• 9.380.056 stemmen

Gesproken taal: Frans en Engels

Releasedatum: 24 november 2004

Plot The Incredibles

"No gut, no glory."

Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtszaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.

Bob Parr / Mr. Incredible (stemrol)

Helen Parr / Elastigirl (stemrol)

Violet Parr (stemrol)

Dashiell 'Dash' Parr (stemrol)

Buddy Pine / Syndrome (stemrol)

Lucius Best / Frozone (stemrol)

Mirage (stemrol)

Jack-Jack Parr (stemrol)

Jack-Jack Parr (stemrol)

Edna 'E' Mode (stemrol)

avatar van Nieke

Nieke

Aardig filmpje waar ik goed mee heb kunnen lachen.

Hij sprak me niet zo heel erg aan, ik kreeg al gelijk een 'Hulk' gevoel bij deze film. Maar eigenlijk heb ik dat ook gehad bij Finding Nemo, Shark Tale, Ice Age, ...

4*, alleen al omdat ze de figuurtjes zo geloofwaardig hebben gemaakt (hun bewegingen ed.)

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Hmm lang niet zo leuk als Finding Nemo, heb niet zo vaak hoeven lachen, voor de rest erg vermakelijk.. Animaties zoals gewoonlijk prachtig, vooral de scenes in de bossen zijn werkelijk geweldig!

Incrediboy is ook tof haha

Voor de rest, 3 sterretjes

avatar van mister blonde

mister blonde

heb hem sinds zaterdag binnen! erg mooie dvd uitgave weer van Pixar met erg leuke extra's!

avatar van E V

E V

Hele leuke computeranimatie. Holly Hunters stem past heel goed bij het Elastigirl personage.

Minder leuk dan Findeing Nemo idd.

avatar van Remi

Remi

MrBrown schreef:

Ques whats on number 1.......

South Park?

avatar van kevinelvira

kevinelvira

Het mannelijk gezelschap vond het geweldig....

en voor de vrouwen.......gewoon een tekenfilm.

De humor was leuk gevonden maar het is toch een jongens/ mannen film.

avatar van n00t

n00t

gister de film gezien...vond m toch wel erg leuk!

die mensen die over originaliteit zeuren: zet je maar schrap, als iedereen iets origineels moet maken blijven er steeds minder originele films over...

ik kon ook wel dingen ontdekken die me aan andere films deden denken, maar ik vond het niet storend..

gewoon leuke film, heb erg gelachen

3,5 *

Ik vond de film wat tegenvallen. Ik had het gevoel 115 minuten naar Cartoon Network te kijken.

Wel vermakelijk, maar meer ook niet.

Monsters Inc. blijft mijn Pixar favoriet.

avatar van Jordy

Jordy

Als Cartoon Network tegenwoordig bijna American Beauty-kwaliteit familietaferelen met zulke adembenemend geregisseerde actiescenes combineert ga ik maar weer 's kijken

Ik snap echt niet dat je dat er in ziet. Ik vond die familietaferelen vrij cliche hoor. Maar jij ziet ook vaak veel diepgang in superhelden films. Mag.

avatar van Jordy

Jordy

Buffy, Unbreakable, Lord of the Rings, Finding Nemo... bizarre werelden staan bij mij niet in de weg van emotionele verbondenheid, inderdaad. Maar goed, dit is volgens mij de 12e keer dat we deze discussie hebben "vaak" wil ik overigens niet zeggen. Tegenover elke Spider-Man staan weer 5 Daredevils en tegenover elke Incredibles staan 4 Ice Ages.

avatar van Feriluc

Feriluc

Naar mijn persoonlijke meningde de beste Pixar-film. De humor is hier weliswaar meer ondergeschikt, maar ik vond dat voor de rest niet echt storend. Mooie James Bond-sfeer op dat eiland. Leuk gevonden, het idee van een gezin met speciale gaven. Echt helemaal mijn film!

avatar van RUBO

RUBO

Technisch hebben we alles nu wel gezien.Alles is mogelijk.Maar een film moet ook nog boeien.Dit wordt door de makers van 3D animaties wel eens over het hoofd gezien...

