• 9.373.111 stemmen

Geregisseerd door: Damien Leone

Met onder meer: Daniel Roebuck, Lauren LaVera en David Howard Thornton

Releasedatum: 31 oktober 2024

Plot Terrifier 3

"You better not shout, you better not cry."

Op kerstavond proberen de inwoners van Miles County rustig te gaan slapen, niet wetende dat de verschrikkelijke Art the Clown zijn zinnen heeft gezet op een moordlustige avond in hun stadje. Met de onverwachte hulp van zijn oude slachtoffer Victoria, die vastzat in een psychiatrische kliniek, komt Art terug als nooit tevoren.

avatar van Kondoro

Kondoro

Heerlijk dit, wat een vette poster!

Filmkriebel

Ze willen duidelijk niet teveel weggeven in de teaser en de trailer. Laat Leone's kerstpakje maar komen...

avatar van Fikret8

Fikret8

Laat maar komen inderdaad, Art de Clown is mijn favoriete comedy-horror personage.

Sareltje

Ik ben zo opgewonden voor deze film

31 oktober in de Nederlandse bioscoop.

mrkos

Opnieuw hoor ik verhalen over mensen die flauwgevallen zijn tijdens deze film. Of het nou clickbait is of niet, ik volg af en toe video's van Spookyastronauts op YouTube en zij vertelde ook dat ze twee mensen heeft zien flauwvallen tijdens het kijken van deze film. Dat belooft wat.

Filmkriebel

Goedkope marketing. Wat heb je er als filmmaker aan als een deel van je publiek vol walging naar buiten loopt na vijf minuten?

avatar van DjFrankie

DjFrankie

mrkos schreef:

Snap dan niet dat die mensen naar zo'n film gaan. Je weet wat voor film het is. Is nl al deel 3.

Filmkriebel schreef:

Heb jij mijn post niet goed gelezen? Echte horrorfans kunnen er waarschijnlijk wel tegen en je kent mensen die, uit nieuwsgierigheid omdat anderen flauwvielen, willen zien of het echt zo extreem was.

mrkos schreef:

[quote=5247271Echte horrorfans kunnen er waarschijnlijk wel tegen en je kent mensen die, uit nieuwsgierigheid omdat anderen flauwvielen, willen zien of het echt zo extreem was.

Ik geloof eigenlijk maar half dat er mensen flauwvallen. Kan ook een gerucht zijn van de PR achter Terrifier om er een hype van te maken. Als het je te hard wordt, doe even normaal door je ogen dicht te doen. Maar weglopen om dan even de gangen vol te kotsen of languit te gaan liggen op de grond vind ik je reinste onzin. Zoals DjFrankie zegt, je weet maar al te goed waar je aan begint.

avatar van The Oceanic Six

Ja joh, echt zo'n bullshit altijd. Mensen die flauw zijn gevallen, kotsend of huilend afgevoerd zijn. De engste film ooit, de smerigste film ooit. Ga toch weg met die neppe onzin.

Als je naar Terrifier 3 gaat dan heb je vermoedelijk 1 of 2 ook gezien en weet je hoe bloederig smerig dit is.

The Oceanic Six schreef:

Ga toch weg met die neppe onzin.

Ik zeg alleen wat er bij een Youtuber gebeurde toen zij deze film in de bios bekeek. Heeft niks met een stunt of onzin te maken, maar goed.

mrkos schreef:

Staat dat op beeld ergens te zien?

The Oceanic Six schreef:

Staat dat op beeld ergens te zien?

Nee, maar ik geloof haar. Ze heeft nog nooit zoiets gezegd en ze gaat praktisch naar elke horrorfilm.

avatar van BiosFreak

BiosFreak

Terrifier 1 & 2 waren al een beetje gek, maar deze is echt zoveel gekker

Ik heb echt genoten van deze film.

Enorm veel bloed & echt momenten dat je denkt: hoe kom je hier toch bij om te maken

Zo zie je dat een film met een enorm laag budget ook goed kan zijn, of soms zelf beter dan de hoge budget films

Perfecte Halloween (kerst ) film dit

BiosFreak schreef:

Terrifier 1 & 2 waren al een beetje gek, maar deze is echt zoveel gekker

Ik heb echt genoten van deze film.

