• 9.375.363 stemmen

The Secret Life of Pets (2016)

Animatie / Komedie | 87 minuten

Genre: Animatie / Komedie

Alternatieve titel: Huisdiergeheimen

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan

Geregisseerd door: Yarrow Cheney en Chris Renaud

Met onder meer: Ellie Kemper, Lake Bell en Kevin Hart

Releasedatum: 3 augustus 2016

Plot The Secret Life of Pets

"Think this is what they do all day?"

Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Zijn leven als favoriete huisdier komt echter op zijn kop te staan als zijn eigenares een bastaard, genaamd Duke, mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige witte konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bijeen brengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten ze hun ruzies even opzij zetten.

Max (stemrol)

Chloe (stemrol)

Pops (stemrol)

Buddy (stemrol)

Mel (stemrol)

Vanaf 4 augustus 2016 in de bioscoop (Universal)

Trailer geplaatst

avatar van Dk2008

Dk2008

Leuke trailer. Ben benieuwd of de film zelf ook zo leuk is alleen: What a torture !! - IMDb

Denk er net zo over.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Gehuild van het lachen om de trailer.

avatar van Kondoro

Kondoro

Geinige trailer. Laat maar komen!

avatar van Zwolle84

Zwolle84

Zag de trailer net voorbijkomen in de bios, sindsdien verslaafd aan dat kleine springende hondje op het SOAD-nummer

avatar van Dk2008

Dk2008

Dk2008 schreef:

Leuke trailer. Ben benieuwd of de film zelf ook zo leuk is

De tweede trailer is al veel minder leuk. Jammer. (Ik keek er eigenlijk wel naar uit maar) ik denk niet dat het iets voor mij is.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Enorme hit in Amerika aan de kassa, maar ik zie het niet. Lijkt me echt een kinderfilm en de animatie is ook niet heel bijzonder.

avatar van sergiodw

sergiodw

Vond het een redelijke animatiefilm, maar ik houd het toch liever bij de Minions.

In de Nederlandse versie vond ik Jandino als 'terror'konijn erg onverstaanbaar.

Veel sluik reclame in de film van o.a; The Voice, Jimmy Fallon Show, en de nieuwe film 'Sing' (ook van Illumination Entertainment)

Maar nu weet ik wel wat mijn hond uitspookt als we van huis zijn.

avatar van Flat Eric

Flat Eric

Matige animatie die wat mij betreft iets te lang doorgaat op het thema 'zoektocht naar baasje'.

De animatiestijl is niet heel bijzonder en de grapjes zijn helaas niet zo gevat. De film mist de aandoenlijkheid van WALL-E, de humor van Shrek en de ondeugendheid van de Minions. Dit is toch echt wel een kinderfilm geworden.

De headbangende poedel was het enige moment dat ik echt hardop heb gelachen.

(OV- versie gezien.)

avatar van Corcicus

Corcicus

Helemaal niks verkeerd met deze film. Voor pet-owners een vermakelijke dierenshow waar misschien niet zo erg veel om te lachen valt, maar zeker de hele speelduur vermakelijk blijft .

avatar van KING89

KING89

Gewoon een hele vermakelijke animatiefilm. Zeker voor mensen die een hond of kat hebben.

avatar van Gijs2

Gijs2

Gewoon een leuke familiefilm die gericht is voor kinderen en waar je als volwassene ook plezier aan hebt . ( zekers als je huisdieren hebt, is het een feest van herkenning)

avatar van GrafGantz

GrafGantz

Blijkbaar een groot succes deze film, pas vanaf vandaag hier in de bios maar deel 2 is zojuist aangekondigd:

Secret Life of Pets 2 to be released in 2018 | EW.com

avatar van Guardian2010

Guardian2010

Erg leuk om met je kinderen heen te gaan. Veel beter dan Finding Dory.

Naast de trailers zit er genoeg verhaal en leuke kwinkslagen om dit gewoon een leuke film te zijn

avatar van Shinobi

Shinobi

"Poo-poo with a dash of caca."

