avatar van Spetie

Waarom ik nooit een film van Beethoven gezien heb, is me na vanavond wel duidelijk zeg, helaas kon ik er niet onderuit. Wat een verschrikkelijke film zeg, waarin werkelijk niets positiefs aan op te noemen is. Ergerde me af en toe groen en geel aan de enorme flauwe, toaal ongrappige grappen die in deze film gestopt zijn. De ene was nog slechter dan de andere. Leuk voor de kleintjes inderdaad, maar daar heb ik weinig aan.

avatar van Legan

Legan

Een nieuwe familie rond de hond wat wel jammer is want Reinhold kan in mijn ogen niet tippen aan Grodin. Op zich geen superslechte film, maar ik moet toegeven dat het geheel mij weinig deed. Het verhaal is dun, standaard en voorspelbaar. De personages zelf zijn ééndimensionaal en sterotiep hoewel de vertolking door de cast redelijk is. De humor is flauw en mist bijna altijd de plank. Toch zie ik wel in dat de film prima is voor de kleintjes onder ons. 1,5* en lager zijn gereserveerd voor films die mij irriteerden, en aangezien dat hier niet het geval was:

avatar van The Scorcher

iris.vessem

1&2> was te doen maar...

avatar van tcdaizz

tcdaizz

dit doet me denken aan home alone 3... ik miste alice en george newton.. veel leuker. Dit vond ik matig acteerwerk, bovendien zat er weinig humor in.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Ik snap niet waarom deze in de flop 100 zit. Want ik vind het een leuke film. Kan me er alleen nog weinig van herinneren. Maar goed, ben standaard gek op honden films, omdat ik gek op honden ben.