Perfecte Halloween (kerst ) film dit

Waar heb je deze al gezien?

avatar van BiosFreak

BiosFreak

The Oceanic Six schreef:

Waar heb je deze al gezien?

In Frankrijk, net over de grens hier met België.

Aangezien we toch het gevoel hebben dat deze film bijna niet zal spelen in België...

BiosFreak schreef:

In Frankrijk, net over de grens hier met België.

Lekker, hier nog 2 weken wachten. Raar toch altijd, al die verschillende releasedata's.

Sareltje

Het feit dat dit nu beter is dan die hele Joker crap betekent echt dat de mainstream cinema ECHT voorbij is en dat die indie makers nu aan de macht komen. Ze werken altijd buiten de kaders dan in plaats van die mainstream onzin. Indie films laten je echt voelen en gaan vaak over de grenzen.

Een miljoenen budget is niet nodig om een goede film te maken. Met paar duizenden euro’s kan je het al heel ver schoppen om wat goeds te maken.

Sareltje schreef:

Wat is precies mainstream voor je?

Terrifier 3 heeft trouwens ook 2 miljoen budget, wat 8x meer is dan bij deel 2.

avatar van Wicked2024

Wicked2024

Zeker de moeite om in de bioscoop te beleven.

Dit is gewoon weg pure horror dat je te zien krijgt.

Alles is zoveel meer dan de vorige 2 films. Meer shockerend, bloederig,...

Wel goed dat dit wordt toegelaten in de bioscopen in deze tijd, waar ze toch voor het minste een drama van maken.

Voor mij mogen er veel meer van dit soort films komen.

Hopelijk krijgt Damien Leone nog veel mogelijkheden om van dit soort films te maken

avatar van DiDa

DiDa

Deze gaat gewoon op nr 1 binnenkomen in de Amerikaanse box office dit weekend. Knap en fijn voor een Indie film zonder tussenkomst van een studio.

avatar van Kondoro

Kondoro

DiDa schreef:

Vooral leuk om te zien dat dit soort horror projecten gewoon nog steeds kunnen scoren, en kunnen blijven groeien. Dat had ik in ieder geval niet verwacht toen ik deel één of All Hallows Eve zat te kijken.

avatar van IH88

IH88

Moet wel lachen dat in een weekend met The Joker, Transformers, Beetlejuice en een familiefilm (The Wild Robot) Art the Clown de nummer 1 aan de Box Office is. In zo'n wereld wil ik wel leven . https://www.boxofficemojo.com/weekend/2024W41/?ref_=bo_hm_rw

avatar van DiDa

DiDa

IH88 schreef:

Echt geweldig idd !

Sareltje

Hele heftige ervaring in de bios!
Het is letterlijk erger dan deel 1 en 2 bij elkaar.

Ben getraumatiseerd na de scene dat Vicky zich ging mastruberen met een stuk glas en Art haar liet klaarkomen door iemand ervoor te doden.
Verder ga ik niet op de details!

De gore zag er super realistisch uit.
Speelduur was prima te doen.
Jammer dat het een open einde is, dus we kunnen ons klaar stomen voor een deel 4.

Vond het soms eng om naar het beeld te blijven kijken en dat hadden andere bezoekers ook last van. Soms keken we elkaar echt aan van "wtf gebeurd er nou weer?" Wel knap dat dit gewoon in deze tijd in de bios verschijnt.

De boxoffice is dik verdiend!

avatar van SexyThing

SexyThing

Heel positief dat dit soort films terug in de bioscoop mogen spelen.

Het is al direct een succes.

Hopelijk zien grote film bedrijven dit en stoppen ze nu ook zelf eens met hun domme regeltjes over wat er wel & niet in films mag zitten de dag van vandaag...

avatar van Phantasm

Phantasm

Film met genoeg gore, prima mee vermaakt in de bioscoop.

Je zou denken dat een film als dit volop zal draaien in je bioscoop, zeker in de tijd van Halloween. Behalve wanneer je Pathé Groningen bent. Gisteren draaide de film tijdens wat zij noemen de horror night of voorpremière was het zelfs. Ik kon het niet halen, maar dat blijkt dus wel de enige keer te zijn.

Hij draait in allerlei Pathés, maar niet hier. Behalve dus gisteren eenmalig, zucht. Make it make sense! Ik heb een abonnement bij Pathé, maar ik zal voor deze dus naar Kinepolis moeten.