Van Illumination Entertainment (de makers van o.a. 'Despicable Me') had ik toch echt stukken beter verwacht. Des te verbazingwekkender is het dat deze titel al zoveel geld heeft opgebracht.

In principe is 'The Secret Life of Pets' niets meer dan een rip-off van Toy Story (1995); favoriete hond Max wordt naar achteren verdrongen door nieuwe metgezel Duke en beide moeten wedijveren om in de smaak te vallen. Hier schuilt niets nieuws onder de zon en het is als kijker lang zoeken naar lichtpunten.

Qua opzet zou je denken dat de film ingaat op de capriolen die huisdieren uithalen als hun baasjes van huis zijn, maar daar wordt bar weinig mee gedaan. Alleen met het begin en het eind weet men nog iets leuks met dat concept te doen. Wat volgt is namelijk een warboel vanjewelste waarin een hoop bijfiguren - wier naam je nooit zal onthouden - nauwelijks een deuk in een pakje boter kunnen slaan. Daarbovenop is de chemie tussen Max en Duke volledig te verwaarlozen.

Er wordt hevig geleund op geforceerde slapstick humor die met veel rumoer wordt gebracht, maar afgezien van een paar goede grappen is het merendeel een losse flodder. Daarbij voelt het geheel onsamenhangend aan, waardoor al deze sketches op een gegeven moment op je zenuwen gaan werken. Het enige wat dan nog resteert is de aardige animatie, maar daar blijft het dan ook bij.

Al met al een bedenkelijke animatiefilm waar weinig vermaak uit valt te halen. De rinkelende kassa spreekt mij helaas tegen, vooral gezien het feit dat er al een vervolg gepland staat.

1,0 Sterren.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Leuke film. Paar keer dat de 3D tot zijn recht kwam dus was verrast. De animatie was schitterend. De dieren aandoenlijk en grappig.

Grappig genoeg voor kinderen en boeiend genoeg voor volwassenen.

avatar van Fonzzz002

Fonzzz002

Onlangs wisselvallige dingen die ik over Secret Life of Pets heb gehoord moet ik zeggen prima van de film genoten te hebben. Eén van de meest voorkomende kritiekpunten die ik heb gehoord is dat het verhaal te soortgelijk voelt aan Toy Story 1 & 2, en hoewel de globale lijnen soortgelijk zijn aan Toy Story vult Secret Life of Pets de globale lijnen op zijn eigen manier in. De film kiest ervoor om een energierijke slapstick komedie te zijn en deze stijl word van begint tot eind vastgehouden, waardoor het voor mij niet hetzelfde aanvoelde als Toy Story. De absurdistische slapstick-komedie stijl zorgde er ook voor dat ik bereid was plotholes of onlogische verhaal aspecten over het hoofd te zien. Hierdoor werd Secret Life of Pets een hele onderhoudende wegkijk komedie. De komedie wisselde tussen grappen afgeleid van het gedrag van huisdieren tot absurdistische humor die dieren in allerlei bizarre situaties gooide. In de bioscoopzaal werd er gedurende de hele film regelmatig gelachen, zelfs een paar groepen mensen die niet meer bijkwamen van het lachen, en ik deed met plezier mee als ik het een goeie grap vond.

Een ander opmerkelijk element van Secret Life of Pets is de animatie: dit was een prachtige film om in 3D te hebben gezien op een groot bioscoopscherm. De beelden zijn heel kleurrijk & leuk vormgegeven. Meerdere malen zat ik met open mond te kijken naar de sfeervolle beelden van New York of naar de slimme wijze waarop de wereld in beeld was gebracht (de camera die sierlijk door de wereld heenvloog). Ik hou helemaal niet van 3D geziene ik het nooit iets toe vind voegen, maar Secret Life of Pets is één van de weinige films die daadwerkelijk regelmatig van het 3D effect gebruik maakt waardoor ik blij was het in 3D te hebben gezien. Van de dieren die het scherm inkijken, dingen die voor je ogen vliegen tot mooie beelden waarin het leek alsof ze zweefde boven de stad, dit was een aangename 3D ervaring. Daarnaast hebben alle personages leuke designs gekregen die ze van elkaar onderscheiden en de energierijke uitdrukkingen die ze konden hebben pasten perfect bij de slapstick komedie toon van de film. De meeste stemacteurs pasten zo perfect bij de personages dat hun stemmen niet weg te denken waren, zoals Jenny Slate als de romantische hond, Lake Bell als de cynische kat, Kevin Hart als het konijn of Louis CK als het hoofdpersonage Max. Ik ben een groot liefhebber van Louis CK zijn werk en er waren bepaalde momenten in de film waarin iets wat hij zei soortgelijk voelde als iets wat hij in zijn shows kon zeggen.

