• 9.422.946 stemmen

Geregisseerd door: Antoine Fuqua

Met onder meer: Jaafar Jackson, Nia Long en Laura Harrier

Releasedatum: 23 april 2026

Plot Michael

"Discover the making of a king."

Het levensverhaal van de beroemde zanger Michael Jackson. Hij wordt beschouwd als de “King of Pop”. Aan bod komen zijn kindertijd als de ster van de Jackson 5 en het misbruik door zijn vader Joe Jackson. Verder is er aandacht voor zijn hit "Thriller", de aankoop van Neverland Valley en nog meer tot zijn tragische en onverwachte dood op 25 juni 2009.

Michael Jackson

Jermaine Jackson

Tito Jackson

Marlon Jackson

neighbourkiller schreef:

Dus jij geloofd de illuminatie.man open your eyes je zit hier gevangen.

Wappie alert!

Dat ie met 10-jarige jochies in bed lag is door veel partijen erkent. En toen dat allemaal gebeurde waren er nog helemaal geen hagedissen en wappies.

Wappie alert!

Tuurlijk ze spelen allemaal onder het zelfde vlagje,alleen ben jij te dom dat in te zien.in dat geval basto alert.jij slaapt en zal altijd slapen en wellicht denk je ook dat trump strax de verlosser is

avatar van werry

werry

Mafketel

Kijk. De enige die hier die zo op de man speelt met dat soort benamingen ben jij. En je komt ook niet verder dan het feit dat Jackson met kinderen in bed heeft gelegen, iets wat die gewoon zelf heeft toegegeven, voor, tijdens en na de beschuldigingen. Lekker gemakkelijk slachtoffer, iemand die zo eerlijk is en probeert te geloven in het goede van de mens. Vind je het dan niet een beetje triest van jezelf dat mensen als jij hun eigen verhaaltje ervan maken en hem beschuldigen van meer dan iemand in zijn bed laten slapen? Na jaren onderzoek is er nul, n-u-l bewijs dat hij iets heeft misdaan. Niet te weinig bewijs, niet een beetje bewijs, maar geen enkel bewijs... Dat zou toch genoeg bewijs moeten zijn van onschuld zou je denken...

werry schreef:

Hallo zeg, ik word voor slapende sukkel uitgemaskt door een wappie.

En sls jij geen 28 rode vlaggen op ziet gaan als een man van 40 met kleuters in bed kruipt niet ziet, ben je echt heel naief.

Er is ook nog geen bewijs geleverd tegen Soacey, Trump, Prins Andrew, alle rock bands uit de jaren 70 etc.

Hebben die echt nog nooit met een minderjarig meisje in bed de liefde bedreven? Het us immers nooit bewezen……

Denk eens na….

Zijn al jouw zondes ooit bewezen of zelfs te bewijzen?

avatar van kayleigh87

kayleigh87

Wat een mooie, ontroerende film.

Prachtig geacteerd, heerlijke muziek, chemie, warm, ontroerend.

Mafketel

Laat ik dit er nog aan toevoegen,de echte bedreiging komt vanuit de burger typetjes zelf,je eigen buur kan je killer zijn.de bevolking gunt elkaar het licht in de ogen niet meer.omdat de dwazen zichzelf zo nodig moesten laten inenten met de troep die zou helpen bij een bepaalt virus.het zal niet lang duren voor dat je de zombie films in de kast kan laten staan,want dat zien we binnenkort gewoon voor onze ogen gebeuren.

Over dwazen gesproken….

Over dwazen gesproken….

Heb je vandaag weer wat geleerd meneer basto

Heb je vandaag weer wat geleerd meneer basto

Ja, dat jij een aluminium hoedje draagt. Sneu hoor.

Basto schreef:

Ja, dat jij een aluminium hoedje draagt. Sneu hoor.

Nou zet jij morgen dan maar je oranje hoedje op he en je oranje outfit..hand in hand kameraden houzee

avatar van Jeetje

Jeetje

Goede film. De muziek klonk geweldig in de bioscoop. Ik hoop dat er een vervolg komt op deze film.

Jeetje schreef:

Nou ja goed....ik heb er wel respect voor want kocht al singles toen ik 14 was.maar goed is het voor mij ook weer niet.dan kies ik liever joy division of the gun club.