• 9.374.061 stemmen

After School Special (2003)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titels: Barely Legal / National Lampoon's Barely Legal

Geregisseerd door: David Mickey Evans

Met onder meer: Erik von Detten, Amy Smart en Tony Denman

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot After School Special

"They couldn't rent it, so they made it themselves."

Deacon en zijn maatjes zijn bijna ouderejaars op hun high-school maar worden nog altijd aangezien voor nerds. Ze hebben echter zo hun eigen vermaak op de tijd mee door te brengen, waaronder veel porno. Wanneer ze op het idee komen om zelf porno-films te gaan maken, en ze dat ook zowaar gaan doen met alle problemen vandien, stijgt hun populariteit aanzienlijk. De glamour is echter niet alles wat hen te wachten staat.

avatar van Jordy

Jordy

imdb zegt andere titel en ander jaartal

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Maakt allemaal niet uit, Amy Smart doet mee, dus ik ga toch kijken

Jordy schreef:

imdb zegt andere titel en ander jaartal

Hmm..vandaar dat ik hem op IMDB niet kon vinden . Zal het wel even aanpassen. (Op elke andere site staat overigens Almost Legal of Barely Legal, maar dat terzijde.)

avatar van Miss

Miss

deze film is nergens te koop, of toch wel????

let me know

avatar van Miss

Miss

Ik zie net dat de film WEL in Duitsland te koop is onder de naam; Almost Legal!!!!

avatar van Nibbler

Nibbler

Leuke film ! Ben ik de enige die hem heeft gezien ?

Film keek lekker weg, is niks speciaals, geen hoogstaand acteerwerk maar zeker leuk om te zien. Vooral voor de jeugd.

De film komt eigenlijk neer op de klungeligheid en onvolmaaktheden van een vriendengroepje als het op de omgang met meiden aankomt.

Een feel-good teen comedy. Past goed in het genre van 'The girl nextdoor' maar dan minder romantisch. Het gaat hier puur om de humor en het verhaal. Dat in het echt nooit zou plaatsvinden

avatar van spartecus

spartecus

Lijkt me leuke film,

ga hem zeker een keertje kijken...

avatar van DarkDuuvel

DarkDuuvel

het is Barely Legal weet ik zeker...

avatar van stinissen

DarkDuuvel schreef:

het is Barely Legal weet ik zeker...

Alternatieve titel: Barely Legal

poekietje

deze film ' Barely legal ' is sinds 27 juni te huur in de videotheken.

de cover ziet er wel wat ander uit. De film is wel leuk, al proberen ze de American pie op te gaan

avatar van Hattori

Hattori

Echt hoogstaand is de film niet en een Oscar zal ie dan ook nooit winnen, maar het is wel een film die lekker wegkijkt.

De humor is af en toe vrij aardig maar er had zeker wel meer in gezeten. Wel een leuke bijrol voor Tom Arnold als Deacon's pa.

poekietje

Wat ik niet snap is dat deze film van 2003 is en nu pas in de verhuur is. is dit dan al een oude film? hij is nogthans niet in de bios geweest

avatar van streeter

streeter

Heeft deze film iets te maken met After School Specials, die uurlange tienerfilms uit de jaren 70 en 80 die toendertijd s'middags op TV waren?

poekietje

ik denk niet dat deze film iets te maken heeft met die tv reeks. volgens mij weten ze niet wat uitbrengen, dus halen ze maar een film uit 2003 uit de onderste schuif.

avatar van jeffreyh

jeffreyh

vond film niets speciaals,keek goed weg maar ik heb niet echt veel kunnen lachen om die film!hoewel ik sommige momenten wel echt leuk vond.maar deze waren zeer schaars. 2* geef ik hem.

avatar van chocodillen

chocodillen

Ik vond het een leuke film, niks aparts, redelijk geinige teen-movie. Gewoon lekker kijken en niet na denken...

avatar van james_cameron

Goedkoop gemaakte, matig geacteerde komedie die wil meeliften op het succes van derderangs American Pie rip-offs. Slecht script, veel foute grappen met een verkeerde timing en lelijk camerawerk. Voor een film met een dergelijk gewaagd onderwerp is het resultaat behoorlijk laf: een paar borsten, maar verder geen bloot of sex in beeld. De weinig charismatische hoofdrolspelers doen hun best maar zijn niet opgewassen tegen de cliche dialogen die ze moeten spuien. Kijk ter vergelijking maar eens het superieure The Girl Next Door, voor hoe het wel moet.

avatar van guulbert

guulbert

Slechte film met slechte acteerprestaties in een slecht verhaal. Het enigste wat mij de film liet uitkijken waren de girls die er in voorkwamen. Voor de rest een k*t film.

avatar van danny61

danny61

flauw, onnozel, kortom juist het kijken waard en daarmee is dan ook alles gezegd

mijn stem 0,5

avatar van Nieke

Nieke

Deze film heb ik welgeteld een kwartier bekeken en daarna afgezet, met als gevolg dat ik niet kan stemmen. Hopelijk kan je uit mijn bericht dan wel het volgende uitmaken;

boring

avatar van nickje76

nickje76

Wij hebben deze film wel afgezien. Nick vanwege de vrouwen en mijn vriendin voor de af en toe de glimlach die de film nog kon fabriseren. Waardeloze film. Het enigse lachmoment was de laatste scene! Slecht geacteerd, flauw verhaal lijn, etc.

avatar van zjandannybob

zjandannybob

leuke doorsnee highschool film..

zaten mooie meiden in en humor alles wat er nodig is he;)

avatar van mikey

mikey

Dat dit een opeenstapeling is van alle denkbare cliches vind ik prima. Verder zonder lol en liefde in elkaar gedraaid. Zoveelste uit de 'reeks' na Am. Pie. 1

avatar van skompie

skompie

Idd de zoveelste highschool tiener movie na de American Pie reeks. Ze kijken altijd wel lekker weg maar orgineel is het niet meer echt. Ik moet zeggen dat ik de humor ook wel een beetje tegen vond vallen.

Wel leuk om een keer te zien maar meer ook niet.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Zet je verstand op nul en kijken maar. Dat is het motto van deze film

En als je dat doet is het best een vermakelijke highschool comedy

avatar van Cheo

Cheo

Nah dit gaat echt nergens over en echt grappig is het ook niet.

Film om je aan te ergeren..

avatar van Danny2379

Danny2379

njah standaard tiener filmpjuh

avatar van Nenad16v

Nenad16v

Leuke film om een keer te zien. Niks bijzonders verder.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Ik vond hem er vaak over, leuk voor één keer.

avatar van silverfaustx

silverfaustx