Waarom ik niet kan zeggen dat Secret Life of Pets een aanrader is zit in het verhaal & de humor. Zoals gezegd zit de focus meer op flauwe grappen dan het verhaal, dus wanneer de film serieus probeert te zijn heeft het niet veel om op te staan. Hoewel de soortgelijkheden aan Toy Story mij voor het grootste gedeelte niet stoorde zaten er in de tweede helft 2 scenes die erg gejat voelde. Ze voelde niet enkel soortgelijk aan scenes uit Toy Story maar qua verhaal hoeft er een scene niet in de film te zijn, en de andere scene had makkelijk anders gekund. Wat humor betreft is de film gemiddeld leuk, maar wisselvallig. De grappen omtrent dingen die dieren in het echte leven kunnen doen vond ik grappig, maar ze waren in de minderheid en de meeste grappen focuste zich op zoveel mogelijk absurde dingen achter elkaar op je afgooien, deze grappen vond ik minder en op sommige momenten werden ze iets te over-the-top.

Al met al een hele aardige film. Mooie beelden die goed in zijn recht kwamen in 3D, zorgeloze humor met een paar hits & misses, verhaal is niet diepgaand maar voor een komedie animatie werkt het prima. Zeker niet één van de beste animaties van het jaar maar als het je een leuke film lijkt is het de moeite waard het te proberen.

avatar van LPereboom

LPereboom

Prima vermaakt met leuke animatie en goed gelachen op sommige momenten. Niet alles zit in de trailer dus dat is wel een pluspunt. Ook zijn sommige dingen wel kenbaar als je zelf huisdieren hebt ? aangename animatie film dus die ik een 7/10 geef.

avatar van soom

soom

Ten tijde van Frankenweenie had ik niets met honden. Dat herinner ik me. Kwijlende, smerige mormels vond ik die beesten.

Misschien wel een beetje leuk.. Uit de verte.

Maar niet om dagelijks mee te gaan rondsjezen. Maar hee. Niets is veranderlijker dan een mens, waarschijnlijk. Ik kan mijn wandelende ramp op 4 pootjes niet meer missen. Ja. Honden stinken. Maar als je dagelijks in die lucht zit, tja, dan raak je blijkbaar immuun voor de lucht.

Dit was zeer herkenbaar. Ik kon een gevoel van onmiddellijke ontroering niet van me afzetten, en ik was toen pas een minuutje bezig in de daadwerkelijke film. Jep. Ik werd snoeihard geraakt door de eerste paar momenten. Heeerlijk dit. Zo hee. Er is bijzondere humor aanwezig. Leuke personages.

Misschien omdat ik in aanraking kom met honden, beestenspul etcetera. Maar hoewel er wel enige puntjes van kritiek bestaan, blijf ik dit alles echt schitterend vermaak vinden. Lekkere zooi. Heel lief. Schattig.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Fantasieloze meuk, puur voor kids en awwww-roepende vriendinnen van 23-jarige mannen. Die van mij dus. Enige voordeel is dat ik haar dan weer mee kan sleuren naar een ''mannenfilm''. Eigenlijk was dat de nieuwe Indepence Day, maar als je in de pauze wegloopt... telt het dan nog? Anyhow: wat verwacht je van de makers van Despicable Me? Gooien alles op goedkoop / schattig effect en geven niks om creativiteit óf humor. Vind het qua voice actors overigens wel redelijk zitten. Max en Duke zijn compleet nietszeggend (wow, het centrale duo is niet leuk en de side-characters wel?! SHOCKER!). Kevin Hart en Jenny Slate doen het met aandoenlijk enthousiasme, maar moeten onbruikbaar materiaal redden. Kansloos.