Hier hebben ze echter hun best gedaan.Een straf verhaal is het niet,maar het kan ermee door.Ook eindelijk eens een animatiefilm die langer dan 90 min. duurt !!!

Je zal hem maar één keer kijken,maar wel met grote ogen ...

avatar van West

West

Naast wat in de goede commentaren hierboven is geschreven, valt mij de mooie styling van the Incredibles op. Een jaren 50 / James Bond sfeer, maar tegelijkertijd ook hypermodern. En laten we de kantoortuin en de bureaucratie niet vergeten. Het past allemaal in deze film. 4*

avatar van daansn3

daansn3

ik vond het een zeer goede film helemaal naar mijn smaak ik geef het een 5 wel een verassend einde vond ik maar dat zal wel een beetje een domme reactie zijn

avatar van Remi

Remi

erg leuke film, ook leuke stukjes

Finding Nemo is natuurlijk wel beter, he

avatar van dvd-man

dvd-man

4 sterren.

Leuke / mooi gemaakte movie .

avatar van PascaL

PascaL

Weer een goede film in de gouden reeks van Pixar!

Gewoon 5 sterren

avatar van laine

laine

hmmm, sorry hoor..maareh..ik vond er niks aan.

de hele film boeide me echt niet.

finding nemo was zoveel beter.

mijn zoontje had er erg naar uitgekeken, maar ook hij vond het geen boeiende film ( terwijl hij een echte filmfreak is)

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Dit was een zeer leuke film. Leuke humor, ook voor de volwassenen en prachtige computereffecten (let vooral op het water en de bergen!). Deze film was veel beter als Finding Nemo. finding Nemo was kinderlijker. Maar Pixar wordt steeds beter bij elke film, ben benieuwd of we nog een overdosis krijgen

avatar van Reinbo

Ik vind Jaws beter (in het kader van de nutteloze vergelijkingen), maar toch wel 3*

avatar van joostb

joostb

Bij dit soort films hoop ik op een grotere grap dichtheid, huur animatie eigenlijk alleen om te lachen. De scenes op het eiland deden me een beetje denken aan star wars ipv james bond zoals hieronder gelezen, maar het was al met al redelijk te doen dus toch drie sterren.

avatar van spuit11

spuit11

Erg gelachen gisteren en een leuk verhaal. De stemmen waren ook prima gekozen.

Frozone is COOL!!

Jammer dat hij zo weinig screen-time had, maar dat mocht de pret niet drukken.

avatar van G

G

gewoon fan-tis-ta-bel

waar halen ze het vandaan, computer-actie-fun geweldig gewoon!!!

de zoveelste animatie film best leuk om een keer

gezien te hebben maar kopen zal ik hem niet doen

avatar van mr_noname

mr_noname

Leuk! . (Punt)

avatar van james_cameron

De zoveelste briljante Pixar-film. Gedurfde combinatie van huiselijk drama en superhelden-aktie. Computer-animatie op zijn best. Op de dvd staat een leuk extra filmpje over de baby (Jack-Jack Attack), dat feitelijk een deleted scene is. Ik zal niet gaan meezeuren of de film beter of slechter is dan Finding Nemo. De twee zijn niet te vergelijken. Laten we het erop houden dat beide films superieur zijn.

avatar van dinky

dinky

deze ga ik zeker op dvd kopen

avatar van A. Pete

A. Pete

Ik begrijp niet helemaal wat mensen hier bijzonder aan vinden? Ik heb deze film gezien, en ik moet zeggen ik had er veel meer van verwacht. Maar ja zoals het spreekwoord luidt, smaken verschillen. Vind deze film niet slecht maar ook niet goed, een 2.5

avatar van luuk1988

luuk1988

ja heb me heel erg vermaakt zeer leuke grapjes bv de kleuter op driewieller heel relax 4 sterren