avatar van lezertje

lezertje

Actievolle animatiefilm met te weinig verhaal om echt te kunnen boeien.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Leuke grappige film waarbij je voor de film begint een kort filmpje van de Minions te zien krijgt. De zaal zat 3/4 vol en het publiek ging compleet uit z'n dak en gingen zelfs applaudisseren! Waarom? Omdat een Minion banana zegt of omdat hij met zijn tractor tegen een boom aanrijdt. Mensen gilde het uit van het lachen. Ja het zal wel. Erg fascinerend hoe mensen extreem veel lol halen uit zoiets simpels.., laat ik het daar maar op houden.

The Secret Life of Pets is in ieder geval voor het grootste deel een erg leuke film. Ik heb de originele versie gekeken en ik vind de stemmen goed passen. Moet wel zeggen, het leukste van de film is eigenlijk wat de dieren doen wanneer hun baasje weg is. En dat is de eerste 10 min van de film. Verder een simpel verhaaltje met veel leuke (huis)dieren en grappige dingetjes. Zelf ben ik een enorme honden en kattenliefhebber en ik doe niet mee aan onzin zoals ben je team kat of team hond? Ik vind ze beide fantastisch. Heb zelf een poes, maar wil toch zeker ook nog eens een hond!

avatar van Riksl13

Riksl13

Leuke film!

Als je huisdieren hebt herken je er zoveel in, echt geweldig gemaakt!

Alleen vind ik dat er iets te veel met dood en geweld in zit.

avatar van DiskjockeyEast

DiskjockeyEast

Haalt het niet bij Dispicable me 1 en 2.. Geinige film, maar raakt me niet zo intens als die eerdergenoemde... 3 sterren

avatar van jikamajoja

jikamajoja

TOP-film (heeft wel een hoge ADHD gehalte)

avatar van Chainsaw

Chainsaw

De standaard animatie-checklist is weer eens volledig afgewerkt. Sterker nog, The Secret Life of Pets is gewoon een remake van Toy Story; twee hoofdpersonen die elkaar niet mogen hebben een conflict, komen in gevaar als ze een bad guy ontmoeten en verscheidene side characters moeten ze redden. Op enige vorm van vernieuwing is de film niet te betrappen.

Erg grappig is de film niet. Het moment met de poedel werd al in de trailer verklapt – en wordt nog eens twee keer letterlijk herhaald. Het moment dat er steeds meer zooi op die slang valt is ook nog wel geinig. Verder is het hooguit een beetje lichtelijk grinniken, maar in principe heb je alles al eens eerder gezien. De personages zijn niet uitzonderlijk en de stemacteurs zijn eigenlijk vrij inwisselbaar. Dat schreeuwende Kevin Hart-konijn gaat bijvoorbeeld bijzonder snel vervelen.

2,5 sterren.

avatar van schenkowiets

schenkowiets

Hele leuke grappige film met een leuk verhaal, en de huisdieren vond ik geweldig nagemaakt.

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Hmm niet zo bijzonder. 2.5

avatar van tommydruut

tommydruut

Grappige en vermakelijke film voor kinderen!

avatar van coumi

coumi

Kon er net mee door, daar is alles mee gezegd. In de grote hoeveelheid animatie die tegenwoordig naar ons toekomt is dit een grauwe middenmoter. Animatie zelf is zeker niet slecht. Verhaal tamelijk obligaat, zeker niet inventief bedacht. De humor, belangrijk bij dit soort films, is niet geweldig, ook tamelijk onopvallend eigenlijk. Geen dijenkletser, zullen we maar zeggen. Leuker voor de kids dan voor volwassenen, schat ik in. Heb me niet verveeld, maar ben hem volgende week al weer vergeten, zo is mijn verwachting.